Robotok

Robotjaink együtt raklapoznak, fűrészelnek, marnak, fúrnak, köszörülnek, szerelnek össze, mozgatnak és építenek. Pontosan és lélegzetelállító sebességgel dolgoznak a fenti és sok más alkalmazási területen – gyakran akár a nap 24 órájában. Termékportfóliónk a világ egyik legkiterjedtebb SCARA modellcsaládját kínálja, 6-tengelyes robotokkal, vezérlőkkel és szoftverekkel.

Automation is easy

Robotics solutions operate in factories all over the world in many different applications including production, quality control, transportation, recycling, cleaning and maintenance. Automation benefits all types and sizes of business to improve productivity, energy and resource utilisation, and Epson’s entry-level SCARA robots and compact 6-axis VT6 models make the entry price for robotics more accessible than ever.

Taking the first step on any automation journey can be a daunting task. Download our guide as we walk you through the what, how, where and why and support you in making informed decisions to build the case for automation in your business.

Watch the videos below and learn more about how easy automation is

Kiemelt termékek

KOMPAKT. HATÉKONY.

Legkompaktabb hattengelyes robotunk, amely maximális hatékonyságot biztosít a legkisebb helyigény mellett. A befelé néző második tengelynek köszönhetően rendkívül jól is manőverezhető.

EGYSZERŰ. INTELLIGENS.

Az Epson LS-sorozatú robotjai nagyszerűen behatolnak olyan területekre is, amelyeket korábban csak nagyon lineáris rendszerek vagy kevésbé rugalmas robotok voltak képesek kiszolgálni.

Alkalmazási területek

Termékek

A modern automatizálási megoldásoknak meg kell felelniük néhány egyszerű követelménynek – a lehető leggyorsabbnak, a lehető legkisebbnek és a lehető legolcsóbbnak kell lenniük. Az Epson nagy sebességű és nagy pontosságú ipari robotok széles választékát kínálja Önnek.

Virtuális túra foglalása

EPSON INDUSTRIAL SOLUTIONS CENTER+

Ismerje meg az új, gazdaságos automatizálási megoldásaink kínálatát! Foglaljon időpontot azonnal egy egyéni vagy csoportos túrára az Epson hibrid bemutatóterembe.

Szerviz és támogatás

Miként lehet hatékonyan integrálni egy automatizált rendszert egy meglévő műveleti folyamatba? Hogyan optimalizálhatók a ciklusidők? Hogy lehet külső szoftverekbe integrálni a robotprogramokat? Alkalmazásmérnökeink a projektmenedzsment és a megvalósítási fázis során is segítenek Önnek.

A projektmenedzsmenttől a megvalósításig

Akár helyi szervizközpontot keres a meglévő Epson robotikai eszközök telepítéshez, akár teljesen új rendszert szeretne kialakítani, vagy integrálni szeretné az Epson robotokat a meglévő folyamataiba, esetleg csak szeretné megtalálni a módját, miként hozhatja ki a legtöbbet a robotjaiból és vezérlőiből, magasan képzett szakértőink mindent megtesznek azért, hogy segítséget nyújtsanak.

Műszaki támogatás
Telefon: +49 (0) 2159 538 1900

 

Megvalósíthatósági vizsgálatok

Elméleti szimulációk helyett ciklusidő-teszteket végzünk valódi robotokkal. Tanulmányaink számos előnnyel járnak: Ön megismerheti az optimális robotkonfigurációt, a lehető legjobb telepítési helyeket és a pontos ciklusidőket, még a vásárlás előtt. Ezzel maximális tervezési és projektbiztonságra tehet szert.

Gyártás megszakítás nélkül

A forródrót, a helyszíni javítási szolgáltatás, az ellenőrzési és az egyéni karbantartási koncepciók, valamint az egyéni igényekre szabott pótalkatrészcsomagok csupán néhány példa arra, hogy mindent megteszünk a termelés megszakítások nélküli fenntartásáért.

Forródrót és pótalkatrész-ellátás

Saját pótalkatrészek raktározása magas tárolási költségekkel járhat együtt. Mi olyan pótalkatrész-kezelő rendszert biztosítunk, amely hozzáférést garantál az összes szükséges részegységhez és alkatrészhez. Valamennyi pótalkatrészt rövid átfutási időn belül kiszállítunk a Meerbusch városában található központi raktárunkból.

Telefon: +49 (0) 2159 538 1900

Megelőző karbantartás

Akár szabványos, akár személyre szabott szervizszerződést köt, megelőző karbantartással megnövelheti a rendszer élettartamát, minimálisra csökkentve a leállás kockázatát. Örömmel segítünk Önnek egy hatékony karbantartási terv kialakításában.

Javítási szolgáltatás

Robotrendszereink jól ismertek a kiváló megbízhatóságukról. Ha egy baleset következtében megsérült a gép, vagy ha a kritikus alkatrészeket több ezer üzemóra után ki kell cserélni, mérnökeink telefonon vagy a helyszínen segítenek Önnek.

Az Ön megoldására összpontosítunk

A Meerbusch városában található 500 m²-es ipari megoldásokkal foglalkozó központunkban partnereinkkel együtt hatékony megoldásokat mutatunk be a legkülönfélébb ipari alkalmazásokhoz. A lefedett területek közé tartozik a nagy formátumú nyomtatás, a kiskereskedelmi megoldások és a gyári automatizálás.

Tekintse meg robotjaink teljes választékát működés közben. Műhelycellánkban szakértőink segítségével fejlesztheti, szimulálhatja és optimalizálhatja automatizálási alkalmazását. A cella az összes szabványos Fieldbus eszközzel vezérelhető és hálózatba kapcsolható. Emellett olyan korszerű perifériák is rendelkezésre állnak, mint például a vizuális- és szállítószalag-követő rendszerek.

Szeretne időpontot egyeztetni?

Csak hívjon minket:
+49 (0) 2159 538 1800

Vagy küldjön nekünk e-mailt a következő címre:
info.rs@epson.de

Kapcsolat

Epson Deutschland GmbH

Robotikai megoldások
Otto-Hahn-Str. 4
D-40670 Meerbusch

Telefon: +49 (0) 2159 538 1800
Fax: +49 (0) 2159 538 3170
E-mail: info.rs@epson.de

Műszaki támogatás és karbantartás:
Telefon: +49 (0) 2159 538 1900

Értékesítés előtti és értékesítési támogatás:
Telefon: +49 (0) 2159 538 1700

Kapcsolat

Helyi szerviz és támogatás

Számos európai országban az Epson forgalmazókkal együttműködve végzi a robotok értékesítését és szervizelését.

Jelenleg ennyi látható: 5/23

Kérjük, válasszon...
 • Kérjük, válasszon...
 • Magyarország
 • Lengyelország
 • Izrael
 • Svédország
 • Svájc
 • Szlovénia
 • Dánia
 • Portugália
 • Németország
 • Franciaország
 • Törökország
 • Írország
 • Belgium
 • Egyesült Arab Emírségek
 • Ausztria
 • Cseh Köztársaság
 • Görögország
 • Oroszország
 • Spanyolország
 • Olaszország
 • Románia
 • Egyesült Királyság
 • Finnország

Jelenleg ennyi látható: 5/23

Szeretne többet megtudni?

Vegye fel a kapcsolatot valamelyik csapatunkkal, és fedezze fel, hogyan csökkentheti a kiadásait, illetve hogyan dolgozhat hatékonyabban