Innovatív technológiák

Az Epson a tökéletességre törekszik. Szabadalmaztatott technológiáink jóvoltából folyamatosan a globális Szellemi Tulajdon (Intellectual Property – IP) szabadalmi ranglistájának élére kerülünk. Az innováció iránti elköteleződésünknek köszönhetően alapvető termékeink esetében a legrangosabb szabadalmi portfólióbirtokosokká váltunk, és elismertséget vívtunk ki technológiai vezetőként, hiszen a Thomson Reuter sorozatosan a világ Top 100 globális innovátora közé választotta az Epsont az elmúlt öt sikeres év folyamán1.

INNOVATÍV TECHNOLÓGIÁK

Nyomtatási technológiák

PrecisionCore®

Új generációs nyomtatófej-technológia

A PrecisionCore egy, a forradalmi nagy sűrűségű nyomtatóáramkört felhasználó új nyomtatási technológia, amely akár 40 millió precíz pontot hoz létre.

Fejlett MicroPiezo® technológia

Fejlett technológia, csúcsminőségű nyomatok, ipari teljesítmény

A MicroPiezo nyomtatófej-technológia éles, pontos tintaelhelyezést biztosít a kiváló képminőség és az optimális nyomtatási sebesség érdekében. Emellett nem használ hőt, így számos tintával használható, és részletgazdag képeket és tartósságot biztosít alkalmazások széles skálája esetén.

Hő nélküli technológia, amely átformálja a nyomtatás jövőjét

A lézernyomtatókról a hő nélküli nyomtatókra való átállással csökkentheti az energiafelhasználását, valamint a nyomtatás által a környezetre gyakorolt hatást.

Külső tintatartályos technológia

Gyökeres változást hoz. Tintapatron nélkül

Üdvözölje a tintapatron nélküli nyomtatást. Külső tintatartályos rendszerű nyomtatóink akár három évre elegendő tintát tartalmaznak2, így vállalkozása akár 74%3-os nyomtatásiköltség-megtakarítást érhet el.

Projektorok

3LCD

3LCD – nagy színesfény kibocsátású projektorok

A 3LCD olyan kifinomult, innovatív technológia, amely három chip használatával élénk, élethű képeket biztosít a legnagyobb követelményeket támasztó üzleti és otthoni felhasználók számára.

CLO

A szín minden megváltoztat

Érjen el nagyobb fényerejű, élénk képet az Epson projektorok nagy színesfény kibocsátásának segítségével (CLO).

Lézertechnológia

Lézerhez méltó pontosság

Tapasztalja meg a fantasztikus minőséget és megbízhatóságot új lézer fényforrásunkkal és megnövelt kapacitású szűrőnkkel. Az igazán fontos prezentációk teljes biztonsággal mutathatók be a sokoldalú prezentációs funkciókkal, az akár 30 000 órás4 karbantartásmentes üzemelésnek és a folyamatos, kiváló teljesítménynek köszönhetően. Az Epson a projektortechnológiában létrehozott, ehhez hasonló innovációkkal érte el azt, hogy 2001 óta az elsőszámú5 projektorgyártó a világon.

Projektorszoftver

Hozzon ki többet projektorából! Használja ki a projektorában rejlő lehetőségeket!

Használja ki az Epson szakértő szoftvermegoldásainak előnyeit, hogy projektora még jobban teljesítsen a képességek, a pontosság és a vezérlés terén. A világ vezető projektorgyártójaként5 tisztában vagyunk a megfelelő projektormegoldások iránti igénnyel – olyan projektorokra van szükség, amelyekkel tetszőleges módon, bárhol, könnyen és hatékonyan lehet prezentálni.

Tintatechnológiák

Claria tintakészlet

Nyomtatási igényeire tervezve

Akár iskolai feladatokat nyomtat, akár családi albumokat állít össze vagy legújabb fotóit kívánja megmutatni, könnyedén megtalálhatja az igényeinek megfelelő tintakészletet.

DURABrite Ultra tintakészlet

Kifejezetten üzleti nyomtatásra tervezve

Az üzleti nyomtatáshoz tervezett Epson DURABrite Ultra tinták gyorsan száradnak, tartósak és nem kenődnek el.

A gyantabevonatú pigmentrészecskék a papír felületéhez tapadnak, a tinta nem süllyed a papírba, mint a festékalapú 'beivódó' tinták, így a DURABrite Ultra tinta gyorsan száradó, lézerminőségű szöveget és grafikát hoz létre a különböző típusú és besorolású papírokon.

Why buy genuine?

We believe that printing is a partnership. It takes both a printer and its ink to produce a quality print. That’s why it's essential to understand your inks to avoid potential printing pitfalls. Find out what sets our inks apart from the competition.

Csatlakozás

Discover the benefits of Epson's groundbreaking app solutions, designed to cater to the needs of both businesses and consumers. Epson's cutting-edge apps are meticulously developed to optimize operations, increase productivity, and streamline workflows. Irrespective of your industry, whether it's retail, hospitality, healthcare, or any other sector, Epson's app solutions offer personalized features and functionalities tailored to your specific requirements.

Enjoy the convenience of inventory management, point-of-sale systems, mobile printing, and document scanning seamlessly integrated with Epson's user-friendly interfaces. Stay one step ahead with Epson's adaptable app solutions, unlocking limitless possibilities for your business or personal pursuits today.

