Epson Eszközadminisztrátor

Könnyedén kezelhet távolról egy egész nyomtató- vagy szkennerparkot¹, valamint a nagyobb hatékonyság és költségmegtakarítás érdekében vezérelheti, telepítheti, konfigurálhatja, felügyelheti eszközeit, illetve elvégezheti azokon a karbantartást és a hibaelhárítást.

Vezérelje, elemezze és kezelje nyomtatóparkját központilag, egyetlen felhasználóbarát felületről. Az innovatív Epson Eszközadminisztrátor szolgáltatással időt és pénzt takaríthat meg

Az Epson Eszközadminisztrátor segítségével a nyomtató- és szkennerpark kezelése és ellenőrzése időrabló munkából egyszerű feladattá válik. Az Epson Eszközadminisztrátor számos hálózatra csatlakoztatott nyomtatóval és szkennerrel kompatibilis, és minden eszközt egyetlen intelligens és intuitív interfészen keresztül vezérelhet. Töltse le most az Epson Eszközadminisztrátort, és vezérelje eszközparkját egyszerűen.

Mérettől függetlenül központilag felügyelheti és kezelheti nyomtató- és szkennerparkjait

A hálózatkezelési segédprogramokkal az eszközkonzisztencia – egyazon eszköz használata számos célra – időt takaríthat meg, és egyszerűbbé teszi a kezelők munkáját. Az Epson Eszközadminisztrátor segítségével vállalati ügyfeleink távolról telepíthetik, konfigurálhatják, felügyelhetik és karbantarthatják eszközeiket, illetve elvégezhetik azok hibaelhárítását, még stabilabbá téve ezzel nyomtatói és képalkotási környezetüket – így nő a vállalkozás hatékonysága, hiszen időt és költségeket takaríthatnak meg.

Ez az innovatív Epson-megoldás továbbá segít növelni a végfelhasználói hatékonyságot, hiszen maximalizálja az eszközök üzemidejét és proaktív módon oldja meg a felmerülő problémákat. Ráadásul így könnyedén hozhat létre eszközkészletet, akár különböző számú és típusú eszközökből, azok telepített beállításaival együtt.

Pénzt takaríthat meg, és kézben tarthatja költségeit

Az Epson Eszközadminisztrátor segítségével a rendszergazdák igényeik szerint szervezhetik a készülékek kezelését. Lehetséges például földrajzi helyzet vagy eszköztípus szerint szervezni az eszközöket. A főcsoportot elnevezheti akár egy városról, amelyen belül az alcsoportok a városban található egyes épületeknek vagy irodáknak felelnek meg, a további alcsoportok pedig az adott épületen belüli emeleteket vagy részlegeket jelenthetik.

Számos hálózatra csatlakoztatott nyomtatóval és szkennerrel kompatibilis

Az Epson Eszközadminisztrátor bevezetésekor több mint 400 hálózati Epson-eszközt támogatott, többek között a lézernyomtatókat és WorkForce Pro nyomtatókat, ColorWorks, nagy formátumú nyomtatókat és szkennereket. Ez a szám folyamatosan nő, ahogy az Epson újabb termékeket mutat be.

Legyen hatékony az intuitív interfésszel

Az Epson Eszközkezelő felhasználóbarát kezelőfelületével komplex műveleteket végezhet el rendkívül gyorsan. A felhasználói interfészt úgy tervezték, hogy egyszerre legyen hatékony és intuitív, így csupán néhány lépés szükséges a feladatok elvégzéséhez, és még racionálisabb a szoftver működése.

Elemző és kezelőeszköz

A felügyeleti funkció összegzett adatokat gyűjt az egyes eszközöktől, és állapot-, illetve elemzési jelentéseket küld, amelyek segítségével megbizonyosodhat arról, hogy a nyomtatópark teljesítményszintje mindig kiemelkedő és professzionális. Az informatikai és technológiai igazgatók automatikusan megkapják e-mailben az eszközhasználati jelentéseket, amelyek segítségével hatékonyabban kezelhetik a költségeket, és jobban alakíthatják a költségvetést.

Letöltés

Ha szeretné kihasználni az Eszközadminisztrátor nyújtotta előnyöket, töltse le INGYEN, és máris növelheti a hatékonyságát.

