VÁLTSON A HATÉKONY NYOMTATÓKEZELÉSRE

Növelje az üzemidőt és a hatékonyabb gyártást a nyomtatóflotta támogatásával.

EPSON CLOUD SOLUTION PORT

Milyen előnyökkel jár?

Az Epson Cloud Solution PORT egy felhőalapú szolgáltatás, amely támogatja az Epson nagy formátumú és kereskedelmi nyomtatóit. Vegye a kezébe az irányítást és felügyelje távolról egyszerre több nyomtató munkafolyamatát. Az első szolgáltatás a platformon lehetővé teszi, hogy a Production Monitor valós időben kövesse a gyártás folyamatát.

Áttekintés

Az Epson Cloud Solution PORT egy felhőalapú szolgáltatás, amely támogatja az Epson nagy formátumú és kereskedelmi nyomtatóit. Az Epson Cloud Solution PORT több eszközről is elérhető, többek között számítógépről, okostelefonról és táblagépről is.

Production Monitor

Ellenőrizze okoseszközéről vagy a számítógépéről a nyomtatók állapotát a Production Monitor segítségével. A funkció naponta küld státusz riportot és a magas termelékenységet valamint a hatékonyságot támogatja.

Epson felhőalapú PORT platform

Az Epson felhőalapú mobilmegoldása lehetővé teszi, hogy bármikor ellenőrizhesse a távolból egy telephely nyomtatóflottájának állapotát okostelefonja vagy táblagépe segítségével, amely a biztonságos felhőalapú platformhoz csatlakozik.

Download on the App Store
Get it on Google Play

Funkciók

A Production Monitor felismeri, ha emberi beavatkozás szükséges a nyomtatási folyamatba. Továbbá segít a probléma hatékony kijavításában a nyomtatás minimális megzavarása nélkül. A rendszerben láthatja, ha egy munkafolyamat befejeződött. A program napi szintű jelentést küld Önnek, amely segít rávilágítani olyan szűk keresztmetszetekre, ahol a termelékenység tovább növelhető.

Mi a Production Monitoring?

  1. Tekintse meg az összes nyomtatót és azok működési állapotát

  2. Tekintse meg a nyomtató napi teljesítményét, és hasonlítsa össze az előző nappal az oszlop- és vonaldiagramok segítségével

  3. Figyelje a nyomtatók állapotát, és konfigurálja a vezérlőpultot az Ön igényeinek megfelelően.

Támogatott modellek

Gyakori kérdések

Milyen előnyökkel jár, ha regisztrál az Epson Cloud Solution PORT szolgáltatásra?

Az egyik fő előny, hogy távolról is felügyelheti a nyomtatók működését. A Production Monitor szolgáltatás folyamatosan vizsgálja a munkafolyamatot.

Milyen adatokat gyűjtünk és hogyan használjuk őket?

Részletes információkért kérjük olvassa el a Biztonsági irányelveket és az Adatvédelmi nyilatkozatot.

Hogyan biztosított az adataim védelme?

Az Epson az adatokat biztonságosan kezeli, és megfelel a GDPR szabályzatnak. Részletes információt az Adatvédelmi nyilatkozatban talál.

Hozzáfér az Epson a hálózatomhoz?

A nyomtatók HTTPS protokollokon keresztül továbbítanak és titkosítanak. Kérjük tekintse meg a Biztonsági irányelveket.

Szeretne többet megtudni?

Vegye fel a kapcsolatot valamelyik csapatunkkal, és fedezze fel, hogyan csökkentheti a kiadásait, illetve hogyan dolgozhat hatékonyabban.