ÜZLETI MEGOLDÁSOK

Változtassa meg intelligens technológiánk segítségével mindennapi munkáját, takarítson meg időt és pénzt – így koncentrálhat fő üzleti tevékenységeire.

VIDEÓ MEGTEKINTÉSE
ÜZLETI MEGOLDÁSOK

Az üzletének megfelelő technológia

A ma felgyorsult, kompetitív üzleti világában a vállalatoknak olyan technológiára van szüksége, amely garantálja az eredményeket; segít az embereknek a hatékonyabb munkavégzésben; a megfelelő képet sugallja, és mindig tökéletesen működik, bármikor legyen is szüksége rá.

A korlátozott költségvetések korában az ár-érték arány meghatározó szempont. Az Epson minden szempontból megfelelő választás. Technológiánk segít költségeinek csökkentésében és hatékonyságának növelésében, hogy versenyben maradjon.

Intelligensebb munkavégzési mód

Nyomtasson rövidebb idő alatt, vetítse ki prezentációit egyszerűen, szkenneljen és nyomtasson akkor is, ha nem tartózkodik az irodában, és használja ki az Epson innovatív megoldásainak – például a kiterjesztett valóságnak – előnyeit. Az Epson technológiái egyszerűvé teszik a munkafolyamatokat, így Ön több időt tölthet az üzleti tevékenységekkel – és kevesebbet kell foglalkoznia a technológiai háttér kezelésével.

Alacsony teljes birtoklási költség

Az Epson technológiájával minden nap pénzt takaríthat meg, a menedzselt nyomtatási szolgáltatás – például a Print365 – pedig segít, hogy zökkenőmentesen végezhesse munkáját. Tegye lehetővé, hogy alkalmazottai az igazán fontos dolgokra koncentrálhassanak és kibontakoztathassák kreativitásukat – anélkül, hogy a költségek miatt kellene aggódnia.

Vonja be a munkavállalókat

Adjon a csapata kezébe új információ-megosztási lehetőségeket, hogy az Epson technológiák segítségével hatékonyabban végezhessék munkájukat. A hatékonyság akkor a legnagyobb, amikor szívesen használja a munkavégzéshez szükséges eszközöket, és azok teljes mértékben mindennapi munkájának részévé válnak.

Védje Ön is a bolygó jövőjét

Az Epsonnál pontosan tudjuk, mennyire fontos a zöldebb bolygó támogatása – a jövő generációi érdekében.

Szolgáltatás és támogatás

Tudjon meg többet a helyszíni szervizről és az Epson-garanciákról.

Lízingmegoldások

Tudjon meg többet a lízingelés különböző módjairól, arról, hogyan részesülhet az Epson-termékek előnyeiből.

Szoftvermegoldások

Tekintse meg alább a szoftvermegoldások teljes választékát és a rendszerkompatibilitásra vonatkozó információkat, beleértve a partnereink által nyújtott lehetőségeket is.

Alakítson át bármilyen üzleti környezetet

Csökkentse a nyomtatási költségeket

WorkForce Pro RIPS nyomtatóink segítenek növelni a hatékonyságot, hiszen kevesebbet kell költenie kellékanyagokra, és karbantartásigényük jelentősen kisebb – így Ön zavartalanul dolgozhat. A lézernyomtatókról történő átállás révén akár 96%-kal csökkentheti energiafogyasztását, 99%-kal a termelt hulladék mennyiségét⁴, valamint 92%-kal CO2-kibocsátását⁵, anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnie a gyorsaság vagy a minőség terén.

Munkavégzés útközben

Nyomtasson, szkenneljen és vetítsen ki útközben a könnyű, kompakt mobilszkennerek, -nyomtatók és kivetítési megoldások segítségével.

Biztosítsa az információáramlást

Szkennelési megoldásaink konfigurálhatók úgy, hogy automatikusan elnevezzék és rendszerezzék a bejövő fájlokat – így Ön hatékonyan kezelheti, feldolgozhatja és továbbíthatja a dokumentumokat. A dupla lapadagolás-érzékelés funkció segítségével a kihívást jelentő dokumentumok, például a borítékok és vagy a post it jegyzetek is gyorsan szkennelhetők. Továbbá a Discproducer készülékek lehetővé teszik az adatmentést CD-, DVD- és BD-lemezre, így az adat akár 100 évig is fennmarad anélkül, hogy újra kellene írni.

Rendszerezze irodáját

Készítsen erős és tartós címkéket különböző színű és típusú szalagokra. A LabelWorks címkenyomtatók biztosítják minden jelentés, erőforrás, eszköz, anyag és kábel megfelelő címkézését, így azok könnyen megtalálhatók.

Nyomtasson nagy mennyiséget gyorsan

Nyomtasson kiváló minőségű dokumentumokat szupergyors, akár 100 oldal/perc sebességgel a WorkForce Enterprise nyomtatóval – az opcionális tűzővel rendelkező, megbízható és környezetbarát, színes, irodai A3-as multifunkciós készülékkel –, amely a kis munkacsoportoktól a részlegekig mindenki számára megfelelő megoldást biztosít.

