AZ EPSON OTTHONI MEGOLDÁSAI

Lényegre törő, rövid és hasznos – mindenki ilyen tanácsra vágyik, amikor nyomtatót, szkennert vagy projektort vásárol. Azért vagyunk, hogy segítsünk: keresse meg alább az eszközt, amelyre szüksége van, és fedezze fel, hogyan keltheti életre álmait az Epsonnal!

OTTHONI MEGOLDÁSOK

EcoTank – Külső tintatartály

Ultra-alacsony költségű lehetőséget keres? Az EcoTank nyomtatók megvásárlása esetén eredeti tintával is megajándékozzuk, így átlagban 90%-ot spórolhat a tintaköltségeken¹. Így már a kezdetektől fogva több ezer oldal nyomtatására elegendő tintája lesz, így elfelejtheti a gyakori patroncserét, amivel nem csupán pénzt, de időt is megtakarít.

EcoTank monokróm nyomtatók

Az EcoTank készüléknek nagy, újratölthető tintatartálya van, amely a mellékelt tintapalackokkal van töltve. A nyomtatóhoz mellékelt nagy mennyiségű tinta biztosítja, hogy több ezer oldalt nyomtasson, csökkentse a költségeket, és időt takarítson meg, mivel nem kell gyakran cserélnie a festékkazettát.

Otthoni iroda

Akár a dolgozószobából, akár egy kisebb irodából dolgozik, a kiváló sebességet és teljesítményt kínáló WorkForce Pro nyomtatók nagyszerűen kiegészíthetik munkahelyi rendszerét. Fedezze fel, hogyan növelheti a termelékenységet és tarthatja alacsonyan a működési költségeket vezeték nélküli nyomtatóinkkal!

Szórakozási lehetőségek

Tegye az események középpontjává otthonát az Epson házimozi-projektoraival. Mindegy, hogy a kedvenc sporteseményeit követi nyomon, egy filmklasszikust vagy egy sorozat legfrissebb epizódját nézi online, esetleg a legújabb videojátékkal játszik: a lényeg, hogy az extra nagy méretű vetített kép maradandó élménnyé tegye azt. Minden tekintetet odavonz, és összehozza a családtagokat, barátokat, hogy mind együtt osztozhassanak ezeken az emlékezetes pillanatokon.

Házimozi

A képalkotó technológia piacvezetőjeként² állíthatjuk, hogy jól ismerjük a kiváló minőségű moziélmény megteremtésének mesterfogásait. Egyszerűen használható projektoraink segítségével belefeledkezhet a filmekbe, sorozatokba és más szórakoztató programokba.

Játékok

Írja be már most határidőnaplójába: otthona hamarosan a játékestek középpontjává válik! Nem számít, hogy labdát kerget a focipályán, hajtűkanyaroktól hemzsegő utakon száguldozik vagy sosem látott új világokat fedez fel: az Epson projektoraival bárki beléphet az akció sűrűjébe.

Second screen okosszemüveg

Nagy felbontású, nagyképernyős élményt biztosító okosszemüveg, amely a képet a viselője látóterébe vetíti.

Epson Connect

Az ingyenes, könnyen használható alkalmazásokkal könnyedén nyomtathat táblagépéről, okostelefonjáról és más eszközéről.

HŐ NÉLKÜLI TECHNOLÓGIA, AMI ÁTFORMÁLJA A JÖVŐT

Növelje a termelékenységet, és csökkentse a környezeti terhelést kompromisszumok nélkül.

¹ A szükséges patronok átlagos száma/az átlagos megtakarítás elérte az EcoTank termékcsaládhoz mellékelt tintapalackokkal kinyomtatott ugyanekkora oldalszámot, a hardver árát figyelmen kívül hagyva. Az összehasonlítást a GfK végezte az A4-es EcoTank termékcsalád átlaga és a Nyugat-Európában a 10 legkeresettebb modell átlagos ára között a 2017. január – 2017. december időszakban. A nyomtatási költség kiszámítását a GfK a normál és az XL tintapatronméretek alapján végezte ugyanebben az időszakban a nyugat-európai piac átlagos kiskereskedelmi árát felhasználva. A tintapatron-kapacitás kiszámítása a gyártók webhelyén közzétett adatok alapján történt

² A legnagyobb piaci részesedés az 500 lumenes és nagyobb fényerejű projektorok piacán. (A felmérést a Futuresource Consulting Limited végezte 2001 és 2016 között)