SKU: R11N042001

Jól használható belépő szintű robot

  • Kedvező árú SCARA-robot Kiváló ár-érték arány teljesítménykompromisszumok nélkül
  • Kiváló pontosság 0,02 mm-es ismételhetőség, ideális az áthelyezési alkalmazásokhoz
  • Nagy mértékű testre szabhatóság Támogatja a képfeldolgozást, a külső szoftvereket és az egyedi felhasználói felületeket
  • Teljesen integrált Teljes Epson-megoldás: része a robot, a vezérlő és a szoftver
  • Sokoldalú és rugalmas Az autóipartól a gyógyszeriparig számos alkalmazási területen ideális megoldás

Vásároljon a robotáruházban
Látogasson el a Robot Boltba
Visszahívás kérése
Áttekintés

Áttekintés

Kompakt, nagy teljesítmény

Erőteljes, négytengelyes robot integrált vezérlővel és sokféle csatlakozási lehetőséggel, amely akár 3 kg-os terhek kezelésére is képes, a szabványos ciklusideje pedig 0,54 másodperc. Az Epson T3 sorozat emellett a képfeldolgozást, a külső szoftverek integrálását és az egyedi felhasználói felületek tervezésének lehetőségét is támogatja.

Megbízható pontosság

A T3 sorozatú robotok ismételhetősége maximum 0,02 mm, ami azt jelenti, hogy ideálisak az egyszerű áthelyezési alkalmazásokhoz, az alkatrész-adagolási, -pozicionálási és -vizsgálati feladatokhoz, az összeszerelési feladatokhoz (többek között az Epson Vision System által támogatott ilyen jellegű feladatokhoz), valamint a mérsékelt sebességű anyagbevonáshoz.

Kiemelkedő sokoldalúság

A SCARA T3 sorozatú robotokat számos iparágban alkalmazzák az autóipari alkatrészek, a mobiltelefonok és a számítógép-részegységek összeszerelésétől kezdve az orvosi eszközök gyártásán és a gyógyszerek csomagolásán át a laborautomatizálásig és a tudományos elemzésekig.

Támogatás

Támogatásra van szüksége?

Szerezze be a legújabb illesztőprogramokat