SOKOLDALÚBB PROJEKTOROK

Szoftvermegoldásaink segítségével fedezze fel, mennyivel rugalmasabb lehet Epson projektora!

AZ EPSON PROJEKTOROKHOZ MELLÉKELT SZOFTVEREK

Hozzon ki többet megjelenítőeszközéből

Bontakoztassa ki teljeskörűen megjelenítési megoldása lehetőségeit

Használja ki az Epson szakértő szoftvermegoldásainak előnyeit, hogy a legtöbbet hozza ki projektorából a képességek, a pontosság és az irányítás terén. A világ vezető projektorgyártójaként¹ tisztában vagyunk a megfelelő megjelenítési megoldások iránti igénnyel – olyan eszközökre van szükség, amelyekkel tetszőleges módon, bárhol, könnyen és hatékonyan lehet prezentálni.

Az Epsonnál felismertük, hogy az inspiráló prezentációk és előadások együtt járnak az innovatív megoldásokkal – ezért fejlesztettük ki korszerű projektoreszközeink dinamikus portfólióját. Ha több projektort kezel, vagy szeretne dinamikusabban munkát végezni, ezek a megoldások optimalizálják az üzleti hatékonyságot, és platformot biztosítanak a legjobb munkák és ötletek bemutatásához.

Vezeték nélküli streamelés és megosztás

Epson iProjection alkalmazás

Windows, Mac, iOS, Chromebook és Android

Az iProjection vezeték nélküli megjelenítőeszközökhöz szánt kiegészítő szoftverünk, amelyet napjaink saját eszközök használatára épülő munkaterületei, osztály- és tárgyalótermei számára alakítottunk ki.

iProjection alkalmazás iOS/Android platformra

iProjection alkalmazás Windows/Mac platformra

Epson iProjection for Chromebook

Végezzen vezeték nélkül problémamentes tartalommegosztást Chromebook eszközökről egy kijelölt megjelenítési megoldásba. Jelenítsen meg tartalmat egyetlen Chromebook eszközről vagy az Epson moderátorfunkcióval felszerelt iProjection szoftverével, amellyel egyszerre legfeljebb négy Chromebook eszközről választhat ki és jeleníthet meg tartalmakat.

További információ

* Kérjük, vegye figyelembe, hogy az iProjection for Chromebook alkalmazás nem képes moderátorként működni – ehhez a funkcióhoz az iProjection alkalmazás Windows, Mac, iOS vagy Android platformú változatára van szükség.

Képernyőtükrözés (Miracast)

Vezeték nélküli kivetítés olyan okostelefonokról, táblagépekről és PC-kről, amelyek támogatják a képernyőtükrözést. A szolgáltatás kialakítása és felépítése a Wi-Fi Direct technológián alapul, amely lehetővé teszi, hogy két eszköz közvetlen, egyenrangú Wi-Fi-kapcsolatot hozzon létre a képernyő tükrözésére. Ez a megoldás lehetővé teszi a tartalmak – fotók és videók – kivetítését az eszközről vezeték vagy hálózati kapcsolat nélkül.

Felügyelet és ellenőrzés

Epson Projector Management

Maximalizálja az üzemidőt a távoli felügyelet segítségével. Csatlakoztassa az Epson eszközöket egy hálózathoz, majd ellenőrizze a projektorok állapotát egyetlen számítógépről. A szoftverben elérhető továbbá egy üzenetközvetítő beépülő modul is, amellyel üzenetek küldhetők a hálózaton az Epson megjelenítési megoldásoknak. A szoftver emellett képes arra is, hogy munkaidő után kikapcsolja az épületben található megjelenítőeszközök mindegyikét.

Letöltés

Epson Projector Management Connected

Egy webes szolgáltatás, amely lehetővé teszi több projektor monitorozását és vezérlését egy böngésző segítségével - könnyen kezelheti az összes hálózati Epson projektorát, akár hány is van, és bárhol is legyenek.

További információ

Interaktivitás és csapatmunka

Easy Interactive Tools

Easy Interactive Tools szoftverünk révén interaktív tollat vagy saját ujját használhatja egérként a számítógépről kivetített tartalomban végzett navigációhoz, kiválasztáshoz, görgetéshez, rajzoláshoz, mentéshez és egyéb interaktív műveletekhez.

Letöltés

A projektor beállítása

Epson Setting Assistant

Epson Setting Assistant egy alkalmazás, amely automatikusan korrigálja a vetített kép alakját a fényképek készítésével a kamerájával. A vetített minta fényképezésével az alkalmazás automatikusan korrigálja a vetített kép torzulását, és az alakját hozzáigazítja a képernyőhöz.

Letöltés

Epson Projector Configuration Tool

Az Epson projektorok nagy flottájának beállítása és konfigurálása még sosem volt ilyen egyszerű, köszönhetően a Near Field Communication (NFC) technológiának és a ingyenes Epson Projektor Konfigurációs Eszköz (EPCT) alkalmazásnak. Egyszerűen regisztrálja a kompatibilis projektor adatait a smartphone érintésével, olvassa el és szerkessze meg a beállításokat az alkalmazásban, majd töltsen fel minden projektor beállítást az egész flottájára anélkül, hogy be kellene kapcsolnia a projektoraikat.

