ECOTANK SOROZAT

Világszerte 80 millió eladott EcoTank nyomtató6

Mi az az EcoTank?

Egy EcoTank nyomtató alapvetően különbözik a legtöbb nyomtatótól – tintapatronok helyett egy olyan nagy méretű tintatartállyal rendelkezik, amelyet a mellékelt tintapalackokból tölthet fel. Így már a kezdetektől fogva akár 14 000 oldal² nyomtatására elegendő tintája lesz, így elfelejtheti a gyakori patroncserét, amivel nem csupán pénzt, de időt is megtakarít. A beállítása egyszerű, az újratöltés pedig problémamentes, így sorozatban készülnek a kiemelkedő minőségű nyomatok.

Teljes videó megtekintése

Rendkívül alacsony nyomtatási költség

Takarítson meg akár 90%-ot

a nyomtatás költségein3

NYOMTASSON 1 FEKETE-FEHÉR OLDALT KEVESEBB MINT 1 FORINTÉRT4

NYOMTASSON 1 SZÍNES OLDALT AKÁR 3 FORINTÉRT4

Nyugodt munkavégzés

Egyetlen tintapalack-készlet akár 66 patron tintának felel meg1, így több ezer oldalt nyomtathat ki probléma nélkül.

Miért válassza az EcoTank sorozatot?

Aktiválja az ingyenes kiterjesztett garanciát

3 évre kiterjesztett garancia egyes EcoTank nyomtatókra

A termékcsalád megtekintése

Mindennapi nyomtatás

Könnyedén nyomtathat, szkennelhet vagy másolhat az otthoni EcoTank nyomtatókkal.

Üzleti minőségű nyomtatás

Végezzen feladataival hatékonyan az üzletre fejlesztett EcoTank modellekkel.

Fotónyomtatás

Készítsen kiemelkedő, fényes képeket és élvezze a gazdag, élénk színeket.

EcoTank monokróm nyomtatók

Akár 50%-os megtakarítás 3 év alatt a fekete-fehér lézernyomtatókhoz képest9.

Nyomtasson mobilról és más eszközökről

Az Epson kompakt multifunkciós, Wi-Fi-vel ellátott készülékeivel a mobilról történő nyomtatás gyors és egyszerű. Nincs többé az asztalához kötve – küldje el nyomtatandó anyagait Wi-Fi-kapcsolaton keresztül táblagépéről vagy okostelefonjáról számos ingyenes mobilnyomtatási alkalmazás segítségével8.

Videó megtekintése
További információk

Hő nélküli technológia, ami átformálja a jövőt

Növelje a termelékenységet, és csökkentse a környezeti terhelést kompromisszumok nélkül.

Találja meg az Önnek megfelelő EcoTank készüléket

1 Az Epson kalkulációja alapján, a lapköltségre vonatkozó átlagos megtakarítás és az EcoTank „101” és „103” tintapalackok által nyomtatott oldalak számával megegyező számú oldal nyomtatásához szükséges tintasugaras patronok átlagos száma. Összehasonlítás az EcoTank „101” és „103” tintapalack-sorozatának átlagos kapacitása (ISO/IEC 24712 szerinti A4-es tesztminta) és a Csehországban, Magyarországon és Lengyelországban a 10 legkeresettebb, A4-es, tintapatronos tintasugaras nyomtató által használt eredeti kellékanyagok (IDC, Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker, 2021-as időszak, 2022 első negyedévben közzétett adatok) kapacitása között (IDC, Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker, 2021-as időszak, 2022 első negyedévben közzétett adatok). A lapköltség meghatározásához elosztottuk a vonatkozó tintapalackok/tintapatronok értékesítési bevételét és teljes kapacitását az eladott darabszámmal.

2 A feltüntetett kapacitások megállapítása az Epson eredeti módszerével, az ISO/IEC 24712 szabványban megadott nyomtatási szimulációra vonatkozó mintatesztek alapján történt. A feltüntetett kapacitások NEM az ISO/IEC 24711 szabványon alapulnak. A feltüntetett kapacitások eltérők lehetnek a nyomtatandó képektől, a használt papír típusától, a nyomtatási gyakoriságtól és az olyan környezeti feltételektől függően, mint pl. a hőmérséklet. A nyomtató kezdeti beállítása során egy bizonyos mennyiségű tinta szükséges a nyomtatófej fúvókáinak feltöltéséhez, ezért az eredetileg csomagolt készlet kapacitása kisebb lehet

