Szoftvermegoldások

Válasszon szoftvermegoldást

6/6 lehetőség

iProjection alkalmazás iOS/Android platformra

További információ

iProjection for Chromebook alkalmazás

További információ

iProjection alkalmazás Windows/Mac platformra

További információ

Epson Projector Management

További információ

Easy Interactive Tools

További információ

GoBoard Education

További információ

Epson Creative Projection

További információ

Epson Projector Professional Tool

További információ

Epson iProjection alkalmazás iOS/Android platformra – a vezeték nélküli csatlakoztatást követően azonnal indulhat is a bemutató

Lépjen interakcióba a közönséggel, és tartson dinamikusabb bemutatót. Vetítsen ki vezeték nélkül dokumentumokat, képeket és weboldalakat közvetlenül iOS- vagy Android-okoseszközről iProjection alkalmazásunk segítségével.

A beépített jegyzetelés funkció szín- és áttetszőségi beállításokkal teszi lehetővé a digitális toll, a kiemelő vagy a radír használatát, amelyekkel jegyzetek készíthetők a vetített képre valós időben.

Töltse le az iProjection alkalmazást a Google Play vagy az App Store áruházból, csatlakoztassa az okoseszközt ahhoz a hálózathoz, amelyen a projektor is található, majd indítsa el az iProjection alkalmazást.

Download on the App Store Szerezze be a Google Play áruházból

iProjection alkalmazás Windows/Mac platformra

Tartson interaktív megbeszéléseket, és csatlakoztasson a hálózaton legfeljebb 50 eszközt egyetlen projektorhoz. Ezután a csatlakoztatott eszközök közül kiválaszthat legfeljebb négyet, hogy a képernyőjükről végezze a vetítést.

Letöltés Windows platformra Letöltés Mac platformra

Telepítés Windows-rendszeren

Gyors és korszerű csatlakozás a projektorhoz

Projektor kézi keresése

Profil létrehozása/rendszerezése

Projektor előhívása profilból

Projektorbeállítások megadása

A moderátor mód áttekintése

Problémamentes tartalommegosztás

Az Epson iProjection for Chromebook alkalmazás segítségével vezeték nélkül megosztható a Chromebook tartalma az osztálytermi megjelenítőeszközzel, megkönnyítve a termen belüli mozgást. Az Epson iProjection for Chromebook alkalmazás egyszerre csak egy Chromebookról képes tartalmat megjeleníteni Epson projektorral.

Töltse le az Epson iProjection alkalmazást a Chrome Web Store alkalmazás-áruházból. Az Epson iProjection alkalmazás beállítása előtt ellenőrizze, hogy a Chromebook és az Epson projektor ugyanahhoz a hálózathoz csatlakozik-e.

A projektor hálózatba csatlakoztatásával kapcsolatban tekintse át a termék dokumentációját.

Miracast/Intel WiDi – stream & share

Easily add exciting content to your presentations, by wirelessly streaming it to your projector from smartphones, tablets and PCs (that support Miracast or Intel WiDi). It's designed and built on Wi-Fi Direct - a technology that enables two devices to form a direct, peer-to-peer Wi-Fi connection to screen mirror. It allows you to display content such as photos and videos from your device without cables or a network connection.

Wireless LA N adapter – from PC to projector instantly

The high-speed, wireless network adaptor allows you to connect to selected Epson projectors, allowing quick and easy access to the LAN or peer-to-peer networks, without wires or cables. When used with Epson Epson Projector Management and Network Projection software, you can remotely access and control projectors over the wireless LAN.

További információ

Easy Interactive Tools – könnyű kezelés

Tegye még izgalmasabbá prezentációit és előadásait a valós idejű jegyzeteléssel, interaktív toll vagy az ujjai használatával. A tartalomfeliratozási és táblafunkcióval fenntartható a közönség figyelme, a képernyőn végzett munka így könnyen előkészíthető, megtakarítva a hosszadalmas kézi jegyzetelést.

Letöltés Windows platformra Letöltés Mac platformra

Epson Creative Projection

Az Epson Creative Projection egy olyan alkalmazás, amely lehetővé teszi egyedi tartalom egyszerű létrehozását iPhone vagy iPad készülékeken. Fényképeit és videófelvételeit az alkalmazás beépített sablonjaival és bélyegzőivel kombinálva, bármely teret képes feldíszíteni.

Az Epson Creative Projection alkalmazás segítségével eredeti, káprázatos tartalmat hozhat létre, amely életre kelti a termékbemutatókat és az Önt körülvevő teret – bárhol, bármikor.

Az Epson Creative Projection kizárólag az App Store áruházban érhető el. Tekintse meg az online felhasználói útmutatót.

App Store

Epson Projector Professional Tool

Az Epson Projector Professional Tool segítségével gyorsan és egyszerűen hozhat létre tökéletesen egymáshoz igazított képeket. Ingyenes, mindenki számára letölthető szoftverünkkel még rövidebb idő alatt hozhatók létre a többprojektoros installációk. Mindemellett hozzáférést biztosít fejlett technikai megoldásokhoz is, közvetlenül a használatbavételt követően.

Epson professzionális szoftver letöltése

Epson Projector Management

Maximalizálja az üzemidőt a távoli felügyelet segítségével. Csatlakoztassa az Epson eszközöket egy hálózathoz, majd ellenőrizze a projektorok állapotát egyetlen számítógépről. A szoftverben elérhető továbbá egy üzenetközvetítő beépülő modul is, amellyel üzenetek küldhetők a hálózaton az Epson megjelenítési megoldásoknak. A szoftver emellett képes arra is, hogy munkaidő után kikapcsolja az épületben található megjelenítőeszközök mindegyikét.

Letöltés

Throw Distance Calculator – get a precise fit

Using our Throw Distance Calculator, you can easily work out image sizes and projection distance dimensions across our entire projector range. Simply select your desired screen size or the projection distance, and the smart online tool will automatically calculate all of the necessary installation dimensions.

Download

Szoftverarchívum

EasyMP™ Multi-PC Projection – vonjon be mindenkit

Egyszerűen telepítse a szoftvert asztali számítógépére vagy laptopjára, és függetlenül attól, hogy két felhasználóról van szó vagy ötvenről, mindenkivel megoszthatja a tartalmat a helyi hálózaton keresztül.

Válasszon ki akár négy eszközt a moderátor funkció segítségével, hogy egyszerre vetítse ki a tartalmukat mindenki számára.

További információ