SureLab D sorozat

Adjon többet ügyfeleinek!

Két alapmodelljével a SureLab D sorozat számos kombinációt kínál a legkülönbözőbb gyártási igényekhez. A moduláris kialakítású nyomtatók a kisebb mennyiségű fotókidolgozástól (eladótérben lévő kioszkon keresztül) kezdve a minilaborral történő nagyipari előhívásig mindent támogatnak. Legyen szó önkiszolgálásról vagy eladó általi kiszolgálásról, biztosan megtalálja az igényeinek legmegfelelőbb megoldást.

A SureLab D sorozatot önálló egységként és egy hatékony termelőflotta részeként egyaránt használja: ez a fotónyomtató alacsony fenntartási költségek mellett biztosít minőségi nyomtatást. A SureLab D sorozat különféle felületű, szélességű és formátumú nyomathordozók széles választékát támogatja. Ilyen sokszínűen kreatív, hozzáadott-értékű nyomtatási termékekkel ügyfeleinek eddig soha nem látott választási lehetőségeket kínálhat.

Találja meg az igényeinek megfelelő SureLab nyomtatót:

SureLab D500

Az SL-D500 egy kompakt, könnyű és hordozható fotónyomtató 10 x 15 cm-es egyoldalas és kétoldalas fotók, naptárak és kártyák nyomtatásához.

SureLab D1000-sorozat

Az SL-D1000 kompakt fotónyomtató sorozat kétoldalas nyomtatási funkcióval rendelkezik, amely rugalmas kereskedelmi nyomtatást kínál.

SureLab D500

Az SL-D500 egy kompakt, könnyű és hordozható fotónyomtató 10 x 15 cm-es egyoldalas és kétoldalas fotók, naptárak és kártyák nyomtatásához.

Prospektus letöltése
Videó megtekintése

Áttekintés

Az SL-D500 ideális választás fotószolgáltatók, fénymásolóüzletek, tervezők és művészek, valamint a rendezvény- és vendéglátóipar, továbbá a photobox vállalkozások számára. Ez a kompakt és könnyű, fotólaborokba tervezett nyomtató helytakarékos, hordozható és egymásra építhető. Ugyanolyan kiváló minőségű képeket készít, mint az SL-D1000(A), miközben ideális megoldást kínál 10 x 15 cm-es egyoldalas és kétoldalas fotók, naptárak és kártyák nyomtatásához.

Főbb jellemzők

 • Kompakt és egymásra helyezhető kialakítás
  Zökkenőmentesen illeszkedik a legtöbb munkakörnyezetbe
 • Csatlakoztathatóság
  USB, LAN és Wi-Fi
 • Integráció
  Más SureLab, Epson DTG, Sign- és LFP-nyomtatókkal is használható;
 • Kevesebb felhasználói beavatkozás
  70 ml-es CISS tintarendszer, 100 lapos automatikus lapadagoló
 • Élénk, kiváló minőségű képek
  10 x 15 cm-es egyoldalas és kétoldalas fotók, naptárak és kártyák

SureLab SL-D1000 sorozat

A SureLab SL-D1000 kompakt fotónyomtató sorozat kétoldalas nyomtatási funkcióval, amely rugalmas kereskedelmi nyomtatást tesz lehetővé.

Prospektus letöltése
Videó megtekintése

Áttekintés

Ez a sorozat olyan fotószolgáltatók, professzionális fényképészek és vállalkozások számára készült, akik kiváló minőségű fotókat akarnak nyomtatni, és az ügyfelek számára széles termékválasztékot kínálnak, többek között személyre szabott fotókönyveket, kártyákat és naptárakat. Előnyös vállalkozások számára, többek között: fotószolgáltatók, rendezvényfotósok, fotófülkék, papírboltok, hotelek, kávézók, bárok és éttermek.

Főbb jellemzők

 • Kétoldalas fotónyomtatás
  Kétoldalas adagoló kazetta (akár 100 A4-es lap) az automatikus lapadagoláshoz¹
 • Lenyűgöző nyomtatási sebesség
  Akár 385 fotó/óra², minőségi kompromisszumok nélkül
 • Kompakt kialakítás
  Kis helyigényű, könnyű és egyszerűen szállítható
 • Fejlett csatlakoztathatóság
  Wi-Fi, LAN és USB
 • Kiváló minőségű eredmény
  UltraChrome D6r-S tintarendszer és széles színtér


  1 SureLab SL-D1000A modell
  2 15 x 10 cm-es nyomatok normál minőségben

Fedezze fel a sorozat további termékeit

OrderController

Szoftver a nyomtatási megrendelések kezelésére és ellenőrzésére

Epson felhőalapú PORT platform

Felhőalapú szolgáltatás-platform, amely támogatja az Epson nagy formátumú és kereskedelmi nyomtatóit.

SureLab OrderController

A rendeléstől a nyomtatásig öt egyszerű lépésben

Főbb jellemzők

Rugalmas
Az egységek rugalmas kezelése a kioszkokon keresztül a monitorozott mappák (DPOF) segítségével, a közvetlen böngészés és a TWAIN-illesztőprogramú szkennerek által lehetséges.

Gyors és egyszerű gyártás
Az előbeállítások, köztük a haladó képkorrekciós funkciók segítségével lehetővé teszi a fényképek gyors és egyszerű előhívását.

Professzionális feladatkezelés
Az előbeállításokat az ellenőrzés során változtassa meg a professzionális munkafeladatok igényeinek megfelelően. Egy feladat során több különböző nyomtatási hosszt is tud kezelni. Hátoldalnyomtatási lehetőségek széles választékát kínálja.

Egyszerű használat
Különböző szintű felhasználói lehetőségeket támogat. Figyelmeztet az alacsony felbontással, a kivágással és a szegéllyel kapcsolatos problémákra.

Videó megtekintése

A termelési szintek valós idejű nyomon követése

Az Epson Cloud Solution PORT böngésző okostelefonra és táblagépre készült alkalmazásával bármikor és bárhol ellenőrizheti nyomtatóflottájának állapotát és kezelheti azt.
A Production Monitor alkalmazás könnyen értelmezhető grafikonok formájában mutatja be a flottához tartozó nyomtatók teljesítményét. A rendelkezésre álló részletes adatok segítségével könnyen elemezheti a termelékenységet, és bármikor, bárhonnan elérheti az egyértelmű működési frissítéseket, ezzel támogatva a magas termelékenységet és hatékonyságot, valamint nyomon követheti a karbantartás távoli hibaelhárítási szolgáltatásait.

Tudjon meg többet a kompatibilis SureLab nyomathordozóinkról és tintáinkról

Bevált gyakorlatok

SureLab D500 Inicializálás

SureLab D500 Inicializálás

SureLab D500 Vízálló képeslapnyomtatás

SureLab D500 Vízálló képeslapnyomtatás

SureLab D1000 Munkaelosztás

SureLab D1000 Munkaelosztás

A SureLab használata

A SureLab használata

Esettanulmányok

Fedezze fel az Epson termékeivel és megoldásaival, valamint a piaci trendekkel kapcsolatos információkat tartalmazó esettanulmányok széles választékát

Hírek

Legyen naprakész az Epson legfrissebb híreivel, és fedezze fel a legújabb Epson termékekkel kapcsolatos érdekességeket.

Szeretne többet megtudni?

Vegye fel a kapcsolatot valamelyik csapatunkkal, és fedezze fel, hogyan csökkentheti a kiadásait, illetve hogyan dolgozhat hatékonyabban