GONDOSKODJON AZ EMLÉKEZETES PILLANATOKRÓL

Kiemelkedő képminőség és megbízhatóság - ideális projektorok a vállalkozása számára

LÉZERPROJEKTOROK

A lézer projektor technológiáé a jövő

A technológiailag legfejlettebb projektoraink ötvözik a 3LCD technológiát a kettős lézer fényforrással, és a széles színtérnek, valamint a kimagasló kontrasztaránynak köszönhetően ragyogó, élethű színeket és hihetetlenül mély feketét hoznak létre.

A vállalkozása számára kiemelten fontos a kreativitás, hogy a legnagyobb kihívást jelentő környezetekben is képes legyen nagyobb, fényesebb és feltűnőbb látványt megalkotni. Ezért dolgozunk olyan keményen azon, hogy innovatív és sokoldalú projektorokat fejlesszünk, amelyek megfelelnek az Ön igényeinek, és lehetővé teszik, hogy használatukkal emlékezetes pillanatokról gondoskodhasson. Szenvedélyünk a minőség, a technológia, a partnereink és a szolgáltatás melletti elköteleződés. Ez az oka annak, hogy az Epson 2001 óta piacvezető a projektorgyártásban1.

További információ lézer megoldásainkról

Vetítés határok nélkül

Az újonnan kifejlesztett szervetlen foszforkerék kiváló fény- és hőállóságot, valamint kiemelkedő megbízhatóságot biztosít. A szervetlen foszforkerék és a szervetlen LCD panelek tökéletes kombinációja hosszú időn keresztül nagy fényerejű, élénk képet eredményez. A fényforrás pedig 20 000 órán keresztül karbantartásmentes².

Rendkívüli megbízhatóság

Ismerkedjen meg azokkal a kifinomult, nagyképernyős installációs projektorokkal, amelyekben igazán megbízhat. A telepítés és a beállítás könnyű, a karbantartás pedig az 56 000 óra élettartamú lézer fényforrásnak és a 30 000 órás szűrőkarbantartási ciklusnak köszönhetően minimális.

Tervezze meg a látványt az Epsonnal

Fedezze fel, hogyan vetíthet az Epson rendezvénytermekbe tervezett projektoraival bármilyen felszínre.

Lejátszás

Ultrarövid vetítési távolságú lézerprojektor

Nagyképernyős szórakozás anélkül, hogy otthona stílusán változtatnia kellene. Az ultrarövid vetítési távolságú lézerprojektor a vetítési felület közelében helyezhető el, gyorsan üzembe helyezhető, és nagyszerű képminőséget garantál világos szobában is. Hosszú élettartamú lézer fényforrásának és a kiterjesztett garanciának köszönhetően pedig kiemelkedő ár-érték arányt biztosít.

Szeretne többet megtudni?

Vegye fel a kapcsolatot valamelyik csapatunkkal, és fedezze fel, hogyan csökkentheti a kiadásait, illetve hogyan dolgozhat hatékonyabban.

¹ 2001–2020, 500 vagy nagyobb lumen, a képernyő nélküli tévék kivételével, a Futuresource Consulting – negyedéves projektorpiaci információk – Worldwide Analyzer CY20Q4.

² Hozzávetőleges időtartam, amely után a fényerő 50%-kal csökken az első használathoz képest. Felgyorsított teszttel mérve, a számítás alapjául 0,04 – 0,20 mg/m3 mértékű légszennyezettséget feltételezve. Az időtartam a használati körülményektől és a környezettől függően változik.