EPSON KIVETÍTÉSI MEGOLDÁSOK – IDEÁLIS, FENNTARTHATÓ VÁLASZTÁS AZ INFORMATIKÁBAN

TCO CERTIFIED TANÚSÍTVÁNY

A jelen igényeihez igazodva a jövő generációinak veszélyeztetése nélkül

A TCO Certified tanúsítvány az elektronikus termékek globális fenntarthatóságára vonatkozó világszinten vezető tanúsítvány, amelyet 25 éve alapítottak. A kritériumok között szerepel a társadalmilag felelős gyártás, a környezet, a felhasználó egészsége és biztonsága, valamint az ergonomikus kialakítás. Kizárólag projektorok esetében a TCO Certified tanúsítvány magában foglalja a képméret szabályozást, amely előírja az optimálisként ajánlott képméretet minden termékmodellhez.

A kritériumokat az élettartam perspektívájából alakították ki, és lefedi a gyártás, a használat és az élettartam végi vagy helyreállítási fázisokat is. A tanúsított termékmodellek és a gyárlétesítmények megfelelőségét, valamint a márkacég fenntarthatósági kezdeményezéseit egymástól függetlenül vizsgálják. A TCO Certified tanúsítvány nyolc termékkategóriában érhető el, beleértve pl. a számítógépeket, projektorokat és kivetítőket. A TCO Certified tanúsítvány az ISO 14024-nek megfelelő, 1-es típusú ökocímke.

A TCO Certified tanúsítvány segít a vásárlóknak és gyártóknak a környezeti és társadalmi kockázat csökkentésében, továbbá a fenntarthatóbb elektronikai élettartam eléréséért tett konkrét lépések megtételében.

A tanúsítvánnyal rendelkező termékmodellek teljes jegyzékét a www.tcocertified.com oldalon találja.

Gyártás

A TCO Certified tanúsítvány átfogó kritériumai a termék élettartamára kiterjedő fenntarthatóságot vizsgálják: a gyártáskor, a használat során és az élettartam végén.

TCO Certified tanúsítvány kritériumok

A termék, a gyár és a márkatulajdonos megfelelőségét független ellenőrzés révén állapítják meg a tanúsítási folyamat előtt és után is.

1. Tanúsítás előtti fázis

Az egyes kritériumoknak való megfelelést a tanúsítvány megadása előtt állapítják meg

Jelentkezés

A márkatulajdonos beadja kérelmét a TCO Certified tanúsításra

2. Tanúsítás utáni fázis

A tanúsítvánnyal ellátott termékek figyelemmel követése éves ellenőrzéssel

Az Epson kivetítésre szolgáló termékei és a környezet

Az Epson kivetítésre szolgáló termékei úgy lettek tervezve, hogy csökkentsék a vállalat ökológiai lábnyomát, és minimalizálják a teljesítményfelvételt a kivetítés és a készenléti üzemmód során egyaránt. A technológia energiahatékony alapkialakítást és energiatakarékos lehetőségeket nyújt az ECO menüben, készenléti üzemmódban pedig az ultraalacsony fényerejű üzemmód csökkenti a teljesítményfelvételt, amikor az egység nem vetít.

Örömünkre szolgál, hogy kivetítésre szolgáló projektoraink immár rendelkeznek TCO Certified tanúsítvánnyal. Az Epson elkötelezett a legjobb minőség elérésében, ami azt jelenti, hogy a legtöbb gyártási folyamatot saját magunk végezzük, így egyszerűbben irányíthatjuk a munkafolyamatokat a teljes gyártási ciklus során a gyártástól a szállításig. Ezen kívül arra törekszünk, hogy kompakt, energiahatékony termékeket tervezzünk, amelyeknek minimális a környezetre gyakorolt hatása, miközben a teljesítményük ugyanolyan kiváló marad.

Henning Ohlsson, az Epson vállalati társadalmi felelősségvállalási igazgatója

Szeretne többet megtudni?

Vegye fel a kapcsolatot valamelyik csapatunkkal, és fedezze fel, hogyan csökkentheti a kiadásait, illetve hogyan dolgozhat hatékonyabban.