MOBILSZKENNEREK

Alakítsa ki mobil irodáját a szkennelési megoldások piacát világszerte vezető vállalat támogatásával. Az Epson teljesítményközpontú mobil üzleti szkennerekből álló termékcsaládja ideális megoldás a terepen dolgozó munkatársak, illetve a mozgékony vagy kompakt munkakörnyezetek számára.

MOBILSZKENNEREK

Minden részletet beolvashat

A4-es mobilszkennerek az egyszerű és hatékony dokumentumkezelésért útközben és a helyszűkében lévő munkakörnyezetekben.

Termékcsalád

Kompakt

Ideális olyan fogadóterületeken, ahol a helytakarékosság kiemelt szempont, valamint elengedhetetlen a hatékony dokumentumfeldolgozás. Az Epson szkennerei kialakításuknál fogva az űrlapokat, blokkokat és névjegykártyákat egyaránt képesek beolvasni – a lehető legegyszerűbb adatnyilvántartás érdekében.

Szkennelés bárhol

Az Epson mobilszkennelési megoldásaival bármit szkennelhet, amire útközben szüksége van. A kompakt, minimális súlyú készülékek könnyen hordozhatók és használhatók az irodán kívül – a modellek mindegyike gyors, pontos eredmények elérésére optimalizált.

Kiemelten jó szervezettség

Szólítsa a munka bárhová, mindent beszkennelhet, amire csak szüksége van. A készülékhez tartozó szoftvercsomagok széles választéka hozzájárul a termelékenység növeléséhez és a folyamatok automatizálásához.

Rugalmas

A 35 g/m2-es vékonyságútól a 270 g/m2-es vastagságú papírokig szkennelhet dokumentumokat. Vagy a kényelmes, 20 oldalas automata lapadagoló segítségével kisebb sorozatokat is szkennelhet a WorkForce DS-310 és a DS-360W modellel.

Tápellátási lehetőségek és Wi-Fi

Az Epson mobilszkennerei tápforrások széles választékával állnak rendelkezésre. Válasszon hagyományos hálózati csatlakozót, USB-kábelt, vagy aknázza ki az ES-60W, DS-80W és DS-360W modell esetében alkalmazott beépített lítiumion-akkumulátor előnyeit a kényelmes szkennelési élményért.

Az ES-60W, DS-80W és DS-360W modell beépített Wi-Fi és Wi-Fi Direct funkciói lehetővé teszik a dokumentumok beolvasását és továbbítását közvetlenül okostelefonról és táblagépről – nincs szükség kábelek csatlakoztatására.

Epson DocumentScan

Kiemelt előnyök

ES termékcsalád

Szkenneljen dokumentumokat és készítsen könnyedén kereshető PDF-fájlokat az Epson legkisebb és legkönnyebb mobilszkenner-termékcsaládjával. Használja ki a könnyen kezelhető ScanSmart szoftver előnyeit. Dolgozzon úgy, ahogy a leginkább megfelel Önnek: menthet többek között JPEG, PDF és PDF/A formátumban, szkennelhet mappába, e-mailbe, nyomtatás céljából, felhőalapú szolgáltatásokba, valamint Windows Word, Excel és PowerPoint alkalmazásba.

ScanSmart szoftver

Az Epson legújabb ScanSmart szoftverével minden eddiginél könnyebb a dokumentumok szkennelése, szerkesztése és mentése – mindössze három egyszerű lépésben.

DS termékcsalád

Maradjon jól szervezett és rendezze be bárhol irodáját egy minimális súlyú, kompakt szkennelési megoldással.

A DS sorozatú szkennerek esetén elérhető Epson Document Capture Pro szoftver olyan speciális funkciókat tartalmaz, mint a dokumentumok elnevezése, elválasztása és továbbítása a vállalaton belül és azon túl is. A munkafolyamatok optimalizálása érdekében feladatprofilokat készíthet, és automatizálhatja az üzleti folyamatokat.

A fejlett szkennelési szoftver és a TWAIN illesztőprogram-támogatás egyaránt a csomag részét képezi. A fájlokat a következő formátumokban mentheti: JPEG, PDF, PDF/A, BMP, TIFF, M/TIFF, PNG, DOCX, XLSX, PPTX.

Szeretne többet megtudni?

Vegye fel a kapcsolatot valamelyik csapatunkkal, és fedezze fel, hogyan csökkentheti a kiadásait, illetve hogyan dolgozhat hatékonyabban.

1 Az Epson WorkForce DS-30 modellel összehasonlítva.