EGYÜTT AZ OKTATÁSBAN

VIDEÓ MEGTEKINTÉSE
MEGOLDÁSOK AZ OKTATÁS SZÁMÁRA

Tanulásra tervezve

Mi az Epsonnál ismerjük az oktatási szektort, és ezt a tudást arra használjuk fel, hogy olyan technológiát tervezzünk, amely folyamatossá és hatékonnyá teszi a tanulást. Megoldásaink biztosítják az információáramlást. Lehetővé teszik, hogy a csoportok együttműködjenek, megragadják a figyelmet, és segítségükkel mind a tanárok, mind a diákok fejlődhetnek.

A ma technológiájának folyamatos és zökkenőmentes munkát kell biztosítania, legyen szó akár képernyőmegosztásról, akár különböző helyszínek összekötéséről, amely rugalmas, kollaboratív tanulást tesz lehetővé. Az Epson technológiája ezt a fajta dinamikus tanulási környezetet támogatja.

Fektessen a jövőbe

A diákok közötti kapcsolat erősebb, mint valaha – és a tanulás során ugyanezt várják a technológiától. Egyszerű használat, kiemelkedő megbízhatóság, könnyű karbantartás – Wi-Fi megoldásaink intézménye számára a legkorszerűbb oktatástechnológiát kínálják, és biztonságban tudhatja a jövőbe való befektetését.

Eredmények

Keltse életre a tananyagot, hogy minden képesség kibontakozhasson. Adjon önbizalmat diákjainak, hogy saját ötleteik után járhassanak, segítsen nekik, hogy feltárhassák saját megoldásaikat. Együttműködési megoldásaink összekapcsolják a diákokat a tantervvel, így jobb eredményeket érhetnek el, és az életben is használható képességekre tehetnek szert.

Szerezzen teljes rálátást a pénzügyekre

IT-berendezéseit úgy válassza meg, hogy azok tartósak, könnyen kezelhetők legyenek, és támogassák a kereszttantervi tanulást. Az Epson technológiája kezdetektől fogva értéket kínál, így Ön összpontosíthat a kreativitásra és az együttműködésre – nem kell semmilyen rejtett költség miatt aggódnia.

Védje a bolygó jövőjét

Az Epsonnál pontosan tudjuk, mennyire fontos a zöldebb bolygó támogatása – a jövő generációi érdekében.

Szolgáltatás és támogatás

Tudjon meg többet a helyszíni szervizről és az Epson-garanciákról.

Szoftvermegoldások

Tekintse meg alább a szoftvermegoldások teljes választékát és a rendszerkompatibilitásra vonatkozó információkat, beleértve a partnereink által nyújtott lehetőségeket is.

A technológia, amely életre kelti a tananyagot

Ragadja meg a diákok figyelmét

Tegye hatékonnyá a tanulást az Epson könnyű, Full HD asztali dokumentumkamerájával. Jelenítsen meg közeli képen nagy nyomtatott oldalakat, 3D-s tárgyakat, kísérleteket, vagy akár élőlények képét is munkacsoportoknak vagy nagyobb közönségnek.

Csökkentse a nyomtatási költségeket

WorkForce Pro RIPS nyomtatóink segítenek növelni a termelékenységet, hiszen kevesebbet kell költenie kellékanyagokra, és karbantartásigényük jelentősen kisebb – így Ön zavartalanul dolgozhat.

Alakítsa át a tanítási folyamatot

Bátorítsa a párbeszédet a diákok és a tanárok között az Epson interaktív, ultra rövid vetítési távolságú projektor megoldásával. A vetítőfelület mérete fontos – jelenítse meg a tartalmat az akár 100" átmérőjű, méretezhető vetítőfelületen Full HD minőségben, és tegye lehetővé az ujjal vagy tollal történő jegyzetelést, vagy hozzon létre, osszon meg és beszéljen meg különböző jegyzeteket számítógép használata nélkül.

Növelje a szervezettséget

Készítsen erős és tartós címkéket különböző színű és típusú szalagokra. A LabelWorks címkenyomtatók biztosítják minden jelentés, erőforrás, eszköz, anyag, kábel és alkatrész megfelelő címkézését, így azok könnyen megtalálhatók.

Biztosítsa az információáramlást

Tegye lehetővé, hogy a diákok a kutatási anyag apró részleteit is megfigyelhessék nagysebességű és nagy felbontású eszközeink segítségével – legyen szó negatívról, fényképekről, könyvekről vagy újságokról.

Készítsen hatásos anyagokat

Nagy formátumú nyomtatóinkkal professzionális nyomda igénybevétele nélkül készíthet többek között posztereket, bannereket, textilnyomatokat. Példaként említhető az építészeti CAD-tervek és rajzok készítése; a divattervezésben a nyomatok és minták készítése; illetve a képzőművészet és a fotóművészet területe, ahol a diákok különösen jól használhatják ezeket a nyomtatókat.

