PROFESSZIONÁLIS FOTOGRÁFIA ÉS KÉPZŐMŰVÉSZETI ALKOTÁSOK

Megoldások professzionális fotográfiához és képzőművészeti alkotásokhoz

A legváltozatosabb, kis- vagy nagyméretű fényképek nyomtatása a legmagasabb minőségben, a vásznak, illetve fotó- és szépművészeti nyomathordozók széles választékára.

13-inch és 17-inch Wide-format Printers

24-inch Wide-format Printers

44-inch Wide-format Printers

64-inch Wide-format Printers

Főbb jellemzők

Szoftvermegoldások

AZ EPSON NYOMTATÁSI ELRENDEZÉSE

Gyönyörű képek nyomtatása egyszerűen és gyorsan

Az Epson Print Layout szoftver segítséget nyújt az Epson professzionális fotónyomtatók teljesítményének az UltraChrome tintákkal való teljes kihasználásában. A felhasználók élvezhetik a szoftver továbbfejlesztett funkcióit és rugalmasságát annak érdekében, hogy a színes nyomtatás gyors és egyszerű legyen.

MŰVÉSZPAPÍROK

Válasszon olyan papírt fotó- és művészeti nyomataihoz, amely optimális eredményt kínál az Epson nyomtatóinak és tintáinak a használata esetén.

Esettanulmányok

Fedezze fel az esettanulmányokat, hallgassa meg, hogyan hasznáják ügyfeleink a termékeinket és megoldásainkat és ismerje meg az iparág trendjeit.

Hírek

Bővebb információk az újonnan bevezetett termékekről, arról, hogyan használják őket az ügyfeleink, valamint nézeteinkről és véleményünkről azzal kapcsolatban, hogy mi történik a világban, ahol élünk és dolgozunk.

Szeretne többet megtudni?

Vegye fel a kapcsolatot valamelyik csapatunkkal, és fedezze fel, hogyan csökkentheti a kiadásait, illetve hogyan dolgozhat hatékonyabban.