Letöltés

Epson Projector Professional Tool

Egyszerűsítse a több projektor telepítést intuitív geometriai korrekciókkal, például szélek összekeverésével és beállítással ívelt felületekhez, valamint színegyeztetéssel és fényerőszabályozással.

Letöltés

Epson Creative Projection

Az Epson Creative Projection egy olyan alkalmazás, amely lehetővé teszi egyedi tartalom egyszerű létrehozását iPhone vagy iPad készülékeken. Az Epson Creative Projection alkalmazás segítségével eredeti, káprázatos tartalmat hozhat létre bármilyen helyiség, termékbemutató és az Önt körülvevő tér életre keltéséhez, bárhol és bármikor. Az Epson Creative Projection számos kreatív alapanyaghoz biztosít hozzáférést, így a felhasználók egyedi tartalmat állíthatnak össze videók, fényképek, szövegek és az előre beállított szűrők kombinációjával, illetve az egyedi hatás reményében új tartalmakat is feltölthetnek.

Letöltés

Epson Projector Content Manager

Az Epson Projector Content Manager szoftverrel lejátszási listákra tehet fel képeket és videókat, majd külső tárolóeszközre (SD-kártyára vagy USB-meghajtóra) mentheti őket. A tárolóeszközt a projektorhoz csatlakoztatva könnyedén, kábeles kapcsolat nélkül vetítheti ki a lejátszási lista tartalmát, ráadásul egyedi szűrőket, átfedőhatásokat és ütemezést adhat a megjelenítéshez.

Letöltés

Szoftvermegoldások

Válasszon szoftvermegoldást

6/6 lehetőség

iProjection alkalmazás iOS/Android platformra

További információ

iProjection for Chromebook alkalmazás

További információ

iProjection alkalmazás Windows/Mac platformra

További információ

Epson Projector Management

További információ

Epson Projector Management Connected

További információ

Easy Interactive Tools

További információ

Epson Setting Assistant 

További információ

Epson Projector Configuration Tool  

További információ

Epson Projector Professional Tool

További információ

Epson Creative Projection

További információ

Epson Projector Content Manager

További információ

Epson iProjection alkalmazás iOS/Android platformra – a vezeték nélküli csatlakoztatást követően azonnal indulhat is a bemutató

Lépjen interakcióba a közönséggel, és tartson dinamikusabb bemutatót. Vetítsen ki vezeték nélkül dokumentumokat, képeket és weboldalakat közvetlenül iOS- vagy Android-okoseszközről iProjection alkalmazásunk segítségével.

A beépített jegyzetelés funkció szín- és áttetszőségi beállításokkal teszi lehetővé a digitális toll, a kiemelő vagy a radír használatát, amelyekkel jegyzetek készíthetők a vetített képre valós időben.

Töltse le az iProjection alkalmazást a Google Play vagy az App Store áruházból, csatlakoztassa az okoseszközt ahhoz a hálózathoz, amelyen a projektor is található, majd indítsa el az iProjection alkalmazást.

Download on the App Store Szerezze be a Google Play áruházból

iProjection alkalmazás Windows/Mac platformra

Tartson interaktív megbeszéléseket, és csatlakoztasson a hálózaton legfeljebb 50 eszközt egyetlen projektorhoz. Ezután a csatlakoztatott eszközök közül kiválaszthat legfeljebb négyet, hogy a képernyőjükről végezze a vetítést.

Letöltés Windows platformra Letöltés Mac platformra

Telepítés Windows-rendszeren

Gyors és korszerű csatlakozás a projektorhoz

Projektor kézi keresése

Profil létrehozása/rendszerezése

Projektor előhívása profilból

Projektorbeállítások megadása

A moderátor mód áttekintése

Problémamentes tartalommegosztás

Az Epson iProjection for Chromebook alkalmazás segítségével vezeték nélkül megosztható a Chromebook tartalma az osztálytermi megjelenítőeszközzel, megkönnyítve a termen belüli mozgást. Az Epson iProjection for Chromebook alkalmazás egyszerre csak egy Chromebookról képes tartalmat megjeleníteni Epson projektorral.

Töltse le az Epson iProjection alkalmazást a Chrome Web Store alkalmazás-áruházból. Az Epson iProjection alkalmazás beállítása előtt ellenőrizze, hogy a Chromebook és az Epson projektor ugyanahhoz a hálózathoz csatlakozik-e.

A projektor hálózatba csatlakoztatásával kapcsolatban tekintse át a termék dokumentációját.

Miracast/Intel WiDi – stream & share

Easily add exciting content to your presentations, by wirelessly streaming it to your projector from smartphones, tablets and PCs (that support Miracast or Intel WiDi). It's designed and built on Wi-Fi Direct - a technology that enables two devices to form a direct, peer-to-peer Wi-Fi connection to screen mirror. It allows you to display content such as photos and videos from your device without cables or a network connection.

