JÁTÉKOK OTTHON

Pezsdítsd fel a hétköznapokat, és tedd otthonodat a játék központjává az Epson projektoraival. Függetlenül attól, hogy online játszol, esetleg családtagjaiddal vagy barátaiddal méred össze tudásodat, a nagyképernyős élménnyel új szintre emelheted az eseményeket.

JÁTÉKOK OTTHON

Az Epson és a SEGA egyesíti erőit a Sonic Frontiers™ bevezetése alkalmából

Az Epson partnerségre lépett a Segával, hogy megünnepelje az új nyílt világú platformjáték, a Sonic Frontiers™, bevezetését, amelynek főszereplője Sonic, a sündisznó.

Gyors akciójelenetek, kalandok és rejtélyek az öt Starfall-szigeten az Epson projektorokkal, a tökéletes szórakozás élményéért.

Mi az a 4K PRO-UHD¹?

Az Epson 4K PRO-UHD¹ jelölés nem csupán felbontásspecifikáció. Magába foglalja a képminőséget befolyásoló összes tényezőt, beleértve a színes- és fehérfény kibocsátást, a kontrasztot, a HDR10 technológiát, a színfeldolgozást, valamint a 4K tartalmak fogadására, feldolgozására és kivetítésére vonatkozó lehetőségeket. Ennek eredményeképp a képek még életszerűbbek és meghaladják a Full HD felbontást.

Világosabb, színekben gazdagabb játékmenet

A fehér fényerő önmagában nem elég ahhoz, hogy életre keltse a bennünket körülvevő valós színeket. Ezért biztosít az Epson projektorokban található 3LCD technológia egyformán magas fehér- és színesfény kibocsátást (CLO). Miért érné be tompa, fakó és élettelen képekkel? Tapasztalja meg az élénk és élethű képeket az Epson projektoraival.

Ne érd be kicsivel!

Pezsdítsd fel a hétköznapokat, és tedd otthonodat a játék központjává az Epson projektoraival. Függetlenül attól, hogy online játszol, esetleg családtagjaiddal vagy barátaiddal méred össze tudásodat, a nagyképernyős élménnyel új szintre emelheted az eseményeket. Kösd le mindenki figyelmét a lenyűgöző, akár 300 hüvelykes képpel, hozd össze a családot és a barátokat – hogy együtt élvezhessétek ezeket az emlékezetes perceket.

Képbeállítás könnyedén

Úgy gondoljuk, hogy egy projektor használata nem lehet bonyolultabb egy TV használatánál. Projektoraink ezért egy szempillantás alatt telepíthetők, használatukkal pedig azonnal és szinte bármilyen felületre kivetíthetők a képek. A trapézkorrekció gyorsan és egyszerűen beállítható, a tartós fényforrás technológiának köszönhetően pedig évekig élvezheted a szórakoztatást.

Gazdag fekete kontraszt

Az akár 2 500 000:1 mértékű nagy kontrasztarány lehetővé teszi az optimális képminőséget, világosan kivehető sötét részek és gazdag fekete árnyalatok mellett.

Váltson a tökéletes játékélményre

Kompatibilis készülékek

Alkalmi játékos

4K PRO-UHD játék

4K/120 fps játék

¹ A 4K hatást nyújtó technológia az összes képpont átlós eltolásával kétszerezi meg a Full HD felbontást. A felbontás Full HD 3D módban.

² Kérjük, tekintse meg a specifikációt. A bemeneti késleltetés mérésére nincs hivatalos szabvány, ez a mérés az Epson által meghatározott módszer alapján történik. Felhívjuk figyelmét, hogy minden gyártó a saját módszerei szerint, egymástól függetlenül méri a bemeneti késleltetést, ezért ezt érdemes ajánlásként kezelni. A kivetítő bemeneti késleltetése függ a bemeneti jeltől, a beállítási feltételektől stb.

³ Csak EH-LS11000W/EH-LS12000B

©SEGA. Minden jog fenntartva. A SEGA az Egyesült Államok Szabadalmi és Védjegy Hivatalában van bejegyezve. A SEGA, a SEGA logó és a SONIC FRONTIERS a SEGA CORPORATION vagy leányvállalatainak védjegye vagy bejegyzett védjegye. Minden más védjegy, logó és szerzői jog a megfelelő tulajdonosok tulajdonát képezi.