Epson Connect

Egyszerű nyomtatás táblagépről, okostelefonról és egyéb eszközökről

Az Epson mobil- és felhőalapú nyomtatási szolgáltatásai lehetővé teszik az otthoni, az irodai vagy az útközben történő vezeték nélkül nyomtást és szkennelést okostelefonról és táblagépről.

Epson Eszközadminisztrátor

Vezérelje, elemezze és kezelje nyomtatóflottáját központilag, egyetlen intuitív interfészről

Könnyedén kezelhet egy egész nyomtató- vagy szkennerflottát8 távolról, valamint a nagyobb hatékonyság és költségmegtakarítás érdekében teljes mértékben vezérelheti, így telepítheti, konfigurálhatja, felügyelheti eszközeit, illetve elvégezheti azokon a karbantartást és a hibaelhárítást.

Epson LFP tintaköltség-kalkulátor alkalmazás

Számítsa ki a tintafogyasztást különböző képtípusok esetén

Az Epson LFP tintaköltség-kalkulátor alkalmazás segítségével kiszámíthatja a választott Epson Stylus Pro és SureColor sorozat nyomtatói esetében a laponkénti tintafogyasztás költségét. A költség kiszámításához az alkalmazás minden nyomtató- és alkalmazástípust8 reprezentáló mintaképeket használ.

Epson iProjection

Csatlakozás és vetítés vezeték nélkül

Lépjen interakcióba a közönséggel, tegyen hatásosabb ajánlatot, és vonja be a közönséget az ötletelésbe. Vetítsen ki vezeték nélkül dokumentumokat, képeket és weboldalakat közvetlenül iOS- vagy Android okoseszközről iProjection alkalmazásunk segítségével.

Epson Document Scan

Szkenneljen dokumentumokat közvetlenül mobileszközére

Az Epson DocumentScan segítségével közvetlenül Android™ eszközére szkennelheti dokumentumait. Megtekintheti a beolvasott adatok előnézetét, elküldheti azokat e-mailben, közvetlenül egyéb alkalmazásokba, vagy felhőalapú szolgáltatásokba – például Box®, DropBox® Evernote®, Google Drive™ és Microsoft® OneDrive szolgáltatásokba.

Epson EPOS számlázó alkalmazás

Az Epson ePOS számlázó alkalmazás segítségével egyszerű a számlák létrehozása, kinyomtatása és elküldése iPhone vagy iPad eszközről

Készítsen mobil POS-t (mPOS) és rendelésfelvételi rendszert (OES) pár egyszerű lépésben.

TM segédprogram

Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy vezeték nélküli kapcsolatot hozzon létre, nyomtatóbeállításokat konfiguráljon és mintaszámlákat nyomtasson iPhone, iPad és iPod touch készülékről egy Epson számlanyomtatón.

iLabel

Az Epson iLabel megkönnyíti a címkék létrehozását, tárolását és nyomtatását okoseszközről

Hozza ki a legtöbbet eszközéből, így például használja a beszéd leírása funkciót, amellyel új szintre emelheti a címkézési élményt.

1 Nyilvánosságra hozott szabadalmi kérelmek számai alapján (CY2016). Az Epson kutatása szerint.

2 140 oldal átlagos havi nyomtatási mennyiséggel számolva, és figyelembe véve a legkisebb mennyiséget az első tintakészletből.

3 A tintapatronok összehasonlításáról szóló számítás a 20 legjobb versenyképes A4-es tintasugaras nyomtató által használt legalacsonyabb kapacitású patronon alapul az IDC EMEA Hardcopy Tracker szerint a 2016. április – 2017. március közötti időszakban. A versenytársak szabvány patronjainak kapacitása osztva egy átlagos Epson EcoTank külsőtartályos nyomtató összesített kapacitásával.

4 Egyéni üzemmódban akár 83 000 órás lézerélettartam.

5 A legnagyobb piaci részesedés az 500 lumen vagy nagyobb fényerejű projektorok körében. (A felmérést a Futuresource Consulting Limited végezte 2001 és 2016 között).

6 A JEITA CP-3901A mérési szabvány alapján: A4-es méretű fényes papír, hőmérséklet: 23 °C, páratartalom: 50%.
Hálózati üzleti Inkjet Pro és lézernyomtatók/MFP-k, üzleti szkennerek és nagy formátumú nyomtatók.

7 Az Epson SC-P5000 nyomtató a Violet színkomponenssel alkalmas a PANTONE® Solid Coated Colours 99,0%-ának reprodukálására, ha az Epson Proofing Paper White Semimatte papírral és Epson tintával együtt használják. Az Epson SC-P5000 nyomtató az LLK tintakészlettel alkalmas a PANTONE® Solid Coated Colours 98,8%-ának reprodukálására, ha az Epson Proofing Paper White Semimatte papírral és Epson tintával együtt használják.

8 Vegye figyelembe, hogy egyéb költségek – így a nyomathordozó-típus, a szervizelés, a teljesítményfelvétel, a nyomtatóbeállítások és az alkatrészcsere – befolyással lehetnek a költségekre. Az Epson tintaárazása a jelenlegi Epson Franciaország, Németország, Olaszország, Spanyolország és az Egyesült Királyság áfa nélküli listaárain alapulnak, és a 2013. februári állapotot tükrözik. A költségek kiszámítása során a nyomtatók alapértelmezett beállításai mellett és a legnagyobb kapacitású eredeti Epson kellékanyagok használatával történő felhasználást vettük alapul.