Wireless LA N adapter – from PC to projector instantly

The high-speed, wireless network adaptor allows you to connect to selected Epson projectors, allowing quick and easy access to the LAN or peer-to-peer networks, without wires or cables. When used with Epson Epson Projector Management and Network Projection software, you can remotely access and control projectors over the wireless LAN.

További információ

Easy Interactive Tools – könnyű kezelés

Tegye még izgalmasabbá prezentációit és előadásait a valós idejű jegyzeteléssel, interaktív toll vagy az ujjai használatával. A tartalomfeliratozási és táblafunkcióval fenntartható a közönség figyelme, a képernyőn végzett munka így könnyen előkészíthető, megtakarítva a hosszadalmas kézi jegyzetelést.

Letöltés Windows platformra Letöltés Mac platformra

Epson Creative Projection

Az Epson Creative Projection egy olyan alkalmazás, amely lehetővé teszi egyedi tartalom egyszerű létrehozását iPhone vagy iPad készülékeken. Fényképeit és videófelvételeit az alkalmazás beépített sablonjaival és bélyegzőivel kombinálva, bármely teret képes feldíszíteni.

Az Epson Creative Projection alkalmazás segítségével eredeti, káprázatos tartalmat hozhat létre, amely életre kelti a termékbemutatókat és az Önt körülvevő teret – bárhol, bármikor.

Az Epson Creative Projection kizárólag az App Store áruházban érhető el. Tekintse meg az online felhasználói útmutatót.

Epson Projector Professional Tool

Az Epson Projector Professional Tool segítségével gyorsan és egyszerűen hozhat létre tökéletesen egymáshoz igazított képeket. Ingyenes, mindenki számára letölthető szoftverünkkel még rövidebb idő alatt hozhatók létre a többprojektoros installációk. Mindemellett hozzáférést biztosít fejlett technikai megoldásokhoz is, közvetlenül a használatbavételt követően.

Letöltés Windows platformra Letöltés Mac platformra

Epson Projector Management

Maximalizálja az üzemidőt a távoli felügyelet segítségével. Csatlakoztassa az Epson eszközöket egy hálózathoz, majd ellenőrizze a projektorok állapotát egyetlen számítógépről. A szoftverben elérhető továbbá egy üzenetközvetítő beépülő modul is, amellyel üzenetek küldhetők a hálózaton az Epson megjelenítési megoldásoknak. A szoftver emellett képes arra is, hogy munkaidő után kikapcsolja az épületben található megjelenítőeszközök mindegyikét.

Letöltés

Throw Distance Calculator – get a precise fit

Using our Throw Distance Calculator, you can easily work out image sizes and projection distance dimensions across our entire projector range. Simply select your desired screen size or the projection distance, and the smart online tool will automatically calculate all of the necessary installation dimensions.

Download

Epson Setting Assistant 

Epson Setting Assistant: Az Epson Setting Assistant egy olyan alkalmazás, amely automatikusan korrigálja a vetített kép alakját a fényképezőgéppel készített képek alapján. A vetített mintáról készített fotóval az alkalmazás automatikusan korrigálja a vetített kép torzulását, és a képernyőhöz igazítja annak alakját.

Download on the App Store Szerezze be a Google Play áruházból

Epson Projector Configuration Tool

A Near Field Communication (NFC) és az ingyenes Epson Projector Configuration Tool (EPCT) alkalmazásnak köszönhetően az Epson projektorok nagy flottájának beállítása és konfigurálása még soha nem volt ilyen egyszerű. Egyszerűen regisztrálja a kompatibilis projektor adatait egy okostelefon megérintésével, olvassa és szerkessze a beállításokat az alkalmazásban, majd töltse fel a beállításokat az egész projektorflottára anélkül, hogy a projektorokat be kellene kapcsolnia.

Download on the App Store Szerezze be a Google Play áruházból

Epson Projector Content Manager

Az Epson Projector Content Manager szoftver lehetővé teszi, hogy képeket és videókat adjon hozzá lejátszási listákhoz, és mentse őket külső tárolóeszközre (SD-kártyára vagy USB-meghajtóra). Ha a tárolóeszközt behelyezi a projektorba, egyszerűen, kábeles csatlakozás nélkül vetítheti ki a lejátszási lista tartalmát, valamint egyéni alakú szűrőket, átfedési effektusokat és ütemezést adhat hozzá.

Letöltés Windows platformra

Szoftverarchívum

EasyMP™ Multi-PC Projection – vonjon be mindenkit

Egyszerűen telepítse a szoftvert asztali számítógépére vagy laptopjára, és függetlenül attól, hogy két felhasználóról van szó vagy ötvenről, mindenkivel megoszthatja a tartalmat a helyi hálózaton keresztül.

Válasszon ki akár négy eszközt a moderátor funkció segítségével, hogy egyszerre vetítse ki a tartalmukat mindenki számára.

További információ

Szeretne többet megtudni?

Vegye fel a kapcsolatot valamelyik csapatunkkal, és fedezze fel, hogyan csökkentheti a kiadásait, illetve hogyan dolgozhat hatékonyabban.

¹ Technológiák egyesítése, megoldások alkotása