EPSON HIBRID MUNKAVÉGZÉSI MEGOLDÁSOK

Új alapszint a modern üzleti környezetek számára

Prospektus letöltése
Videó megtekintése
Epson hibrid munkavégzési megoldások

A hibrid munkaterületek megváltoztatták a munkavégzésünk módját

Éppen ezért fontos a fizikai tér, a technológiai hardver és az együttműködési platformok kombinálása, hogy a hibrid munkakörnyezetekben a résztvevők számára a lehető legjobb élményt nyújtsuk.

A megbeszéléseken való részvétel helyszínek szerint:

33%: hagyományos tárgyalótermek

26%: távoli és otthoni bekapcsolódás

24%: távoli és irodai bekapcsolódás

17%: nem hagyományos tárgyalási helyszínek
(kávézó, közösségi tér stb.)

A Futuresource Consulting Ltd. által közzétett „UNDERSTANDING ENTERPRISE AV Meeting Room End-User Perspectives Western Europe & US” c. kiadvány alapján, 2022. február.

Epson hibrid munkamegoldás valamennyi tárgyalótermi konfigurációhoz

Hibrid munkavégzés a vállalkozás fejlesztéséhez

Hatékony együttműködés

A vállalati dinamika előmozdítása

Együttműködés és csatlakoztathatóság a tárgyalótermekben

A tökéletes, óriási képet megjelenítő és az üzenete eljuttatását bármilyen tárgyaló-, tanács- vagy előadóterem esetében megkönnyítő projektorokkal újradefiniálhatja a vállalati bemutató fogalmát. A sík képernyőktől eltérően projektoraink méretezhető képet biztosítanak a közönség számára, továbbá a bemutató helyétől függetlenül mindent nagy fényerővel és színpompás részletességgel jelenítenek meg.

Termékcsalád

Ambient Light Rejection vásznak

Az Ambient Light Rejection vetítővásznak olyan nagy kontrasztú vásznak, amelyek visszaverik és a néző felé irányítják a vetített fényt, miközben elnyelik a környezeti fényt. Az ALR vásznak fényes, gazdag színvilágú látványt biztosítanak, jól kivehető részletességgel, függetlenül attól, hogy milyen világos a környezet.

Vezető szerep a vizuális technológiában

A vizuális kommunikációs ágazatban a siker kulcsát annak szabadsága jelenti, hogy fényesebb, merészebb és kreatívabb képeket jeleníthessünk meg, bármilyen környezetben. Keményen dolgozunk azért, hogy innovatív, sokoldalú megoldásokat fejlesszünk ki, amelyek új dimenziókba emelik a kivetített vizuális elemeket.

Az a tény, hogy 2001 óta a világ első számú projektorgyártója vagyunk, a termékminőség, a technológia és a kapcsolatok iránti elkötelezettségünknek köszönhető, amelyet páratlan szolgáltatás- és támogatásrendszer tesz teljessé8.

Projektoraink intelligens és haladó megoldást biztosítanak az oktatástól és a művészeti galériáktól kezdve a digitális reklámokig és a céges rendezvényekig, a házon belüli projektorflottáktól a kölcsönözhető, rendezvényeken használható rendszerekig terjedően.

Valósághű színek

Az Epson legfejlettebb, 3LCD és 4K hatást nyújtó technológiát ötvöző projektorai élénk, magával ragadó képeket vetítenek még világos helyiségekben is.

Az Epson projektorokban alkalmazott 3LCD-panel optikai motor gondoskodik a részletgazdag, valósághű színekkel megjelenő vetített képekről, amelyek fényereje akár háromszor nagyobb, mint az 1 chipes DLP projektorok esetén9.

Az Epson fejlett 4K Enhancement 4K hatást nyújtó funkciója megnöveli a kép felbontását és felskálázza a tartalmat, így minden részletet kiváló tisztasággal ad vissza, hogy a közönséget a témától függetlenül lekösse és inspirálja.

A kép mérete fontos szempont

Ön sem dolgozna szívesen egy olyan asztalnál, ahol a képernyő túl kicsi. Nem jó a szemnek, és ronthatja a képernyőn megjelenő tartalom minőségét.

Ugyanebből az okból kifolyólag a tárgyalóhelyiség adottságainak megfelelő méretű vetítőfelületre van szükség – ezért az Epson projektorok meghaladják az egyenértékű asztali megjelenítési élményre vonatkozó egészségügyi és biztonsági előírásokat. (90/270/EEK EU-irányelv – Megjelenítő eszközök).

Az Epson projektorok vetítőfelületének skálázhatósága és funkcionalitása biztosítja, hogy a tartalom nem túl kicsi, kiváló minőségben és jól láthatóan jelenik meg, figyelembe véve a felülettől való távolságot is. Így a megbeszélésen mindenki egyenlő lehetőséget kap a közreműködésre és a megosztásra.

Hírek

Legyen naprakész az Epson legfrissebb híreivel, és fedezze fel a legújabb Epson termékekkel kapcsolatos érdekességeket.

Esettanulmányok

Fedezze fel az Epson termékeivel és megoldásaival, valamint a piaci trendekkel kapcsolatos információkat tartalmazó esettanulmányok széles választékát.

Szeretne többet megtudni?

Vegye fel a kapcsolatot valamelyik csapatunkkal, és fedezze fel, hogyan csökkentheti a kiadásait, illetve hogyan dolgozhat hatékonyabban

1 Cornell University

2 Epson

3 IBM

4 Epson

5 Information Week State of Unified Communications Report 2014

6 Whiteboard Selling by Sommers & Jenkins

7 Aberdeen Research

8 2001-től 2022-ig, 500 lumen és annál nagyobb, kivéve a képernyő nélküli TV-ket, Futuresource Consulting - Quarterly Projector Market Insights - Worldwide Analyzer CY22Q4

9 A színes fényerőt (színesfény kibocsátás) a legnagyobb fényerejű üzemmódban külső laboratóriumban, az IDMS 15.4 szabványnak megfelelően mérték. A színes fényerő a használati körülményektől függően változhat. A legnépszerűbb Epson 3LCD projektorok a legnépszerűbb 1 chipes DLP projektorokkal összehasonlítva a 2022. januárjához és 2022 decemberéhez közötti NPD értékesítési adatok alapján.