Jellemzők

Egyszerűen vezérelheti eszközparkjaitAz Epson Eszközadminisztrátori konzolon az IT-vezetők részletes információt tekinthetnek meg az egyes eszközökről. Ilyen például a hálózati kapcsolat, a kellékanyag szint, valamint a számlálók állása. Az eszközhasználat és az eszközállapot még hatékonyabb vezérléséhez automatikus jelentések és figyelmeztetések is beállíthatók.
Nagyméretű parkok is könnyedén konfigurálhatókEgyszerűen hozhat létre eszközkonfigurációs sablont, amelyet aztán könnyedén klónozhat akár egy nagy eszközparkra is.
Automatikus figyelmeztetésekA rendszergazda részlegenként vagy irodánként kijelölhet egy felelőst, aki az eseményeket és figyelmeztetéseket e-mailben megkapja.
Széles körű kompatibilitás az Epson-termékkelAz Epson Eszközadminisztrátor kompatibilis Epson WorkForce Pro nyomtatókkal, üzleti szkennerekkel és nagyméretű nyomtatókkal, így minden Epson-eszközön élvezheti a következetes parkkezelési élményt.
Proaktív e-mail figyelmeztetésekA továbbfejlesztett e-mail figyelmeztetésekkel hatékonyan felügyelheti a kellékanyagok állapotát.
Pénzt és időt takaríthat megAz Epson Eszközadminisztrátorral időt takaríthat meg, hiszen a szoftver automatikusan felismeri az új eszközök IP-címét, gyorsan és könnyedén beállíthat csoportokat, azokhoz kapcsolódó felügyeleti funkciókat, valamint konfigurálhatja vagy módosíthatja a kezdeti üzembe állítást vagy telepítést követően az eszköz hálózati beállításait.
Még jobb láthatóság a továbbfejlesztett jelentésekkelAz olyan IT-vezetők és informatikai igazgatók kedvéért, akik szeretnék kézben tartani a költségvetést, és minden aktuális költségről tudni akarnak, az Epson Eszközadminisztrátor továbbfejlesztett jelentésében az alábbiakra is választ kaphatnak: Mekkora a színes és a fekete-fehér tinta felhasználásának mértéke? Az eszközöket túlhasználják, vagy nincsenek eleget használatban? A használat hónapról hónapra nő vagy csökken?
Vegye kezébe az irányítást az egyszerű és továbbfejlesztett kezelőeszközökkelAz Epson Eszközadminisztrátor olyan továbbfejlesztett kezelőfunkciókkal van felszerelve, mint a testre szabható parküzemeltetés, a figyelmeztetések, a proaktív/prediktív kellékanyag-kezelés, valamint a parkkonfiguráció és -felügyelet. Adja hozzá a legújabb eszközöket, és alkalmazzon már létező vállalati szabályokat egy lépésben – ha az új eszközöket meglévő csoportokhoz adja, időt takarít meg, és egyszerűsíti az eszközkezelést.
Alkalmazkodjon eszközparkjával a változó igényekhezA visszamenőleges jelentések segítségével megtalálhatja a túl keveset használt eszközöket, vagy azokat, amelyek segíthetnek kielégíteni a változó vállalati igényeket.
Rugalmas eszközcsoport-kezelésHozzon létre eszközcsoportokat helyszín, típus vagy modell alapján, hogy aztán könnyedén kezelhesse és nyomon követhesse azokat.
Villámgyorsan hozzáférhet a kritikus információkhozEszközállapot, konfiguráció, figyelmeztetések, kellékanyagok és hibaelhárítás – mindez egyetlen képernyőn!
Supported Operating SystemsMicrosoft Windows 7 SP1 32-bit/64-bit, Microsoft Windows 8 32-bit/64-bit, Microsoft Windows 8.1 32-bit/64-bit, Microsoft Windows 10 32-bit/64-bit, Microsoft Windows 2008 32-bit/64-bit, Microsoft Windows 2008R2 64bit, Microsoft Windows 2012/2012R2 64bit.

HŐ NÉLKÜLI TECHNOLÓGIA, AMELY ÁTFORMÁLJA A NYOMTATÁS JÖVŐJÉT

A lézernyomtatókról a hő nélküli nyomtatókra való átállással csökkentheti az energiafelhasználását, valamint a nyomtatás által a környezetre gyakorolt hatást.

Szeretne többet megtudni?

Vegye fel a kapcsolatot valamelyik csapatunkkal, és fedezze fel, hogyan csökkentheti a kiadásait, illetve hogyan dolgozhat hatékonyabban.

¹ Hálózati vállalati Inkjet Pro és lézernyomtatók/MFP-k, üzleti szkennerek és nagyformátumú nyomtatók