HELYTAKARÉKOS MEGOLDÁS EGY A4-ES, KOMPAKT SZKENNERREL

A4-es kompakt asztali szkennerek
Videó megtekintése
A4-ES KOMPAKT ASZTALI SZKENNEREK

Az Epson első U-alakú papírútvonallal működő szkennere

Az új kompakt asztali szkennercsalád all-in-one szkennelési megoldást kínál mindazok számára, akik korlátozott hellyel rendelkeznek az íróasztalukon, miközben különböző típusú adathordozókat és dokumentumokat kell szkennelniük.

A teljesítmény és a kényelem közötti egyensúly megteremtésével a rendkívül sokoldalú szkennerek lehetővé teszik a különböző méretű vállalkozások számára, hogy a kevesebből még nagyobb eredményre jussanak, kihasználva az ultrakompakt szkennerek minden előnyét anélkül, hogy értékes irodai helyet kellene feláldozniuk.

Főbb jellemzők röviden

Papírútválasztó

Az egyedülálló papírútválasztó gyors váltást tesz lehetővé az egyenes és az U-alakú papírút között, akár üzem közben is, a termelékenység racionalizálása és a hordozók szélesebb körének megszakítás nélküli beolvasása érdekében.

U-alakú papírútvonal

A szkenner U-alakú papírútja rendkívül kompakt, és lehetővé teszi a beolvasást anélkül, hogy az eszköz körül nagyobb szabad helyre lenne szükség. Spóroljon az értékes asztalfelülettel!

Papírvédelmi technológia

A fontos dokumentumok sérülésének megelőzése és a felhasználók nyugalmának fenntartása érdekében a készülék automatikusan leállítja a beolvasást, ha a görgők rendellenes terhelését érzékeli, vagy ha a kép ferde.

Dokumentumok élének helyreállítása

Ha az eredeti dokumentum szélein hajtások, szakadások, szegélyárnyékok vagy lyukasztások kerülnek beolvasásra, azok a továbbiakban könnyedén korrigálhatók, a dokumentum adott részén megjelenő színek felhasználásával.

Szennyeződés érzékelése az üvegen

Az A4-es lapbehúzós szkennereink kapcsán megismert fejlett szennyeződés-érzékelő technológia figyelmezteti a felhasználókat, hogy mikor és hol kell tisztítani a szkenner üvegét – így az mindig kivételes eredményt biztosít, miközben csökken az ismételt beolvasások száma.

Az Epson ES-C380W csatlakozik a ScanWay termékcsaládhoz

ScanWay modelljeink egyszerű, megbízható és biztonságos, számítógép nélküli szkennelési megoldást kínálnak: valamennyi modell kijelzővel és gyorsgombokkal is rendelkezik, lehetővé téve a munka testreszabását a jobb kezelhetőség érdekében.

Az Epson Connect használatával szkenneljen közvetlenül hálózati mappákba, e-mail-címekre, USB pendrive-ra és a népszerű felhőalapú szolgáltatásokba, úgy mint a Google Drive, a Dropbox, az Evernote és a OneDrive! A Microsoft Teams csatornákba történő beolvasás a SharePoint online összekötő segítségével végezhető el.

MRZ-szkennelés személyazonosító okmánya

Azon utazási irodák, szállodák, autókölcsönzők és más típusú szervezetek számára, ahol rendszeresen szükség van az útlevelek adatainak beolvasására és tárolására, ezek a szkennerek óriási értéket képviselnek.

A Document Capture Pro szoftverünk segítségével a felhasználók gyorsan rögzíthetik és indexelhetik az útlevelek és úti okmányok (TD1) géppel olvasható zónájában található személyes adatokat, és biztonságosan tárolhatják ezeket, egy megbízható és könnyen hozzáférhető helyen.

Kompakt asztali szkennerek termékcsaládja

Szeretne többet megtudni?

Vegye fel a kapcsolatot valamelyik csapatunkkal, és fedezze fel, hogyan csökkentheti a kiadásait, illetve hogyan dolgozhat hatékonyabban