VÁLTSON MEGBÍZHATÓBB, HATÉKONYABB ÉS FENNTARTHATÓBB NYOMTATÁSRA

WorkForce Enterprise
Videó megtekintése
WORKFORCE ENTERPRISE SOZORAT

Fenntartható, nagy sebességű nyomtatás

Éljen a folyamatosan kiváló nyomtatási minőség előnyeivel, szupergyors, akár 100 lap/perc sebesség mellett. A fokozott biztonságot és fejlett szoftverkompatibilitást kínáló, környezetbarát WorkForce Enterprise többfunkciós másolóink (MFP-k) kivételes megbízhatóságot és kiemelkedő teljesítményt nyújtanak minden feladatnál.

WorkForce Enterprise AM-C sorozat prospektus
WorkForce Enterprise sorozat 75/100 lap/perc sebességgel prospektus

Rugalmasan illeszkedik az Ön munkájához

A nyomtatókat úgy konfigurálhatja, hogy pontosan megfeleljenek a vállalkozása igényeinek, számos opcionális funkcióval.

Hitelesítő kártyaolvasó

Az opcionális kártyaolvasó a felhasználói felület alatti panelbe illeszthető, így külső féltől származó kártyaolvasókkal is kiegészíthető. Alternatív megoldásként eszköztábla is használható.

További 2 x 500 lapos kazetta
További funkciók a nyeregegységgel

Gerinctűzés (akár 20 lap), félbehajtás (akár 3 lap), hármas/C-hajtás (akár 3 lap)

Opcionális tűző

Sarok tűzése akár 50 lapig

Opcionális nagy kapacitású papírtálca (HCT)

Akár 3000 A4-es lap

Tálcazár

A papírtálcák védelme érdekében, ha a nyomtatókat nyilvános helyen használják.

Belső finisher

3 különböző pozícióban képes a dokumentumok egymásra helyezésére, eltolására és tűzésére, miközben támogatja az opcionális 2 vagy 4 lyukú lyukasztást.

Továbbfejlesztett grafikus felhasználói felület

A 10,1 hüvelykes érintőképernyővel ellátott új felhasználói felület megkönnyíti a használatot, nagyobb testreszabhatóságot, egyszerűbb kezelést és hatékonyabb munkafolyamatokat tesz lehetővé.

Remek teljesítmény a legvégéig

A nyomtatók minősége messze túlmutat a hardveren, hiszen a nyomtatás befejezése után sokoldalú feldolgozási lehetőséget kínálnak. A csendes, hőmentes tűző- vagy füzetkészítő egység akár 50 lap sarkos tűzését is biztosítja, és 3000 lap (füzet) vagy 4000 lap (tűzés) kiadását teszi lehetővé. Az eltolásos egymásra helyezést támogató füzetkészítő akár 20 gerinctűzött lapot vagy akár 3 félbe vagy háromba hajtott lapot is képes biztosítani. A belső finisher 3 különböző pozícióban képes a dokumentumok egymásra helyezésére, eltolására és tűzésére, miközben támogatja az opcionális 2 vagy 4 lyukú lyukasztást.

Minden korábbinál biztonságosabb

A WorkForce Enterprise nyomtatók olyan továbbfejlesztett funkciókat kínálnak, amelyek minden eddiginél biztonságosabbá teszik a nyomtatást.

 • Adatvédelem

  Adatvédelem

  HDD titkosítás, HDD biztonságos adattörlés, megbízható platformmodul (TPM) és jelszó titkosítás

 • Eszközvédelem

  Eszközvédelem

  Firmware-aláírás-ellenőrzés, biztonságos rendszerindítás és a rosszindulatú programok behatolásérzékelése működés közben

 • Hozzáférés-vezérlés

  Hozzáférés-vezérlés

  Felhasználói hitelesítés, funkciókorlátozások és ellenőrzési naplók

 • Dokumentumvédelem

  Dokumentumvédelem

  Hitelesített nyomtatás, hitelesített szkennelés és feladatnaplózás

 • Kommunikációs védelem

  Kommunikációs védelem

  IPsec, SNMPv3 és új TLS1.3

Hő nélküli technológia, amely átformálja a nyomtatás jövőjét

A lézernyomtatókról a hőmentes nyomtatókra való átállással csökkentheti az energiafelhasználását, valamint a nyomtatás által a környezetre gyakorolt hatást.

Olyan megoldások, amelyek hozzáadott értéket nyújtanak, egyszerűsítik a folyamatokat, és növelik a munkafolyamat hatékonyságát

 • Kimenetkezelés

  Kimenetkezelés

  Partnereink és cégünk termékkezelési megoldásai javítják a termelékenységet, és biztonságos nyomtatási, szkennelési és másolási környezetet teremtenek a vállalati eszközök megóvása érdekében. A megoldások megvédik a felhasználókat a jogosulatlan használattól, és a nyomtatási költségek is jobban kézben tarthatók a lekéréses (pull printing) nyomtatási funkcióval, amellyel csökkenthető a szükségtelen papírfelhasználás.

 • Flottakezelés

  Flottakezelés

  Flottakezelési megoldásainkkal a vállalkozások az összes nyomtatót és szkennert ellenőrzés alatt tarthatják az automatikusan küldött adatokra támaszkodva, és ezzel időt és pénzt takaríthatnak meg, maximalizálhatják az üzemidőt és a termelékenységet.

 • Távoli szerviz és támogatás

  Távoli szerviz és támogatás

  Csökkentse a szervizelési költségeket a felhőalapú eszközfigyelő és -felügyeleti rendszer segítségével, amely továbbfejlesztett távoli diagnosztikát tesz lehetővé. A biztonságos és könnyen integrálható megoldással növelheti az ügyfelek elégedettségét, mivel gyorsabb válaszidőt, kevesebb helyszíni látogatást és jobb eredményeket biztosíthat a számukra már az első alkalommal. Nyomon követheti és figyelheti az eszköz használatát, továbbá minimalizálhatja a nyomtató állásidejét.

 • Dokumentumok rögzítése és kezelése

  Dokumentumok rögzítése és kezelése

  Változtassa fizikai információt kezelhető digitális tartalommá, és javítsa a vállalat működéséhez szükséges adatok biztonságát. Nézze meg a készülékeinkkel zökkenőmentesen integrálható dokumentumrögzítő megoldásokat.

 • Mobil és felhőalapú nyomtatás

  Mobil és felhőalapú nyomtatás

  Az Epson mobil- és felhőalapú nyomtatási szolgáltatásai lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy az irodában és menet közben is nyomtathassanak okostelefonról és tabletről – az irodában és menet közben is.

 • Az Epson Open Platform

  Az Epson Open Platform

  A felhasználók teljes mértékben irányíthatják nyomtatási műveleteiket egy webes alapú alkalmazás segítségével, amely lehetővé teszi a számukra, hogy a vállalati informatikai rendszerek fejlődésével a nyomtatót a speciális és változó üzleti igényeknek megfelelően alkalmazzák. A külső gyártók ISV-megoldásai kompatibilisek az Epson Open Platform-eszközökkel.

A WorkForce Enterprise termékcsalád

Szeretne többet megtudni?

Vegye fel a kapcsolatot valamelyik csapatunkkal, és fedezze fel, hogyan csökkentheti a kiadásait, illetve hogyan dolgozhat hatékonyabban

1 Hozzávetőleges érték, belső tesztelés alapján; változhat a kiválasztott példányszám, a nyomtatási környezet, valamint a beállított méret, tájolás és a papír helyzetének függvényében.