LAPBEHÚZÓS SZKENNEREK

A szkennelési megoldások globális vezetőjével Ön is fejlettebbé varázsolhatja üzleti környezetét. A nagy teljesítményű Epson lapbehúzós üzleti szkennerek ideális megoldást jelentenek a nagy forgalmú irodák számára.

Prospektus letöltése
Videó megtekintése
LAPBEHÚZÓS SZKENNEREK

Éljen a dinamikus munkafolyamatokban rejlő lehetőségekkel a lapbehúzós szkennereink segítségével

Bármilyen igényei is legyenek a vállalkozásának, az Epson biztosítja az ideális lapbehúzós szkennert, amely segít automatizálni a folyamatokat és digitalizálni a dokumentumokat. Több, mint 30 éves tapasztalattal rendelkezünk a kiváló minőségű szkennerek tervezésében – készen állunk tehát arra, hogy megbízható, bevált szkennelési megoldásokkal segítsünk Önnek a dokumentumokat érintő munkafolyamatok fejlesztésében.

Válasszon ki egy szkennert

Méretezhető moduláris architektúra

Méretezhető moduláris architektúránk (SMA) segítségével az Epson mérnökei számos olyan terméket terveztek, amelyek megkönnyítik a megfelelő eszközök integrációját az Ön vállalatába. A felhasználók munkáját leegyszerűsíti a jól ismert alapkialakítás, amely átlátható és intuitív használatot tesz lehetővé a kényelmes és produktív munkakörnyezet jegyében.

Nagy teljesítmény

A WorkForce lapbehúzós szkennerek termelési szintű teljesítményt nyújtanak. A percenként akár 85 lap/perc vagy 170 kép/perc, valamint 9000 lap/nap terhelhetőség lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy teljesítsék a legnagyobb forgalmú részlegek igényeit és a legnagyobb kihívást jelentő nyomathordozók kezelését.

Innovatív funkciók

A kategóriájában a legjobb papíradagolási technológiával rendelkező termékcsalád akár 27 g/m²-től 413 g/m²-ig terjedő, kihívást jelentő nyomathordozók szkennelésére is alkalmas. A zökkenőmentes működésről a szkenner sebességét szabályozó, valamint a papír sérülését megakadályozó innovatív funkciók gondoskodnak.

Díjnyertes technológia

Az Epson a fenntartható irodai technológiák fejlesztésében kimagaslik a versenytársai közül. A vállalat nyomtatói, szkennerei és TCO-tanúsítvánnyal rendelkező projektorai választékával hozzájárul a hulladékmentesebb társadalomhoz és az újrahasznosításon alapuló gazdasághoz.

Hálózati funkció

Töltsön le funkciókban gazdag szoftvercsomagokat, amelyek lehetővé teszik a rendszergazdák számára a feladatok, a felhasználók és az eszközök kezelését a hatékony munkafolyamat érdekében. Az eszközön vagy a munkaállomáson előre beállított feladatok a felhasználók számára könnyűvé teszik a szkennelés folyamatát, ezzel maximalizálva a termelékenységet. A Document Capture szoftverről és az Epson Device Adminról az alábbi gombokra kattintva talál részletes tájékoztatást.

Rugalmas szkennelési lehetőségek

Szkenneljen közvetlenül az érintőképernyő használatával, és hozzon létre testre szabható előbeállításokat és elrendezéseket számítógép nélkül. Az Epson ScanSmart szoftverrel számítógépről (PC vagy Mac) szkennelhet és oszthat meg tartalmakat, de használhatja telefonját vagy táblagépét is, az Epson Smart Panel alkalmazással.

Szeretne többet megtudni?

Vegye fel a kapcsolatot valamelyik csapatunkkal, és fedezze fel, hogyan csökkentheti a kiadásait, illetve hogyan dolgozhat hatékonyabban.

¹ A 2010-től 2018-ig világszerte értékesített lapbehúzós szkennerek száma. A 2019. második negyedévi szkennertrendekkel kapcsolatos információk alapján.