SZKENNELÉSI MEGOLDÁSOK A MUNKAHELYEN

EPSON ÜZLETI SZKENNEREK

Képzelje el az Epsont az Ön vállalkozásában

A szkennerek az üzleti élet elengedhetetlen részei – a fizikai információ a segítségükkel válik kezelhető és biztonságos digitális tartalommá. Az Epson rendelkezik a legátfogóbb szkennerválasztékkal, amelynek köszönhetően képes megfelelni az ágazatok különböző igényeinek – és lehetővé teszi a kiváló minőségű képek és dokumentumok lehető legkönnyebb és leggyorsabb beolvasását.

A beolvasott információkat könnyedén rögzítheti, konvertálhatja és továbbíthatja a szervezeten belül. Használja ki a speciális dokumentumkezelési funkciók nyújtotta előnyöket, amelyeknek köszönhetően a kiváló minőségű beolvasásokat gond nélkül tárolhatja a munkafolyamatban – az egyszerű dokumentumtárolási rendszerektől kezdve a felhőalapú szolgáltatásokon át a nagyvállalati tartalomkezelési megoldásokig.

Modelljeink jelentősen lecsökkentik a dokumentumok beolvasásához és tárolásához szükséges lépéseket – továbbá számos ágazat és üzleti környezet alkalmazásait támogatják –, tehát biztosan megtalálja közöttük az Ön igényeinek megfelelő eszközt.

Egyszerű beolvasási megoldások

Az Epson egyszerű szkennelési folyamata ideális választás minden olyan szervezet számára, amelynek rendszeresen szkennelési feladatokat kell elvégeznie – bármilyen méretről és formátumról legyen is szó, használatával időt takarít meg, és hatékonyabban dolgozhat.

Legyen szó akár bélyeg-, akár A0 méretű képről, minden részletet kiváló felbontásban tud majd beolvasni, illetve bármilyen méretben reprodukálhatja majd a képeket.

Még a legapróbb képeket is olyan részletesen tudja majd beolvasni, hogy azok nagy formátumú nyomtatása gyerekjáték lesz.

Ráadásul az Epson egyszerű beolvasási megoldásaival sokféle célállomásra elküldheti a szkennelt képet:

Rugalmas szkennelési lehetőségek

Szkenneljen közvetlenül az érintőképernyő használatával, és hozzon létre testre szabható előbeállításokat és elrendezéseket számítógép nélkül. Az Epson ScanSmart szoftverrel számítógépről (PC vagy Mac) szkennelhet és oszthat meg tartalmakat, de használhatja telefonját vagy táblagépét is, az Epson Smart Panel alkalmazással.

Epson speciális beolvasás

A kihívást jelentő és nagy mennyiségeket feldolgozó szkennelési környezetekben az Epson kétlépéses beolvasási folyamata másodpercek alatt képes a dokumentumokat beolvasni és rendszerezni – hála a speciális, Ön által előre megadott beállításoknak. A TWAIN, ISIS, WIA vagy egyéb szoftvermodulok zökkenőmentes integrációt biztosítanak kedvelt dokumentumkezelő rendszerébe, munkafolyamat-rendszerébe, illetve a felhőalapú szolgáltatásokba:

A segítőkész technológia

Az Epson szkennerek hatásos digitális tartalmat hoznak létre, így képesek minden szkennelési igényét kielégíteni:

Termékkeresés

A4 SCAN

A3 SCAN

JELÖLJE BE

NAGY FELBONTÁSÚ

SZÉLES FORMÁTUM

MOZGÓ

Tudjon meg többet üzleti szkennereink más termékcsaládjairól

Szeretne többet megtudni?

Vegye fel a kapcsolatot valamelyik csapatunkkal, és fedezze fel, hogyan csökkentheti a kiadásait, illetve hogyan dolgozhat hatékonyabban.