EPSON CONNECT

Egyszerű nyomtatás táblagépről, okostelefonról és egyéb eszközökről
EPSON CONNECT
EPSON IPRINT ALKALMAZÁS

Alkalmazás nyomtatáshoz, szkenneléshez és még sok máshoz

Okostelefonjával vagy táblagépével szinte bárhonnan és bármikor nyomtathat Epson nyomtatóra – ez az Epson iPrint alkalmazással valóban egyszerű. Csak töltse le és telepítse ezt a nagyszerű ingyenes alkalmazást, és máris hozzákezdhet webhelyek, Microsoft Office-dokumentumok, fényképek és PDF-fájlok nyomtatásához, szkenneléséhez és másolásához.

iPrint bemutató videók

1. Az Epson Connect beállítása

How to Register for Epson Connect using Epson iPrint

2. A helyi hálózat beállítása

How to Set Up a Wireless Epson Printer to Print Using Epson Print

3.Memória-hozzáférés

How to Save Photos to a Memory Device using Epson iPrint

4. Szkennelés és mentés

How to Scan from a Wi-Fi Enabled Epson printer using Epson iPrint

5. Másolás

How to Photocopy a Document Using Epson iPrint

6. Online tárolás

How to Print from Online Storage using Epson iPrint

7. Fotó nyomtatása

How to Print Photographs using Epson iPrint

8. Mentett dokumentum nyomtatása

How to Print a Saved Document using Epson iPrint

9. Weboldal nyomtatása – Android

How to Print a Web Page using Epson iPrint - Android

10. Weboldal nyomtatása – iOS

How to Enable Web Page Printing in iOS

Főbb jellemzők

EPSON CREATIVE PRINT ALKALMAZÁS

Az alkalmazás, amellyel kreatívan használhatja fotóit az okoseszközein.

Fejezze ki kreativitását okostelefonja vagy táblagépe segítségével, a Creative Print alkalmazás használatával. Ezáltal egyszerűen nyomtathat fotókat az okoseszközéről. Ezen felül készíthet kollázsokat, egyedi üdvözlőkártyákat hozhat létre, személyre szabhatja a nyomtatott anyagokat, közvetlenül nyomtathat CD/DVD lemezre és fotóit szórakoztató színezőkönyvvé alakíthatja.

Hogyan működik?

Főbb jellemzők

EPSON EMAIL PRINT

Nyomtasson bárhonnan – egyszerűen küldje el e-mailben a nyomtatójára¹

A legújabb Epson nyomtatóknak saját e-mail-címük van. Képesek az e-mail-címre érkezett mellékletek – például fotók és dokumentumok – automatikus kinyomtatására. Telefon, táblagép vagy laptop – nyomtasson bármelyik eszközről, bárhonnan a világon – ehhez mindössze arra van szükség, hogy e-mailt küldjön az interneten keresztül a nyomtatónak.

Hogyan működik?

Főbb jellemzők

EPSON SCAN TO CLOUD

Közvetlen beolvasás felhőalapú fiókokba

Dokumentumokat vagy fotókat szkennelhet be mindössze néhány koppintással a nyomtató kezelőpaneljéről, majd közvetlenül elküldheti őket e-mail-címekre vagy felhőalapú tárhelyekre. Csak győződjön meg arról, hogy a nyomtató csatlakozik az internethez.

Hogyan működik?

Főbb jellemzők

EPSON REMOTE PRINT

Haladó nyomtatás bárhonnan, számítógépe segítségével¹

Nem kell otthon lennie ahhoz, hogy fájlokat küldjön nyomtatásra a számítógépéről. Telepítse a Remote Print szolgáltatást a számítógép vagy laptop teljesítményének és elérésének növeléséhez. A Fájl/Nyomtatás pontra kattintással elküldheti a fájlt egy Epson nyomtatónak bárhol a világon1. Nem kell aggódnia a formázással vagy betűkészlettel kapcsolatos problémák miatt. Ezenkívül speciális nyomtatási beállításokhoz is hozzáférhet, illetve megadhat ilyeneket.

Hogyan működik?

Főbb jellemzők

KOMPATIBILIS SZOLGÁLTATÁSOK

További kompatibilis nyomtatási megoldások

Az Epson Connect nyomtatási szolgáltatások mellett több más, az Epson nyomtatókkal és okoseszközökkel kompatibilis nyomtatási megoldás is a rendelkezésére áll..

Beépített nyomtatás Androidról az Epson Print Enabler segítségével

Az Android 4.4, ill. későbbi verziók beépített funkcióival nincs szükség külön alkalmazásra a nyomtatás támogatásához. Az ingyenes Epson nyomtatásvezérlő letöltését követően a nyomtatási opció megjelenik a támogatott alkalmazások menü ikonján belül. A Chrome-ba, a galériába és a Gmailbe beépülő funkció segítségével egyszerűen nyomtathat weboldalakat, fotókat és e-maileket. Az Android nyomtatás funkciójához ezen felül hozzáférhet a Drive-ból és a Quickoffice-ból is, és így könnyen kinyomtathatja dokumentumait.

Hogyan működik?

Főbb jellemzők

Mopria

A Mopria Alliance az azokat a vezető globális technológiai vállalatokat tömörítő nonprofit szervezet, amelyek közös célja egy intuitív és egyszerű vezeték nélküli nyomtatási megoldás megalkotása okostelefonokhoz, táblagépekhez és egyéb mobileszközökhöz.

Epson print and scan

Az Epson Print and Scan kiváló nyomtatási és szkennelési élményt biztosít a Wi-Fi kapcsolattal rendelkező Epson multifunkciós nyomtatójához a Windows 8 kezdőképernyőjén.

Főbb jellemzők

Apple Airprint

Nyomtatás közvetlenül iPad, iPhone vagy iPod Touch készülékről. Nincs letöltendő szoftver vagy telepítendő illesztőprogram, és kábel sem szükséges a csatlakoztatáshoz. A Mail, Photos, Safari vagy iBooks alkalmazásokból néhány érintéssel elküldheti a képernyő tartalmát egy Epson nyomtatóra.

Hogyan működik?

Főbb jellemzők

Keressen kompatibilis alkalmazásokat vagy termékeket

Nincs találat

Footnotes:

¹Ehhez internetkapcsolatra, valamint az internethez és/vagy az e-mail-szolgáltatásához hozzáférő eszközre van szükség.