3 Minden modell, kivéve: L805, L810, L850, L7160, L7180: Az átlagos szükséges patronszám/megtakarítás elérte az EcoTank termékcsalád készülékeihez (kivéve: L805, L810, L850, L7160) adott tintapalackokkal kinyomtatott oldalak ugyanekkora számát, a hardver árát figyelmen kívül hagyva. Az összehasonlítás alapja az A4-es EcoTank termékcsalád átlagos ára és a Közép- és Kelet-Európában, a Közel-Keleten, valamint Afrikában a 10 legkeresettebb modell átlagos ára között a 2017. április – 2018. március időszakban. A nyomtatási költség kiszámítása a normál és az XL tintapatronméretek alapján történt ugyanebben az időszakban a közép- és kelet-európai, valamint a közel-keleti és afrikai piacra vonatkozóan. Az átlagos eladási ár a bevétel és az egységek számának hányadosa. A tintapatron-kapacitás kiszámítása a gyártók webhelyén közzétett adatok alapján történt.
A L805, L810, L850, L7160, L7180 modellek esetében: Az átlagos megtakarítás elérte az EcoTank termékcsaládhoz mellékelt tintapalackokkal kinyomtatott ugyanekkora oldalszámot, a hardver árát figyelmen kívül hagyva. Az összehasonlítás alapja az A4-es EcoTank termékcsalád átlagos ára és a Közép- és Kelet-Európában, a Közel-Keleten, valamint Afrikában a 10 legkeresettebb modell átlagos ára között a 2017. április – 2018. március időszakban. A nyomtatási költség kiszámítása a normál és az XL tintapatronméretek alapján történt ugyanebben az időszakban a közép- és kelet-európai, valamint a közel-keleti és afrikai piacra vonatkozóan. Az átlagos eladási ár a bevétel és az egységek számának hányadosa. A tintapatron-kapacitás kiszámítása a gyártók webhelyén közzétett adatok alapján történt.

4 A kinyomtatott oldalak száma az Epson 101, 103, 112 és 664 tintapalack-sorozatok legmagasabb oldalankénti költségén (CPP) alapul. A CPP-t a cián, magenta és sárga tintapalackok teljes összesített árából számítjuk színes oldalak, illetve a fekete tintapalack ajánlott fogyasztói árából fekete-fehér oldalak esetén, elosztva a közzétett oldalkapacitással. 2023 áprilisától érvényes ajánlott kiskereskedelmi ár

5 Az IDC WW HCP Tracker eladott mennyiségre vonatkozó adatai alapján (2018. negyedik negyedéves adatok).

6 2023. március 31. óta. IDC globális, negyedévente megjelenő Hardcopy Peripherals Tracker, 2010 negyedik negyedéve és 2023 első negyedéve közti időszakot leíró adatok (2023 első negyedévben közzétett adatok)

7 Azon összehasonlító teljesítménytesztek alapján, amelyek az Epson L3150/L4160 modellnek a HP Smart Tank Wireless 515 és a Canon G3411/G6040 ellenében végzett egyoldalas termelékenységi tesztjei voltak, készítő: Keypoint Intelligence – Buyers Lab (BLI), 2020. február. A leggyorsabb egyoldalas nyomtatási idő összehasonlítása a tesztelt versenytársak A4-es, Wi-Fi-vel felszerelt, tintasugaras, háromfunkciós, külső tintatartályos rendszereivel történt. A teljes körű eredményeket és a tesztkörülmények részleteit megtalálja a Buyers Lab beszámolójában itt: Buyers lab report - Epson L3150.pdf, Buyers lab report - Epson L4160.pdf. Az Epson márkanév bejegyzett védjegy, az EXCEED YOUR VISION jelmondat és a logók a Seiko Epson Corporation védjegyei, illetve bejegyzett védjegyei. Minden egyéb védjegy az adott védjegy tulajdonosának birtokában van, és csak azonosítási céllal lett felhasználva.

8 Vezeték nélküli internetkapcsolat szükséges hozzá. További információkért, valamint a támogatott nyelvek és eszközök listájáért látogasson el a https://www.epson.hu/apps-software/epson-connect oldalra.

9 3 év alatt elérhető megtakarítás havi 406 oldal nyomtatása esetén. A költség-összehasonlítás során a hardverek, a csomagban található és a később megvásárolható tintapalackok/tonerkazetták árát is figyelembe vettük. A hardverárak összehasonlításának alapja az Epson M1100 bevezető árai és az A4 méretű egyfunkciós monokróm, vezető lézernyomtatók 77%-ának (20 oldal/perc alatti nyomtatási sebesség) átlagára Görögországban, Csehországban, Magyarországon, Lengyelországban, a többi délkelet-európai országban, Romániában, Szlovákiában, Szlovéniában és Törökországban a 2018. január-decemberi időszakban. A nyomtatási költségek összehasonlításának alapja az Epson fekete tintapalackok (110-es sorozat) bevezető árai és az A4 méretű egyfunkciós monokróm, vezető lézernyomtatók (20 oldal/perc alatti nyomtatási sebesség) 77%-a esetén elérhető legnagyobb kapacitású eredeti OEM fekete festékkazetta átlagárai Cseh Köztársaságban, Magyarországon, Lengyelországban és Törökországban a 2018. január–decemberi időszakban. A gyártók webhelyein közzétett konkurens lézer festékkazetták kapacitásainak alapján.