A TÖKÉLETES KOMBINÁCIÓ

AZ EPSON CLARIA TINTACSALÁDJA
Videó megtekintése
CLARIA TINTA

Nyomtatási igényeire tervezve

Akár iskolai feladatokat nyomtat, akár családi albumokat állít össze vagy fotós képességeit fejleszti, nálunk megtalálja a megfelelő tintakészletet.

Lenti termékválasztónk segítségével válassza ki az igényeinek megfelelő nyomtató és tinta kombinációt.

Ismerje meg a Claria tintacsaládot

További információk választékunkról

Claria Home tinta

Élvezze a mindennapos nyomtatást

Megfizethető megoldást keres tűéles dokumentumok és fényes fotók nyomtatásához? Válaszunk a Claria Home tinta. Alább felfedezheti, hogy mitől olyan különleges.

Az Epson tintaösszetétele

Az Epson négy színkomponensű Claria Home tinta összetétele a pigment- és festékalapú tinták előnyeivel is rendelkezik. A fekete pigmenttinta remekül használható tartós szöveges dokumentumok éles nyomtatásához, míg a festékalapú cián, bíbor és sárga tintával fantasztikus fényes fotók hozhatók létre.

Ezzel a sokoldalú tintakészlettel felfedezheti, mennyire élvezetes és kényelmes, ha otthon a mindennapos dokumentumnyomtatás mellett kiváló minőségű fényképeket is nyomtathat.

Kedvező ár

Nincs értelme kidobni az el nem használt tintát. A tintasugaras nyomtatókhoz készült tintáink színenként cserélhetőek, így csak a kifogyott színt kell pótolnia.

A nagy mennyiségű nyomtatás terén a legjobb ár-érték arányt nyújtó XL méretű tintapatronokkal pedig még ennél is takarékosabban nyomtathat.

Felhasználóbarát

Akár el is felejtheti nyomtatója típusát – a tintacsaládokat egy-egy kép jelzi. Ha nyomtatójában a Claria Home tintát használja, keresse az epret ábrázoló képet az Epson termékek csomagolásán. Ezt könnyű megjegyezni, és segít, hogy az üzletben gyorsan megtalálja a megfelelő tintát.

Akár sokat, akár keveset szokott nyomtatni, nálunk megtalálja a nyomtatási igényeinek megfelelő patront. Normál és XL méretben is kaphatók patronok, az oldalkapacitás pedig tisztán olvasható a csomagolás elején.

Claria Premium tinta

Élvezze a kiváló minőségű nyomatokat

Hozza ki mindkét világ legjobb tulajdonságait az öt színkomponensű Claria Premium tintával. Remek megoldás, ha sok a teendője, mivel ez a tinta a hozzáadott fotófekete komponensnek köszönhetően egyaránt képes kiváló minőségű dokumentumok és lenyűgöző, fényes fotók előállítására. Lentebb felfedezheti, hogy mitől olyan különleges.

Kiváló minőségű dokumentumnyomtatás

Élvezze a dokumentumok élességét és tökéletes tisztaságát az Epson Claria Premium tintájával. Fekete pigmenttintája olyan szöveget hoz létre, amely még egyszerű irodai papíron is ellenáll a víznek, és szövegkiemelő használata esetén sem kenődik el.

Lenyűgöző, fényes fotók

Élénk színű, kristálytiszta fényképeket készíthet, a Claria Premiumhoz hozzáadott fotófekete, festékalapú komponensnek köszönhetően pedig mély és gazdag fekete színek születnek.

Nem kell aggódnia: féltve őrzött emlékei több generáción át is kitartanak, hiszen a Claria Premium tintával nyomtatott képek minőségüket fényképalbumban akár 300 évig is megőrzik.*

Felhasználóbarát

Akár el is felejtheti nyomtatója típusát – a tintacsaládokat egy-egy kép jelzi. Ha nyomtatójában a Claria Premium tintát használja, keresse a narancsot vagy kivit ábrázoló képet az Epson termékek csomagolásán. Ezt könnyű megjegyezni, és segít, hogy az üzletben gyorsan megtalálja a megfelelő tintát.

Akár sokat, akár keveset szokott nyomtatni, nálunk megtalálja a nyomtatási igényeinek megfelelő patront. Normál és XL méretben is kaphatók patronok, az oldalkapacitás pedig tisztán olvasható a csomagolás elején.

Claria Photo HD tinta

Használja ki a tartós, kitűnő minőségű fotók nyújtotta lehetőségeket

A fényképezőgép és az objektív kiválasztására rengeteg időt szánt, most egészítse ki felszerelését a Claria Photo HD tintával. Hat színkomponensű tintájával kényelmesen készíthet tartós, professzionális, fényes fotókat. Lentebb felfedezheti, hogy mitől olyan különleges.

Lélegzetelállító fényképminőség

Mind a fotózás rajongói, mind a félprofik értékelni fogják a hat színt tartalmazó tintakészlet által nyújtott kiváló minőséget. Részletgazdag képeket és valósághű bőrtónusokat eredményez, finom színátmenetekkel és mélyebb, természetesebb fekete árnyalatokkal. A tartósságot szem előtt tartva terveztük, így a kiváló minőségű tintákkal nyomtatott képek fotóalbumban 300 évig megőrzik minőségüket*.

Felhasználóbarát

Akár el is felejtheti nyomtatója típusát – a tintacsaládokat egy-egy kép jelzi. Ha nyomtatójában a Claria Photo HD tintát használja, keresse az elefántot vagy mókust ábrázoló képet az Epson termékek csomagolásán. Ezt könnyű megjegyezni, és segít, hogy az üzletben gyorsan megtalálja a megfelelő tintát.

Akár sokat, akár keveset szokott nyomtatni, nálunk megtalálja a nyomtatási igényeinek megfelelő patront. Normál és XL méretben is kaphatók patronok, az oldalkapacitás pedig tisztán olvasható a csomagolás elején.

Segítségre van szüksége az igényeinek megfelelő tinta kiválasztásában?

A normál tinták remekül használhatóak az alkalomszerű, de elérhető áron történő nyomtatáshoz, míg az XL méretű tinták a nagy mennyiségű, alacsony költségű nyomtatásra alkalmasak.

Mit nyomtat?

Based on your expected usage, we recommend:

Claria Home Strawberry for your Expression Home printer

Based on your expected usage, we recommend:

Claria Photo HD Squirrel and Elephant for your Expression Photo printer

Based on your expected usage, we recommend:

Claria Premium Orange and Kiwi for your Expression Photo printer

Epson papírkereső

A legjobb eredmény a megfelelő papír használatával

Az Epson papírjait úgy tervezték, hogy azok az Epson termékeivel – az üzleti tintasugaras nyomtatóktól a professzionális grafikai megoldásokig – a lehető legjobb eredményt garantálják.

*A nyomatok tartósságának értékelése speciális hordozókra készített, albumban, fóliában tárolt nyomatok gyorsított tesztje alapján történt. A nyomatok tényleges tartóssága a nyomathordozótól, a nyomtatott képtől, a tárolási körülményektől, a fény intenzitásától, a páratartalomtól és a légköri feltételektől függően változhat. Az Epson nem vállal garanciát a nyomatok tartósságára.