Usain és az Epson:
a nyerő csapat

Az Epson és Bolt egyesíti erőit az ügyfelek támogatása és az oktatás előmozdítása érdekében.

Usain és az Epson: a nyerő csapat

2021-ben az Epson Usain Bolttal, a világ leggyorsabb férfijával működött együtt. A nyolcszoros olimpiai aranyérmes, és széles körben minden idők legnagyobb sprinterének tartott Usain most az Epson arca Európában és Francia-Afrikában. A márka technológiai nagyköveteként Usain az Epson otthoni, üzleti és oktatási célú technológiai megoldásainak mindennapi előnyeit képviseli.

EcoTank – Külső tintatartály

Usain a maga könnyed módján szórakoztatja rajongóit és az Epson ügyfeleit az Epson EcoTank nyomtatóival a „csak töltés és nincs nyüzsgés” filozófia jegyében. Az ultra nagy kapacitású, újratölthető tintatartályokkal több ezer oldalt is kinyomtathat anélkül, hogy a tintapatronok cseréjével kellene bajlódnia.

Örülök, hogy az Epsonnal együttműködve segíthetek az EcoTank nyomtatók népszerűsítésében. Az EcoTank nyomtatók megszüntetik a patronos nyomtatással kapcsolatos vesződséget, így bármi, ami egy kicsit könnyebbé teszi az életet, mindenképpen jó dolog.

Üzleti termékek

Usain ismeri a gyorsaság és a hatékonyság értékét, ezért szereti az Epson innovatív üzleti termékeit. Szkennerek a gyorsabb és intelligensebb digitalizáláshoz, költséghatékony irodai nyomtatást kínáló EcoTank Pro, valamint projektorok, amelyek tökéletesen alkalmasak nagy terek, előadótermek és közreműködésen alapuló munkaterek számára.

Megoldások professzionális szakemberek számára

Usainhoz hasonlóan termékeink is lenyűgöző teljesítményt nyújtanak. SCARA-robotjaink az elmúlt 10 évben a világ kedvenc megoldásának számítottak1, és egyben mi vagyunk Nyugat-Európa első számú blokknyomtató-gyártója2 is. Az Epson valójában számos ágazatban kínál speciális megoldásokat a vállalkozások számára: a nagy formátumú textil- és feliratnyomtatóktól kezdve a robotikai megoldásokon át az mPOS, valamint a blokk- és címkenyomtatókig. Mindegyik megoldásunkat úgy terveztük, hogy fokozza az üzleti termelékenységet, és gyors, megbízható, valamint rugalmas, kiváló minőségű szolgáltatást biztosítson. Ismerjük az Önt érintő szakmai kihívásokat, így világszínvonalú termékeinkkel abban támogatjuk Önt, hogy leelőzze a versenytársakat.

A kulisszák mögött

Usain Bolt elmagyarázza az egyszerű nyomtatás három lépését

Tekintse meg a galériánkat:

Behind the scenes at Usain Bolt with Karl Angove

Behind the scenes at Usain Bolt with Karl Angove

Maria Eagling and Usain Bolt behind the scenes

Maria Eagling and Usain Bolt behind the scenes

30 seconds with Usain Bolt behind the scenes

30 seconds with Usain Bolt behind the scenes

60 seconds behind the scenes with Usain Bolt

60 seconds behind the scenes with Usain Bolt

Behind the Scenes with Usain Bolt

Behind the Scenes with Usain Bolt

Usain Bolt blooper reel from behind the scenes!

Usain Bolt blooper reel from behind the scenes!

1 Piaci részesedés ipari SCARA robot-egységek árbevétele alapján, 2011-2020. Fuji Keizai: 2012-2021 Reality and Future Outlook of Worldwide Robot Market

2 IDC, POS nyomtatók piaci értékelése, Nyugat-Európa, 2020. évi naptári év, 2020. évi szállítások; közzétéve 2021 áprilisában.