MŰVÉSZPAPÍROK

Válasszon olyan papírt fotó- és művészeti nyomataihoz, amely optimális eredményt kínál az Epson nyomtatóinak és tintáinak a használata esetén.

MŰVÉSZPAPÍROK

Pamutalapú művészpapírok

Az Epson négyféle pamutalapú művészpapírt kínál, amelyek fotó-és képzőművészeti anyagok kiváló minőségű reprodukálására szolgálnak. Ezeket a papírokat művészeknek, fotósoknak, nyomdai műhelyeknek és múzeumoknak ajánljuk.

Az Epson Ultrachrome tintákkal kiemelkedő eredményt érhet el!

Minden pontosan olyan lesz, mint az emlékeiben, természetes színekkel, lágy átmenetekkel, valósághű bőrtónusokkal és más előnyökkel.

UltraChrome K3/K3+VM
UltraChrome HD/HDR
UltraChrome HDX
UltraChrome Pro

Papírok Digigraphie technológiával

Ezekkel a pamutalapú képzőművészeti papírokkal a lehető legjobb minőségű nyomatokat készítheti el, és megfelelhet a korlátozott példányszámú kiadások elvárásainak. Nem csupán megfelelnek, hanem meg is haladják a vízbázisú UltraChrome pigmenttinták esetében végzett 60 éves fényállósági teszt elvárásait, és Digigraphie tanúsítvánnyal is rendelkeznek¹.

Főbb jellemzők

Kompatibilis termékek

Képzőművészeti papírjainkat alapos teszteknek vetettük alá, és a kezdetektől úgy terveztük, hogy használhatók legyenek az alábbi nyomtatókkal.

Esettanulmányok

Fedezze fel az esettanulmányokat, hallgassa meg, hogyan használják ügyfeleink a termékeinket és megoldásainkat és ismerje meg az iparág trendjeit.

Hírek

Bővebb információk az újonnan bevezetett termékekről, arról, hogyan használják őket az ügyfeleink, valamint nézeteinkről és véleményünkről azzal kapcsolatban, hogy mi történik a világban, ahol élünk és dolgozunk.

Digigraphie®

A művészetek új horizontja

Az Epson Digigraphie® technológiájával a lehetőségek teljesen új világa nyílik meg Ön előtt. A Digigraphie® lehetővé teszi, hogy a művészetek világa is éljen a digitális technológiák előnyeivel.

¹ A franciaországi Laboratoire national de métrologie et d'essais (LNE) tesztlaboratórium eredményei.