BUSINESS IMAGING SOLUTIONS

Fedezze fel, hogy az Epson és a partnermegoldások hogyan használják ki a nyomtatókban, a multifunkciós nyomtatókban (MFP-k) és a dokumentumszkennerekben rejlő lehetőségeket, hogyan igazíthatók a vertikális piaci igények kielégítéséhez, hogy a kis- és középvállalkozásoktól egészen a nagyvállalatokig megfeleljenek az igényeknek.

BUSINESS IMAGING SOLUTIONS

Megoldások széles választéka minden üzlettípushoz

Az Epson eszközei kompatibilisek a szoftverszolgáltatásokkal és megoldásokkal, amelyek segíthetnek abban, hogy javuljanak a vállalat munkafolyamatai, csökkenjenek a költségek, növekedjen a hatékonyság és lehetővé váljon az eszközök zökkenőmentes integrációja a folyamatosan változó környezetbe.

HŐ NÉLKÜLI TECHNOLÓGIA, AMELY ÁTFORMÁLJA A NYOMTATÁS JÖVŐJÉT

A lézernyomtatókról a hő nélküli nyomtatókra való átállással csökkentheti az energiafelhasználását, valamint a nyomtatás által a környezetre gyakorolt hatást.

Szoftvermegoldások

Válasszon szoftvermegoldást
Kategória

Típus

Kompatibilis platform

Vertikális piacok

1 - 9 ből 1 termék mutatása Oldal 1 / 1
Rendezés szempontja:
1 - 9 ből 1 termék mutatása Oldal 1 / 1
Rendezés szempontja:

Epson Print Admin

Az Epson Print Admin egy szerveralapú megoldás, amely a felhasználói hitelesítésen keresztül kártyaolvasóval, bejelentkezéssel/jelszóval és PIN-kóddal teremt biztonságos nyomtatási, szkennelési és fénymásolási környezetet.

Szeretne többet megtudni?

Vegye fel a kapcsolatot valamelyik csapatunkkal, és fedezze fel, hogyan csökkentheti a kiadásait, illetve hogyan dolgozhat hatékonyabban.