MICRO PIEZO-TECHNOLÓGIA

Ha megbízható, gyors és kiváló minőségű nyomatokat szeretne, lényeges megértenie, hogy mi üzemelteti a nyomtatót – a nyomtatófej.

MICRO PIEZO-TECHNOLÓGIA

Továbbfejlesztett nyomtatófejek napjainkban és a jövőben

Amikor azon gondolkozik, milyen nyomtatót vegyen, segíthet tájékozott döntést hozni, ha ismeri, hogy milyen típusú nyomtatófejeket használhat. Két fő típusú nyomtatófej-technológia van, az egyik hőt használ, a másik pedig egy Piezo elemet. Minden Epson nyomtatóban Piezo elem van, mivel úgy gondoljuk, ez nyújtja a legjobb teljesítményt.

1993-as nemzetközi debütálása óta a Micro Piezo technológia nemcsak az Epson tintasugaras nyomtatófejek fejlődése terén játszott úttörő szerepet, hanem a nyomtatóiparban működő többi nagynevű vállalat számára is feladta a leckét. Az Epson sajátosságaként számon tartott Micro Piezo technológia kiváló nyomtatási minőséget biztosít, és egy olyan technológiai megoldást nyújt, amelyhez foghatót a versenytársainknak a mai napig nem sikerült megvalósítani.

De ne csak higgyen, próbálja is ki, hogy mi teszi őket olyan különlegessé.

Technikai jellemzők

Tudta?

Használja ki a Micro Piezo-technológia zsenialitását.

Részletesség

Beazonosítani egyetlen tintacseppet (1,5 pl) egy hatalmas fényképen (12,7 x 8,9 cm) annyira bonyolult lenne, mint meghatározni egy kontaktlencse helyét egy focipályán (körülbelül 10 000 m2)! Ez a részletesség teszi lehetővé, hogy csodálatosan valósághű fényképeket tudjon létrehozni, fantasztikus árnyalatokkal és színátmenetekkel.

Precíz szabályozás

Képzelje el, hogy egyetlen tintacsepp (1,5 pl) kilövellése egy 15 méterről végrehajtott szabadrúgásnak feleltethető meg. El tudja képzelni, ahogy a játékos megpróbál megcélozni egy pontot a kapuban – egy labdával? És el is találja ezt a pontot majdnem 100%-os pontossággal, ráadásul másodpercenként 40 000 ilyen sikeres szabadrúgásról beszélünk! A Micro Piezo nyomtatófejek pontosak és gyorsak, minimalizálják a festékveszteséget, éles és tiszta nyomatokat állítanak elő.

Lenyűgöző teljesítmény

Ha egy tintacsepp (1,5 pl) akkora lenne, mint egy focilabda, a tintát pedig egy színenként 90 fúvókával ellátott nyomtatófejből lövellné ki, a Wembley stadiont körülbelül egy másodpercig tartana megtölteni focilabdákkal! Ilyen gyorsan működnek a Micro Piezo nyomtatófejek.

Új generációs nyomtatófej-technológia

A PrecisionCore az Epson legújabb, forradalmi nagy sűrűségű nyomtatóáramkört felhasználó új nyomtatási technológiája, amely akár 40 millió precíz pontot hoz létre.

Nemcsak papírhoz ideális

Az Epson új Micro Piezo technológiáját a rugalmasságának köszönhetően a legkülönfélébb területeken lehet felhasználni. Nemcsak különféle papírtípusokon lehet vele kiváló minőségű színes és fekete-fehér nyomatokat készíteni, hanem ipari felhasználásra is alkalmas. Többek között textilre is lehet vele nyomtatni, színszűrők gyártásához használható, és elektronikus áramköri lapokra lehet vele mintákat készíteni.

HŐ NÉLKÜLI TECHNOLÓGIA, AMI ÁTFORMÁLJA A JÖVŐT

Növelje a termelékenységet, és csökkentse a környezeti terhelést kompromisszumok nélkül.