LÉZERPROJEKTOROK – TÖBBÉ NINCS SZÜKSÉG TÉVÉRE

Tapasztalja meg az otthoni szórakozás új szintjét az Epson projektorokkal, és írja újra a tévénézés élményét a hagyományos tévékészülékek korlátain túllépve.

EPIQVISION

Lézerprojektorok vs. tévékészülékek: Az otthoni szórakozás jövője

EpiqVision Ultra

Adjon egy esélyt a nagyobb, izgalmasabb otthoni szórakozásnak, fixen falra szerelt tévékészülék nélkül! Az Epson 4K PRO-UHD¹, lézerprojektoros TV-k karcsú kialakításúak, és Android TV™, valamint YAMAHA hangrögzítési funkciókkal rendelkeznek. Az EpiqVision Ultra készüléket a falhoz közel helyezve akár 150"-os képekben is gyönyörködhet a tökéletes házimozi-élmény érdekében.

EpiqVision Mini

A kompakt és könnyű EpiqVision Mini könnyen hordozható megoldás. A kompakt lézer TV projektorok karcsú kialakításúak; azonnal és szinte bármilyen felületre képesek vetíteni. Az EF-12 Android TV funkcióval és YAMAHA hangszórókkal rendelkezik, míg az EF-11 telefonról, streamelő eszközről, laptopról, játékkonzolról és még sok másról is képes tartalmat megjeleníteni a beépített Miracast segítségével.

Gigantikus szórakoztató élmény:

 • Ultra rövid vetítési távolság

  Falhoz közeli elhelyezés
 • Android TV™ rendszer

  Adásvétel, műsorszórás és intelligens vezérlés

 • YAMAHA hangrendszer

  A teljes audiovizuális élményért.
  Nincs szükség külső hangszórókra

 • 4K PRO-UHD1

  Éles 4K képek

 • Lézer fényforrás

  Megbízható, tartós fényforrás és kiváló képminőség

 • 3LCD technológia

  A 3LCD technológia az egyformán magas fehér- és színesfény kibocsátásnak köszönhetően kivételes képminőséget nyújt

Frissítően egyszerű a használata

A projektorok beállítása pillanatok alatt kivitelezhető: egyszerűen csak csatlakoztassa a projektort, kapcsolja be, kösse össze a műsorforrással és már indulhat is a lejátszás.

Az Epson Setting Assistant alkalmazással a beállítás minden eddiginél egyszerűbb

Az Epson Setting Assistant alkalmazással automatikusan, egyetlen gombnyomással kiigazíthatja a képet. Töltse le az alkalmazást a projektor képernyőjén megjelenő QR-kód segítségével.Egyszerűsítse az otthoni szórakozás élményét az Android TV™ segítségével. Fedezzen fel több mint 400 000 filmet és műsort egy helyen. Vezérelje projektorát hangos utasításokkal a Google segítségével. A beépített Chromecast™ funkciónak köszönhetően könnyedén játszhat át egyéb eszközökről fotókat, videókat és zenéket a projektorra.

Hozzon ki még többet a projektorból a saját hangjával

Használja saját hangját műsorok kereséséhez, eszközök vezérléséhez és még sok minden máshoz – csak kérdezze meg a Google-t.

A Google, a YouTube, az Android TV, a beépített Chromecast és más védjegyek a Google LLC védjegyei.

Az Amazon, a Prime Video és minden kapcsolódó logó az Amazon.com, Inc. vagy kapcsolt vállalkozásainak védjegye. Amazon Prime előfizetés szükséges. Korlátozások vannak érvényben.

Lenyűgöző hangélmény

A projektor 2.1 csatornás hangszórórendszerrel van felszerelve. A YAMAHA egyedülálló FR-Port™ technológiája, a DSP-technológia és az AudioEngine™ magával ragadó hangzást biztosít. Dinamikus hangélmény külső hangszórók nélkül is.

Váltson a tökéletes játékélményre

Pezsdítse fel a hétköznapokat, és tegye otthonát a játék központjává az EpiqVision projektorokkal. Akár online játszik, akár egy alkalmi játék keretében méri össze a tudását családjával vagy a barátaival, a kevesebb mint 20 ms² késleltetéssel egyetlen másodpercről sem marad majd le a nagyképernyős akcióból.

De nem csupán a filmek világában nagyszerű

Tegye élvezetesebbé a tanulást, merüljön el nagy méretben a kiválasztott tájban, vagy egyszerűen csak használja a projektort lakberendezési jelleggel, a helyiségek képekkel történő különlegesebbé tételéhez.

Még több ok, amiért érdemes megvenni

Tekintse meg a választékot

EpiqVision Ultra

EpiqVision Mini

1 A 4K hatást nyújtó technológia az összes képpont átlós eltolásával kétszerezi meg a Full HD felbontást.

2 A bemeneti késleltetés mérésére nincs hivatalos szabvány, ez a mérés az Epson által meghatározott módszer alapján történik. Felhívjuk figyelmét, hogy minden gyártó a saját módszerei szerint, egymástól függetlenül méri a bemeneti késleltetést, ezért ezt érdemes ajánlásként kezelni. A kivetítő bemeneti késleltetése függ a bemeneti jeltől, a beállítási feltételektől, stb.

3 2001–2022, 500 lumen és több, a képernyő nélküli tévéken kívül, a Futuresource Consulting – negyedéves projektorpiaci információk – Worldwide Analyzer CY22Q4.