Tegye hangsúlyossá a tartalmakat

Definiálja újra a vállalati prezentálást nagy teljesítményű, mégis megfizethető EB-5500 installációs projektormodelljeink segítségével. Vetítsen különböző fényviszonyok mellett is 5500 lumen fényerejű, tiszta képeket egyformán erős fehér- és színesfény kibocsátással – a versenytársak egychipes DLP-projektorjaihoz képest akár háromszor nagyobb fényerővel³.

Tegye az együttműködést hatékonyabbá

Kivetítési megoldásainkkal könnyebbé tettük a dokumentumokon végzett közös munka és a fájlmegosztás folyamatát, valamint átalakítottuk a hagyományos értekezleteket együttműködésen alapuló megbeszélésekké. A vetítőfelület mérete akár 100" méretig méretezhető, megfelelővé tehető szinte bármilyen méretű térben, így mindenki a lehető legjobban láthat, valamint Full HD minőségben számítógép használata nélkül bekapcsolódhat, megoszthat és megvitathat tartalmakat.

Fedezze fel az Epson üzleti nyomtatók, MFP-k, szkennerek és további termékek legújabb, széles választékát.

SZKENNEREK

PROJEKTOROK

TOVÁBBI TERMÉKEK

Esettanulmányok

Fedezze fel az esettanulmányokat, hallgassa meg, hogyan hasznáják ügyfeleink a termékeinket és megoldásainkat és ismerje meg az iparág trendjeit.

Hírek

Bővebb információk az újonnan bevezetett termékekről, arról, hogyan használják őket az ügyfeleink, valamint nézeteinkről és véleményünkről azzal kapcsolatban, hogy mi történik a világban, ahol élünk és dolgozunk.

HŐ NÉLKÜLI TECHNOLÓGIA, AMI ÁTFORMÁLJA A JÖVŐT

Növelje a termelékenységet, és csökkentse a környezeti terhelést kompromisszumok nélkül.

Szeretne többet megtudni?

Vegye fel a kapcsolatot valamelyik csapatunkkal, és fedezze fel, hogyan csökkentheti a kiadásait, illetve hogyan dolgozhat hatékonyabban.

¹ Az Epson megbízásából készült, BLI által végzett tesztek, 2017 februárját megelőző két hónapos vizsgálati időszakban az éjszakai üzemszünetet követő első nyomat elkészülési idejéről a közzététel idejéig tesztelt konkurens készülékekkel való összehasonlításban. További információért látogasson el a www.epson.hu/inkjetsaving oldalra.

² Nagy kapacitású tintaegység – megközelítőleg akár 84 000 oldal kapacitás. A tényleges kapacitás a kinyomtatott képektől és a használati körülményektől függ. További információért látogasson el a www.epson.eu/pageyield oldalra. Telepítéskor a tintapatronokban csak a nyomtató üzembehelyezéséhez elegendő tinta van, a normál működéshez új tintapatront kell vásárolni vagy biztosítani.

³ A színes fényerőt (színesfény kibocsátás) a legnagyobb fényerejű üzemmódban külső laboratóriumban, az IDMS 15.4 szabványnak megfelelően mérték. A színes fényerő a használati körülményektől függően változhat. A legnépszerűbb Epson 3LCD projektorok a legnépszerűbb egychipes DLP projektorokkal összehasonlítva a 2015. december és 2016. november közötti PMA research értékesítési adatok alapján.

⁴ BLI által végzett tesztek, 2017 februárját megelőző két hónapos vizsgálati időszakban, konkurens készülékek adott csoportjával összehasonlítva, az Epson megbízása alapján. További információért látogasson el a www.epson.hu/inkjetsaving oldalra.

⁵ A nyersanyagok gyártása és feldolgozása, illetve a kellékek gyártása alapján. Az Epson módszertana alapján vizsgálva: 1. A kalkuláció csak a CO2-kibocsátását veszi figyelembe üvegházhatást okozó környezetterhelésként. 2. A kalkuláció eredménye önbevalláson alapszik. (Nem került sor harmadik fél általi ellenőrzésre.) 3. Az „LCA Pro” JEMAI-adatbázisban közzétett CO2-együtthatót használtuk (kg-CO2/egység).

⁶ A lézernyomtatók általában 45-55 oldal/perces nyomtatási sebesség mellett 1500W-ot használnak fel, a WorkForce Enterprise alacsony, 180W – 320W teljesítményfelvétellel rendelkezik, és akár 100 oldal/perc sebességgel nyomtat.

⁷ A legnagyobb piaci részesedés az 500 lumen vagy nagyobb fényerejű projektorok körében. (A felmérést a Futuresource Consulting Limited végezte a 2001 és 2016 közötti időszakban.)

⁸ A felmérést a Future Source Consulting Limited végezte a 2001 és 2015 közötti időszakban.