A NYOMTATÁS JÖVŐJE A HŐ NÉLKÜLI TECHNOLÓGIA

Az Epson tintasugaras nyomtatói kevesebb áramot használnak, így energiát spórolnak.

Videó megtekintése
Hő nélküli technológia

Váltson hő nélküli technológiára az alacsony energiafogyasztás érdekében

Bolygónk számos környezeti kihívással néz szembe. A válasz e kihívásokra ott rejtőzik minden olyan emberben és vállalatban, amely hajlandó változtatni szokásain. Ebből mi is kivehetjük a részünket.

Az Epsonnál arra összpontosítunk, hogy megváltoztassuk az energiafelhasználásunkat. Támogatjuk a hő nélküli technológiára való átállást, amely a tintakibocsátási folyamat során nem használ hőt, és alacsonyabb energiafogyasztást biztosít. Minden egyes alkalommal, amikor nyomtatunk, lapról lapra változtathatjuk meg a történetünket.

Tehát amikor a következő nyomtatással kapcsolatos döntést kell meghoznia, gondoljon a hő nélküli technológiára való átállásra! Kovácsoljon előnyt a technológiából!

Nyomtatási folyamat összehasonlítása

A lézer- és a tintasugaras nyomtatók kívülről ugyanúgy néznek ki. De a belső az, ami igazán számít. Az Epson hő nélküli technológiája nem igényel hőt a tintakifúvási folyamat során. Ehelyett elektromos impulzust küld a Piezo modulnak, amely ettől előre majd hátra hajlik, így préseli át a tintát a nyomtatófejen.

Termékek megtekintése

Videó megtekintése
Prospektus letöltése

A hő nélküli technológia előnyei

Növelje a hatékonyságot és csökkentse a környezetre gyakorolt hatást, kompromisszumok nélkül.

Fedezze fel a hő nélküli technológia előnyeit

Találjon rá az ideális nyomtatóra nyomtatókeresőnk segítségével.

Tudja meg, mennyi szén-dioxidot és elektromos áramot takaríthat meg

Szeretne többet megtudni?

Vegye fel a kapcsolatot valamelyik csapatunkkal, és fedezze fel, hogyan csökkentheti a kiadásait, illetve hogyan dolgozhat hatékonyabban.