Innovatív nyomtatófej-technológia

A PrecisionCore forradalmi előrelépés a nyomtatási technológiában. A megnövelt sebesség és a verhetetlen képminőség érdekében tervezett, nagysűrűségű nyomtatóchip másodpercenként akár 40 millió pont elhelyezésére is alkalmas, amelyhez elképesztő tintaelhelyezési pontosság, valamint kevesebb torzítás és hiba párosul.

Paradigmaváltás a nyomtatásban

A PrecisionCore technológia hihetetlen mértékű méretezhetősége, valamint az ehhez párosuló verhetetlen képminőség, sebesség és pontosság alapvető változást jelent a nyomtatási megoldások megközelítésében.

MicroTFP nyomtatóchip

A PrecisionCore lelke a PrecisionCore MicroTFP nyomtatóchip. Ez a nyomtatóchip moduláris, így különböző nyomtatófej-konfigurációkban is elrendezhető.

Kiemelkedő sebesség és nyomatminőség

Az Epson által a kereskedelmi nagy formátumú nyomtatókban használt vékonyfilmes piezo (TFP) technológián alapuló MicroTFP PrecisionCore nyomtatóchip a hagyományos piezo nyomtatófejekhez képest jelentősen jobb alapteljesítményt nyújt. Ez a nagyobb sebességben és a pontosabb pontelhelyezésben egyaránt megmutatkozik. A szivattyúként működő vékonyfilmes piezo működtetőelemek tintacseppeket lőnek ki, mindössze 1 mikron vastagok, és fúvókánként és másodpercenként akár 50 000-szer is képesek pontosan szabályozni a cseppek alakját és mennyiségét. Ezenkívül a fúvókalemez és így a fúvókavonal hosszának 1 hüvelykről 1,33 hüvelykre való növelésével a PrecisionCore nyomtatófejek hihetetlenül nagy sebességgel és verhetetlen képminőséggel képesek professzionális nyomatminőség előállítására.

Bővülő potenciál

A moduláris PrecisionCore chipek különböző módon kombinálhatók, így számos nyomtatófejtípus építhető belőlük az ipari nyomósoros fejektől kezdve az asztali nyomtatófejekig. A PrecisionCore technológia a folyamatos fejlődésének köszönhetően a tintasugaras technológia hosszú távú platformjának ígérkezik, a benne rejlő lehetőségek kiaknázása még csak most kezdődött.

Hő nélküli nyomtatási technológia, amely átformálja a nyomtatás jövőjét

A lézernyomtatókról a hőmentes nyomtatókra való átállással csökkentheti az energiafelhasználását, valamint a nyomtatás által a környezetre gyakorolt hatást.