Nyomtasson nagy mennyiséget gyorsan

Nyomtasson kiváló minőségű dokumentumokat szupergyors, akár 100 oldal/perc sebességgel a WorkForce Enterprise nyomtatóval – egy megbízható és környezetbarát, színes, irodai A3-as multifunkciós készülékkel, amely opcionális tűzővel rendelkezik.

Érjen el maximális hatást prezentációival

Fejlessze a tanulási módszereket, keltse életre a tananyagot a kivételesen nagy fényerejű színekkel rendelkező és nagy felbontású vetített kép segítségével, amely szinte bármilyen méretű helyiséghez igazítható.

Tegye lehetővé, hogy minden diák a lehető legjobban láthasson

A diákok 58%-a nem tud elolvasni minden tartalmat egy 70"-os síkpanelen⁴

Termékek

NYOMTATÓK

SZKENNEREK

PROJEKTOROK

TOVÁBBI TERMÉKEK

Esettanulmányok

Fedezze fel az esettanulmányokat, hallgassa meg, hogyan hasznáják ügyfeleink a termékeinket és megoldásainkat és ismerje meg az iparág trendjeit.

Hírek

Bővebb információk az újonnan bevezetett termékekről, arról, hogyan használják őket az ügyfeleink, valamint nézeteinkről és véleményünkről azzal kapcsolatban, hogy mi történik a világban, ahol élünk és dolgozunk.

Szeretne többet megtudni?

Vegye fel a kapcsolatot valamelyik csapatunkkal, és fedezze fel, hogyan csökkentheti a kiadásait, illetve hogyan dolgozhat hatékonyabban.

¹ Helyi hálózatokon az Epson Multi-PC projection (vetítés egyszerre több számítógépről) szoftverrel, vagy az Android és iOS eszközökhöz és Google Chromebookokhoz készült Epson iProjection alkalmazás használatával.
² BLI által végzett tesztek, 2017 februárját megelőző két hónapos vizsgálati időszakban az éjszakai üzemszünetet követő első nyomat elkészülési idejéről, a közzététel idejéig tesztelt konkurens készülékekkel való összehasonlításban. További információkért látogasson el a www.epson.hu/inkjetsaving oldalra.
³ Nagy kapacitású tintaegység – megközelítőleg akár 84 000 oldalas kapacitás. A tényleges kapacitás a kinyomtatott képektől és a használati körülményektől függ. További információkért látogasson el a www.epson.eu/pageyield weboldalra. Telepítéskor a tintapatronokban csak a nyomtató üzembehelyezéséhez elegendő tinta van, a normál működéshez új tintapatront kell vásárolni vagy biztosítani.
⁴ 70" méretű 4k felbontású síkpaneles kijelzőkkel összehasonlítva (ez a legnépszerűbb kategória a darabszám tekintetében – a hoteleknek történő értékesítéseket nem beleszámítva, 2015. január–szeptember között a PMA észak-amerikai nagykereskedelmi adatai szerint) egy 6,7 méter széles és 8,2 méter hosszú, osztálytermi stílusú elrendezésben. Amikor 12–22 éves tanulókat kértek meg arra, hogy másoljanak le hat rövid információt a megjelenő diákról, a diákok 58%-a legalább egy adatot helytelenül másolt le. A Radius Research által végrehajtott amerikai egyesült államokbeli kutatás alapján, amely 2016 áprilisában készült.
⁵ Vezető, 1 chipes, otthoni szórakozásra tervezett DLP projektorokkal összehasonlítva. Az Epson 720p felbontású projektorainak fénye háromszorosa a vizsgált típusokénak; az Epson 1080p felbontású projektorainak fényereje rendszerint kétszer, de akár háromszor is nagyobb. Az NPD 2011. július és 2012. június közötti adatai alapján. A színes fényerőt (színesfény kibocsátás) az IDMS 15.4. szabványnak megfelelően mérték. A színes fényerő a használati körülményektől függően változhat. További információért látogasson el a www.epson.hu/clo oldalra.
⁶ Sommers & Jenkins által forgalmazott tábla
⁷ BLI által végzett tesztek, 2017 februárját megelőző két hónapos vizsgálati időszakban, konkurens készülékek adott csoportjával összehasonlítva, az Epson megbízása alapján. További információkért látogasson el a www.epson.hu/inkjetsaving oldalra.
⁸ A lézernyomtatók általában 45-55 lap/perces nyomtatási sebesség mellett 1500W-ot használnak fel, a WorkForce Enterprise alacsony, 180W – 320W teljesítményfelvétellel rendelkezik, és akár 100 lap/perc sebességgel nyomtat.
⁹ A nyersanyagok gyártása és feldolgozása, illetve a kellékek gyártása alapján. Az Epson módszertana alapján vizsgálva: 1. A kalkuláció csak a CO2 kibocsátását veszi figyelembe üvegházhatást okozó környezetterhelésként. 2. A kalkuláció eredménye önbevalláson alapszik. (Nem került sor harmadik fél általi ellenőrzésre). 3. Az „LCA Pro” JEMAI-adatbázisban közzétett CO2-együtthatót használtuk (kg-CO2/egység).