ÚJ GENERÁCIÓS TÁBLAGÉP POS

A díjnyertes TM-m30II-SL sorozat kompakt, stílusos multifunkciós számlanyomtatást biztosít*

Videó megtekintése
Termék megtekintése
MPOS TERMÉKMEGOLDÁS

Támogatjuk a kihívások közepette

Legyen szó akár pop-up üzletekről vagy kisebb butikokról, éttermekről vagy bárokról, mPOS megoldásaink nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy Ön problémamentes, emlékezetes vásárlási élményt kínáljon a látogatóknak.

Megoldásaink több operációs rendszert is támogatnak, táblagépekhez és mobileszközökhöz egyaránt könnyedén csatlakoztathatók, így az üzletből bárhonnan kinyomtathatja a blokkokat.

A modern vendéglátóipari környezetekben rendkívül gyorsan változnak az igények, ezért a hatékony mPOS megoldások még fontosabb szerepet játszanak a vendégek elégedettsége és a vállalkozás növekedése szempontjából.

Bármilyen kihívásokkal kell is vállalkozásának szembenéznie, az Epson intelligens, funkcionális és stílusos mPOS-megoldásai segítenek továbbfejleszteni az ügyfélszolgálatot, illetve megkönnyítik munkáját.

Úgy terveztük, hogy mindig online és mobilis legyen

Bevásárlóutcák üzleteibe, butikokba, kisebb éttermekbe, bárokba, kávézókba és csemegeboltokba. Mindazoknak, akik értékelik a mobil kapcsolatot (beleértve a „szinkronizálás és töltés” funkcionalitást táblagépek esetén) a problémamentes vásárlási élmény érdekében.

Egy mPOS nyomtató, amely más perifériák csomópontjaként is működhet, mindenki előnyére válik. Vonzó, kompakt kialakítás, amely tökéletesen illeszkedik a munkakörnyezetbe. Kipróbált és tesztelt kivitelezés és megbízhatóság.

Pop-up üzletek

Remekül mutat értékesítési pontokon

Ideiglenes kiskereskedelmi egységek és éttermek – azok számára, akik nonstop, megbízható szolgáltatásra vágynak. A kiváló csatlakoztathatóság kiszolgál minden mPOS rendszerrel szemben támasztott igényt, beleértve a táblagépek „szinkronizálás és töltés” funkcióját.

A stílusos, praktikus kialakítás, valamint a kis helyigény számtalan előnnyel jár, miközben az Epson jól bevált és stabil gyártási minősége rendkívüli megbízhatóságot kölcsönöz.

Street food furgonok

Összetett munkakörnyezetekben is megállja a helyét

Azok számára, akik ki tudják használni egy megfizethető, könnyen használható, ismerős táblagépalapú rendszer előnyeit. Kis helyigény, robusztus és megbízható. Azok számára, akik leszámolnának a sorban állással a hatékonyabb munkafolyamatok jegyében.

Kioszkok

Csökkenti a várakozási időt, és biztosítja a munkavégzést

Gyorséttermi elviteli szolgáltatások, önkiszolgáló kassza és jegykiadás. A felhasználóknak egy rendkívül megbízható és tartós megoldásra van szükségük, kompakt kialakítás és alacsony teljes birtoklási költség mellett. Egy olyan megoldásra, amely könnyedén beilleszthető a kioszkok megszokott elrendezésébe. Egy közelgő papírkifogyást észlelő érzékelőre, amely jelenlét nélküli üzemeltetést tesz lehetővé.

Keresse meg az Ön vállalkozása számára legmegfelelőbb mPOS megoldást!

Megoldásaink több operációs rendszert is támogatnak, táblagépekhez és mobileszközökhöz egyaránt könnyedén csatlakoztathatók, így az üzletből bárhonnan kinyomtathatja a blokkokat. A modern vendéglátóipari környezetekben rendkívül gyorsan változnak az igények, ezért a hatékony mPOS megoldások még fontosabb szerepet játszanak a vendégek elégedettsége és a vállalkozás növekedése szempontjából.

Bármilyen kihívásokkal kell is vállalkozásának szembenéznie, az Epson intelligens, funkcionális és stílusos mPOS-megoldásai segítenek továbbfejleszteni az ügyfélszolgálatot, illetve megkönnyítik munkáját.

Blokknyomtatók

A TM-m sorozatú blokknyomtatók mPOS szem előtt tartásával lettek kifejlesztve, elegáns, kompakt ipari tervezéssel, amely tökéletesen kiegészíti a modern tableteket és okoseszközöket.
A TM-m30II-SL egy stílusos minden az egyben mPOS megoldás, amely integrálja a tablet állvány funkcionalitását a kényelem és helytakarékosság érdekében, ideális választássá téve hatékony mPOS beállításokhoz.

Hordozható számlanyomtató

A könnyű, hordozható, masszív, akkumulátorral működő mPOS blokknyomtatók segítségével a tranzakciók hatékonysága megnő mind a kiskereskedelmi, mind a vendéglátóipari környezetekben. Ezek az eszközök lehetővé teszik a hordozható nyomtatást Bluetooth- vagy Wi-Fi-kapcsolaton keresztül, táblagépekről vagy kézben tartott eszközökről. A megoldások a vendéglátásban támogatják a „nyomtatás asztalnál” funkciót, csökkentik a sorok hosszát mind a kiskereskedelemben, mind a vendéglátóiparban, illetve a segítségükkel a kifizetést egyszerűen útközben is el lehet intézni.

Ügyfél-tájékoztató kijelző

Márkaépítés és promóció, stílusos, könnyen használható ügyféloldali kijelzőkkel.

Intelligens technológiák

mPOS termékeink, segédprogramjaink és szolgáltatásaink átfogó kínálatában garantáltan Ön is megtalálja az értékesítési pontokon felmerülő igényeknek megfelelő megoldást növekvő vállalkozása számára. A teljesítmény növelése érdekében, a termékeinkbe épített piacvezető funkciók harmóniában működnek hardvertermékeinkkel.

Esettanulmányok

Fedezze fel az esettanulmányokat, hallgassa meg, hogyan hasznáják ügyfeleink a termékeinket és megoldásainkat és ismerje meg az iparág trendjeit.

Hírek

Bővebb információk az újonnan bevezetett termékekről, arról, hogyan használják őket az ügyfeleink, valamint nézeteinkről és véleményünkről azzal kapcsolatban, hogy mi történik a világban, ahol élünk és dolgozunk.

Több információra van szüksége?

Összes mPOS termékünkhöz hasznos műszaki útmutatókat, szoftvereket és kiegészítő információt talál.

Szeretne többet megtudni?

Vegye fel a kapcsolatot valamelyik csapatunkkal, és fedezze fel, hogyan csökkentheti a kiadásait, illetve hogyan dolgozhat hatékonyabban.