SURECOLOR SC‑F SOROZAT

Precíz formatervezés a megbízható teljesítményért

Takarítson meg időt és pénzt a textilre, ruházatra és merev nyomathordozóra történő kiváló minőségű nyomtatás során – legyen szó sportruházatról, egyéb ruházati termékekről, reklámtárgyakról, zászlókról, kiegészítőkről vagy egyedi tárgyakról. Minden terméket teljes egészében az Epson tervezett és gyártott a páratlan megbízhatóság, a könnyed teljesítmény és az alacsony üzemeltetési költségek érdekében. Az UltraChrome DS tintával élénk nyomatokat készíthet, míg a fejlett nyomtatófej-technológiának köszönhetően garantált a minimális állásidő és a maximális hatékonyság.

Választék megtekintése

Átfogó megoldás a kiváló minőségű textiltermékek gyártásához

Hagyja szabadon szárnyalni a kreativitását: széles színtér és kiváló minőségű nyomatok. A divattervezők és a vállalkozók számára a SureColor SC-F festékszublimációs család színstabilitást és nagy denzitású fekete színeket, valamint könnyű és gyors karbantartást biztosít. Ez ideálissá teszi dinamikus és igényes termelési környezetekben, hiszen textilek széles választékára nyomtat, függetlenül attól, hogy Ön egyetlen ruhát készít a kifutóra, vagy nagyobb sorozatban nyomtat.

Minőségi megoldások többféle gyártási szinthez

A SureColor SC-F-sorozatú nyomtatókkal mindig kifogástalan eredményt érhet el. Készítsen kis vagy közepes termelési mennyiségekben a poliészter szövetekre vonatkozó legszigorúbb minőségi követelményeknek megfelelő méretű nyomatokat, vagy akár promóciós termékeket előkezelés nélkül. Nyomtatóink szívét a nagy teljesítményű PrecisionCore TFP nyomtatófejek alkotják. Kivételes minőség elérésére és nagy nyomtatási sebességre tervezve, Epson festékszublimációs tintával. Ezek a különleges tinták a transzferpapírral együtt lettek kifejlesztve, hogy kiváló átvasalhatóságot érjenek el a termékek széles választékán.

Sokoldalú megoldás a gyártási igények kielégítésére

Kivételes minőség, széleskörű alkalmazhatóság

A SureColor SC-F festékszublimációs nyomtatócsaládunkkal szabadjára engedheti kreativitását. Készítsen gyorsan és megbízhatóan minőségi divatcikkeket, sportruházati termékeket, lakástextíliát, posztereket és promóciós termékeket. A termékválaszték része az SC-F9400H nyomtató is, amely az Epson első festékszublimációs nyomtatási megoldása rózsaszín és sárga fluoreszkáló tintával.

Lenyűgöző eredmény mindenkor

Az Epson sokoldalú, közvetlen textilnyomtatási (DTG) megoldásai lehetővé teszik, hogy gyorsan reagáljon a beérkező megrendelésekre. Nagyfokú pontosságot és rövid átfutási időt ígérnek az üzleti vállalkozások számára, és a legkülönfélébb világos és sötét pamut ruházati cikkekre képesek összetett mintákat készíteni.

Összehangolt nyomtatási megoldás

A SureColor SC-F3000 minden apró részletének kialakításakor különös figyelmet fordítottunk arra, hogy a teljes nyomtatási folyamatot a minőség jellemezze:

  • Nagy kapacitású tintatartályos megoldás: Kompakt kialakítású, 1,5 literes tintatasakok

  • Automatikus fejmagasság állítás: Az egyszerű váltást lehetővé tevő, a szövetvastagságot automatikusan érzékelő szenzorok a konzisztencia és a lenyűgöző eredmények jegyében

  • Garment Creator szoftver: Az egyszerű beállítás és a személyre szabott minták gyors gyártása érdekében

  • Egyszerű használat: Felhasználóbarát kialakítás, rendkívül egyszerűen kezelhető, 4,3 hüvelykes érintőképernyővel

  • A teljes körű megoldás: Magában foglalja a nyomtatót, a nyomtatófejet, a szoftvert és a tintákat

Kivételes minőség mindenkor

A nagyfokú pontosságot, rövid átfutási időt és az összetett tervek elkészítését igénylő vállalatok számára az SC-F3000 nagy nyomtatási sebesség mellett is megbízhatóan magas termelési hatékonyságot kínál.

Teljes körű textilnyomtatási megoldás

A SureColor SC-F sorozat minden elemében alapvető fontosságú szerepet játszik abban, hogy a teljes körű színes nyomtatási megoldások az elsőtől az utolsó lépésig problémamentesek legyenek.

Kiválóság és termelékenység az ipari direkt textilnyomtatásban

A Monna Lisa a textíliára történő digitális ipari nyomtatás teljesen integrált rendszere, ahol minden összetevő – a technológia, a tinták és a tervezés – a Total Textile Solution részét képezi, mely folyamatot az Epson fejlesztette ki, az F.lli Robustelli és a For.Tex felvásárlásának köszönhetően. A minőség, a termelékenység és a rugalmasság terén a Monna Lisa megfelel az ipari piaci szegmensek igényeinek olyan alkalmazási területeken, mint az haute couture, a divat, a kiegészítők, a háztartási textíliák és a sportruházat.

Esettanulmányok

Fedezze fel az esettanulmányokat, hallgassa meg, hogyan hasznáják ügyfeleink a termékeinket és megoldásainkat és ismerje meg az iparág trendjeit.

Hírek

Bővebb információk az újonnan bevezetett termékekről, arról, hogyan használják őket az ügyfeleink, valamint nézeteinkről és véleményünkről azzal kapcsolatban, hogy mi történik a világban, ahol élünk és dolgozunk.

Szeretne többet megtudni?

Vegye fel a kapcsolatot valamelyik csapatunkkal, és fedezze fel, hogyan csökkentheti a kiadásait, illetve hogyan dolgozhat hatékonyabban.