Együtt a változásért

Az LPGA minden szezonban hivatalos selejtezőturnét szervez, hozzájárulva ahhoz, hogy folyamatosan tehetségek kerüljenek a világ színe elé. Az Epson a 42. versenyszezonjába lépő turné névadó szponzora lett.

Az Epson Tour arra összpontosít, hogy az ígéretes női golfozóknak lehetőséget biztosítson álmaik megvalósítására.

Yoshiro Nagafusa, az Epson Europe B.V. elnöke

Az LPGA és az Epson Tour támogatása kiválóan példázza az Epson vállalat elkötelezettségét a nők pártfogása, valamint a kivételes egyéniségek karrierjének előmozdítása iránt. Megtiszteltetés számunkra, hogy támogathatjuk az elit sportolókat karrierútjukon, miközben kvalifikálnak az LPGA Tourra, illetve azon túl is.

Mollie Marcoux Samaan, az LPGA biztosa

Nagy örömmel üdvözöljük az Epsont az LPGA családjában. Az úttörő partnerkapcsolat bővebb lehetőségeket biztosít a játék jövőbeli sztárjai számára a világ minden tájáról, hogy próbára tegyék a tehetségüket, és egy lépéssel közelebb kerüljenek álmaik megvalósításához. Hálásak vagyunk, hogy az Epson osztja elkötelezettségünket a fiatal női sportolók fejlődésének támogatására vonatkozóan, valamint, hogy aktív szerepet vállal a női sportok megerősítésében és a tisztességes játék terjesztésében. Az „LPGA-hoz vezető út” sosem volt még ilyen jó.