ÜZLETI FUNKCIÓK HELYTAKARÉKOS MEGOLDÁSSAL

Videó megtekintése
WORKFORCE NYOMTATÓK

Lendítse fel kisvállalkozását

Növelje teljesítményét, és csökkentse minimálisra a működési költségeket az Epson gyors, nagy teljesítményű WorkForce sorozatának készülékeivel. Ezek a robosztus, négyfunkciós, kompakt és stílusos nyomtatók az Epson korábban bizonyított PrecisionCore technológiájának köszönhetően nagysebességű kétoldalas nyomtatást biztosítanak. A Wi-Fi kapcsolat mellett számos mobil nyomtatási lehetőséget kínálnak, így a nagy munkaterhelést igénylő és kiváló nyomtatási minőséget megkívánó kis üzleti vállalkozások számára magas hozzáadott értéket nyújtanak.

Főbb jellemzők

Ismerje meg a teljes termékcsaládot

¹ Az ISO/IEC 24734 szabványnak megfelelően az alapértelmezett A4-es egyoldalas nyomtatásra vonatkozó Office Category Test által meghatározott átlagos ESAT. További információért látogasson el a www.epson.eu/testing

² Az alábbi modellek esetén: WF-4720DWF, WF-4730DTWF és WF-4740DTWF. Akár 50 százalékkal alacsonyabb lapköltség a versenytársak színes lézernyomtatóihoz képest.
További információért látogasson el a www.epson.hu/inkjetsaving weboldalra.

³ Az alábbi modellek esetén: WF-4720DWF,WF-4730DTWF és WF-4740DTWF.
Oldalszám
A hozzávetőleges oldalkapacitás az ISO/IEC 24711/24712 szabványon alapul. A tényleges kapacitás a kinyomtatott képektől és a használati körülményektől függ. További információért látogasson el a www.epson.eu/pageyield weboldalra.

⁴ Epson Connect
Az Epson iPrint szolgáltatáshoz vezeték nélküli kapcsolat és Epson nyomtatóalkalmazás szükséges. Az Epson Email Print, az Epson Remote Print Driver és az Epson scan-to-cloud szolgáltatásokhoz internetkapcsolat szükséges. További információért, valamint a támogatott nyelvek és eszközök listájáért látogasson el a www.epson.hu/connect weboldalra!

⁵ 3x több oldalt nyomtathat az XL méretű tintákkal
Az ISO-n alapuló összehasonítás a 34-es és a 34XL-es sorozatszámú tintapatronok alapján készült. Az ISO szabványokkal kapcsolatos további információért látogasson el a www.epson.eu/pageyield oldalra

⁶ NFC- és Wi-Fi Direct-kompatibilis eszköz szükséges hozzá Android OS 4.0 vagy újabb operációs rendszerrel. Le kell hozzá tölteni az Epson iPrint alkalmazást a Google Play áruházból.