VÁLTSON TINTASUGARAS NYOMTATÁSRA

Az alacsonyabb üzemeltetési költség jobb ár-érték arányt biztosít, miközben a termelékenység is nő a kevesebb karbantartási feladatnak köszönhetően.

WORKFORCE PRO-SOROZAT

Hatékonyabb munkahelyet alakíthat ki az Epson tintasugaras nyomtatókkal

A kis munkacsoportok számára készült nyomtatók és multifunkciós készülékek tökéletesen illenek az üzleti környezetbe. A kisvállalatoktól a nagyvállalatokig, ezek a modellek segíthetnek a vállalkozásoknak a termelékenység növelésében, valamint a költségek és a karbantartási idők csökkentésében. Mindeközben minimálisra csökkentik a környezetre gyakorolt hatást, és javítják vállalati társadalmi felelősségvállalási mutatókat (CSR). Biztos lehet a választásában a bizonyított, hő nélküli PrecisionCore technológiának köszönhetően, ami nagy sebességet, minőséget és megbízhatóságot nyújt.

Természetesen valamennyi modell problémamentes, alacsony karbantartási igényű nyomtatást kínál a tintasugaras technológiának köszönhetően. Azon túl, hogy ezáltal nő a termelékenység, a hőmentes, érintés nélküli nyomtatási folyamat még rugalmasabb papírkezelést is nyújt.

Üzleti kihívások

A vállalkozásoknak sok kihívással kell szembenézniük. Ismerje meg, hogyan veheti fel a küzdelmet a WorkForce Pro-sorozat segítségével, és hogyan lesz képes növelni a termelékenységet.

Ismerje meg a választékot

A WorkForce Pro-sorozat számos nagyszerű tulajdonsággal rendelkezik, de álljon itt néhány olyan, amely külön figyelmet érdemel.

NAGY SZKENNELÉSI SEBESSÉG ÉS FEJLETT FUNKCIÓK

A Document Capture Pro segítségével könnyedén szkennelhet, tárolhat és oszthat meg információkat a vállalkozáson belül. A dokumentumok továbbfejlesztett elnevezése, elválasztása és elhelyezése egyszerűvé és logikussá teszi a szkennelést.

EGYSZERŰ FELHASZNÁLÓI FELÜLET

Gyorsítsa fel az irodai munkafolyamatot a többfunkciós modellek könnyen használható, intuitív, 10,9 cm-es érintőképernyős interfészével.

AZ ELSŐ OLDAL GYORS ELKÉSZÜLÉSI IDEJE

A lézernyomtatókkal ellentétben ezeknek a nyomtatóknak nem kell bemelegedniük, így az első oldal elkészülésének ideje gyorsabb.

ROBOSZTUS, NAGY KAPACITÁSÚ PAPÍRTÁLCÁK

A maximális 830 lapos kapacitásnak köszönhetően (opcionális tálcával) csapata zavartalanul dolgozhat tovább.

Könnyű használat a maximális termelékenység jegyében

Javítsa a munkafolyamatot ezekkel az egyszerűen használható több- és egyfunkciós nyomtatókkal. Egyszerűen navigálhat a funkciók és a jellemzők között az MFP nyomtatók intuitív digitális érintőképernyős felületének köszönhetően. A tintasugaras technológia révén egyszerűen nyomtathat különböző méretű és típusú nyomathordozókra.

Minimalizálja a tinták cseréjét

Az új tintatartályrendszer könnyebben cserélhető és nagyobb oldalkapacitást tesz lehetővé. Nyomtasson akár 10 000 fekete-fehér, vagy 5000 színes oldalt kellékanyagcsere nélkül3. A nagy sebességű nyomtatás tehát rendkívül kevés karbantartással is megoldható.

A mobil és modern munkahelyekre tervezve

Változtassa a mobiltelefonokat és a táblagépeket hatékony eszközzé a vezeték nélküli nyomtatással. Útközben is nyomtathat: az NFC előnyeinek kihasználásához csak koppintson egyszerűen a nyomtatón a kompatibilis Android eszközre. Az Epson Open Platform és a szoftvergyártókkal végzett közös munkánk eredményeként megtalálhatja a megfelelő, menedzselt nyomtatási megoldást.

Hő nélküli technológia, amely átformálja a nyomtatás jövőjét

A lézernyomtatókról a hőmentes nyomtatókra való átállással csökkentheti az energiafelhasználását, valamint a nyomtatás által a környezetre gyakorolt hatást.

WorkForce Pro A4-es színes nyomtatók

WorkForce Pro A4 fekete-fehér

WorkForce Pro A3+ színes

Töltse fel a kellékanyag-készleteket

A tintát kevesebb alkalommal kell cserélni, de amikor mégis cserére van szükség, az egyszerűen megoldható. Az Epson online boltjában egyszerűen megrendelheti a cserecsomagokat a WorkForce Pro-sorozathoz.

Szeretne többet megtudni?

Vegye fel a kapcsolatot valamelyik csapatunkkal, és fedezze fel, hogyan csökkentheti a kiadásait, illetve hogyan dolgozhat hatékonyabban.

¹ Az összehasonlítás az IDC 2017 júniusát megelőző 12 hónapos mérése alapján a Nyugat-Európában és Közép-Kelet-Európában értékesített 10 legjobb színes lézernyomtatóval történt, amelyek nyomtatási sebessége 1–30 oldal/perc. Az oldalköltségre vonatkozó adatok a 2017 augusztusát vizsgáló GAP-intelligenciajelentésből származnak, a DE, FR és UK piacok átlagárait figyelembe véve (a GAP által megadott, euróban kifejezett értékek alapján). Az Epson-értékek az XXL-tintacsomagok ajánlott kiskereskedelmi árán alapulnak (5000 oldalas kapacitás az IEEE/ISO 24711/24712 szerint). A versenytárs-modellek árainak kiszámítása a legalacsonyabb rendelkezésre álló lapköltség alapján történt.

² Az összehasonlítás az IDC 2017 szeptemberét megelőző 12 hónapos mérése alapján a Nyugat-Európában és Közép-Kelet-Európában értékesített 10 legjobb színes lézernyomtatóval történt, amelyek nyomtatási sebessége 1–30 oldal/perc. A BLI-ből vett adatok.

³ Hozzávetőleges oldalkapacitás. A tényleges kapacitás a kinyomtatott képektől és a használati körülményektől függ. További információért látogasson el a www.epson.eu/pageyield weboldalra

Az Epson számításai szerint az Epson WorkForce Pro WF-C8190DW 83%-kal kevesebb energiát fogyaszt, mint a HP Color LaserJet Enterprise M750dn, az A3-as, színes, egyfunkciós, 21–30ppm nyomtatók szegmensében (IDC, negyedévente megjelenő Hardcopy Peripherals Tracker 2015 negyedik negyedéve és 2019 harmadik negyedéve közti időszakot érintő felmérése alapján (2020 második negyedévben közzétett adatok). A „Tipikus energiafogyasztáson” alapuló módszer, amelyet az ENERGY STAR vizsgálati eljárás alapján határoztak meg és/vagy szimuláltak, és kWh/év értékben mértek.