Színes címkenyomtató

Tegye hatékonnyá a színes címkék készítését!

A tintasugaras nyomtatóinkkal igény szerint készített színes címkék kiküszöbölik a hagyományos hőalapú felülnyomtatás problémáit. Mostantól egyszerűen nyomtathat házon belül kiváló minőségű, testreszabott címkéket, jegyeket és feliratokat a kívánt mennyiségben. Nincs több késedelem, megszakítás, hulladék vagy kényelmetlenség. Nincs többé előrenyomtatott címkekészlet, gyártási leállás, elveszett megrendelés vagy késedelmes szállítás.

A színes címkenyomtatók bemutatása

Az új Colorworks C6000 és C6500 sorozat bemutatása

Nyomtasson tartós, személyre szabott címkéket gyorsan és egyszerűen. Készítsen kiváló minőségű (1200 x 1200 dpi), egyedi címkéket. A C6000 akár 4 hüvelykes nyomtatási szélességet biztosít, a C6500 pedig akár 8 hüvelykes címkét is készíthet. Optimalizálja a munkafolyamatokat az egyedülálló beépített címkeleválasztóval.

LCD kijelző és kezelőpanel

Színes kezelőpanel intuitív menüvel, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy hozzáférjenek a nyomtató & hálózati beállításokhoz. Könnyedén írányíthatja nyomtatóját.

Hozzáférési panel

Egyszerű hozzáférési panel a papírelakadások ellenőrzésére és kiküszöbölésére, továbbá a nyomtatófejhez is könnyedén hozzáférhet

Kétirányú eltávolítható fedél

Egyedülálló kialakítása lehetővé teszi a nyomathordozók könnyű betöltését vagy eltávolítását bármilyen környezetben

Beépített lehúzó

Az egyedüllálló címkeleválasztó funkciónak köszönhetően egyedi gyártó megoldást hozhat létre. A készüléket könnyedén gyártó sorba integrálhatja.

Könnyen hozzáférhető tintapatronok

A kompakt és könnyen telepíthető 80 ml-es tintapatronok az Epson saját Ultrachrome® DL tintájával kiváló nyomtatási minőséget biztosítanak

Alkalmazások

A gyártás, a kiskereskedelem, a gyógyszeripar, az egészségügy, valamint a jegynyomtatás területére kínálunk olyan ColorWorks termékeket, amelyek elég rugalmasságot biztosítanak a szükséges címkék megfelelő időben történő kinyomtatásához. A ColorWorks C6000 sorozat, a C6500 sorozat, a C7500 sorozat, a C3500 és a C831 ideális választás azoknak a vállalatoknak is, amelyek a legújabb GHS (Globally Harmonised System) szabványnak megfelelő vegyszercímkéket szeretnének nyomtatni.

Gyártás (Termékcímkék)

Az Epson színes címkenyomtatók ideális választást jelentenek a sokféle terméket kis és közepes mennyiségben gyártó vállalatoknak, mivel javítják a készletgazdálkodást, a termékazonosítást és az ügyfélkiszolgálást.

Gyártás (funkcionális címkék)

Az Epson színes címkenyomtatók ideális választást jelentenek a sokféle terméket kis és közepes mennyiségben gyártó vállalatoknak, mivel javítják a készletgazdálkodást, a termékazonosítást és az ügyfélkiszolgálást.

Vegyszercímkék (GHS)

A ColorWorks címkenyomtatók pigmenttintákat és PE Matte Label papírt használnak, hogy teljes mértékben BS5609-kompatibilis GHS-vegyszercímkéket állítsanak elő.

Kiskereskedelem

Gyors, megbízható és rugalmas színes címkézési megoldásaink a polcjelölő címkéktől, az ár- és reklámcímkéken át, az üzletben készülő termékek címkézéséig, számos kiskereskedelemben felmerülő nyomtatási feladat során alkalmazhatók.

Belépőjegy értékesítés

Egyszerűen használható színes címkenyomtatóinkkal ezentúl személyre szabott marketingüzenettel ellátott, egyedi belépőjegyeket készíthet, vagy akár a látogató fényképét is elhelyezheti a személyazonosításra használt belépőkártyákon.

Egészségügy

A színes címkék az egészségügy területén hatékonyan segítik a létfontosságú információk vizuális felismerését, ezáltal nemcsak csökkentik a kórházak működési költségeit, hanem, ami még fontosabb, hatékonyabb betegellátást és biztosítást tesznek lehetővé.

Élelmiszerek és vendéglátás

Az Epson színes címkenyomtatói segítségével az élelmiszergyártók és -kiskereskedők olyan címkéket hozhatnak létre igény szerint, amelyek kiemelkednek, miközben testreszabják az élelmiszerekkel kapcsolatos termékeket és növelik a márkaismertséget.

Az igény szerinti színek előnyei

Szoftver

Egyszerű, intuitív szoftver

Esettanulmányok

Fedezze fel az esettanulmányokat, hallgassa meg, hogyan használják ügyfeleink a termékeinket és megoldásainkat és ismerje meg az iparág trendjeit.

Hírek

Bővebb információk az újonnan bevezetett termékekről, arról, hogyan használják őket az ügyfeleink, valamint nézeteinkről és véleményünkről azzal kapcsolatban, hogy mi történik a világban, ahol élünk és dolgozunk.

Find out more about our Colour Label Printer range

Címkézési megoldásaink minden méretben elérhetőek

Fedezze fel sokoldalú címkéző nyomtatóink választékát

Szeretne többet megtudni?

Vegye fel a kapcsolatot valamelyik csapatunkkal, és fedezze fel, hogyan csökkentheti a kiadásait, illetve hogyan dolgozhat hatékonyabban.

¹ Csak a CW-C6000PE és a CW-65000PE készülékekre vonatkozik.