Biztosítson lenyűgöző 4K UHD élményt a felbontás növelésére szolgáló képponteltolás technológiával¹.

4K PRO-UHD¹

Mi az a 4K PRO-UHD¹?

Az Epson 4K PRO-UHD¹ jelölés nem csupán felbontásspecifikáció. Magába foglalja a képminőséget befolyásoló összes tényezőt, beleértve a színes- és fehérfény kibocsátást, a kontrasztot, a HDR10 technológiát, a színfeldolgozást, valamint a 4K tartalmak fogadására, feldolgozására és kivetítésére vonatkozó lehetőségeket. Ennek eredményeképp a képek még életszerűbbek és meghaladják a Full HD felbontást.

4K felskálázási technológia

4K UHD tartalmak fogadása és nem 4K-tartalmak felskálázása a Full HD felbontást meghaladó, meglepően életszerű képekhez – az egyes képpontok 0,5 képpontnyi átlós irányú eltolása megduplázza az elérhető felbontást.

Ez a Full HD felbontást 1920 x 1080 képpontról 4K 3840 x 2160 képpontra növeli

3LCD technológia²

HDR10 nagy dinamikatartomány

A nagy dinamikatartomány nagyobb mélységet ad a képeknek, és elképesztő részletgazdagságot biztosít, amelyet korábban nem lehetett megjeleníteni. A HDR segítségével gazdagabbá válnak a színek, így a képek természetesnek, mégis intenzívebbeknek, végső soron pedig immerzívebbnek tűnnek.

100% színes fényerő

Ha a színesfény kibocsátás alacsonyabb, akkor fakóbbak és tompák lehetnek a színek. Egyszerűen fogalmazva, a tompa színektől élettelenné válik az egész kép.

Ráadásul a részletek így nehezen kivehetőkké válnak, amitől hamarabb lankad a figyelem és az érdeklődés. Ez például elsötétített Mozi beállításnál nem feltétlenül jelent gondot, de egy átlagos nappaliban valós probléma lehet.

Az Epson projektorok természetes nappali fénynél is nagy fényerejű képet mutatnak, mivel egyenlő színtű fehér- és színesfénykibocsátást biztosítanak³.

 

L*a*b* ultraszéles színtér

A színtér az a színpaletta, amelynek a visszaadására egy adott technológia vagy eljárás képes.

Az L*a*b* ultraszéles színtartomány az életszerű színek szélesebb skáláját jeleníti meg a gazdagabb és valósághűbb megjelenítés érdekében.

Gazdag fekete kontraszt

Az akár 2 500 000:1 mértékű nagy kontrasztarány lehetővé teszi az optimális képminőséget, világosan kivehető sötét részek és gazdag fekete árnyalatok mellett.

 

Tekintse meg a választékot

¹ A 4K hatást nyújtó technológia az összes képpont átlós eltolásával kétszerezi meg a Full HD felbontást. A felbontás Full HD 3D módban.

² További információért látogasson el a www.3lcd.com webhelyre.

³ A színes fényerőt (színesfény kibocsátás) a legnagyobb fényerejű üzemmódban külső laboratóriumban, az IDMS 15.4 szabványnak megfelelően mérték. A színes fényerő a használati körülményektől függően változhat. A legnépszerűbb Epson 3LCD projektorok a legnépszerűbb 1 chipes DLP projektorokkal összehasonlítva a 2017. májusa és 2018 áprilisa közötti NPD értékesítési adatok alapján. További információkért látogasson el a www.epson.hu/CLO weboldalra.