PONTOS BEOLVASÁS, RÉSZLETES EREDMÉNYEK

Olvassa be a történelmi feljegyzések, fényképek, filmnegatívok és műalkotások minden részletét – nagy felbontású képek az Epson Expression termékcsalád és a LaserSoft segítségével

GRAFIKAI SZKENNEREK

Pontos beolvasás - egyszerűen

Az Expression 12000XL egy nagy felbontású és sokoldalú, nagyformátumú szkenner, amely megfelel a legnagyobb kihívást jelentő, nagy részletességet igénylő alkalmazások követelményeinek.

A mellékelt professzionális képjavító szoftverrel együtt - LaserSoft SilverFast Ai 8.8 - egyszerűen használható képfeldolgozási lehetőségeket nyújt, beleértve a professzionális por- és szemcsézettség-csökkentést, a képzaj-eltávolítást és a torzításkorrekciót a pontos eredmények érdekében.

Választék megtekintése

Expression 12000XL

A3 méretű grafikai szkenner

Kiváló minőségű, A3 méretű grafikai szkenner tervrajzok, fényképek és képzőművészeti alkotások éles és részletes képreprodukciójához, a felhasználók által megkövetelt pontossággal.

  • Kiváló minőségű A3 méretű szkennelés
  • Korszerű szoftverfunkciók
  • Filmbeolvasási funkció

Expression 12000XL Pro

A3 méretű film- és grafikaszkenner

Az Expression 12000XL Pro nagy felbontású A3 méretű szkenner megfelel a legkiválóbb grafikai tervezési alkalmazások követelményeinek. Epson Scan fejlett képalkotó funkciókkal, LED fényforrással és egyedülálló SilverFast Ai 8.8 képfeldolgozással rendelkezik.

  • Ideális filmszkenneléshez
  • Kiváló minőségű A3 méretű szkennelés
  • Korszerű szoftverfunkciók

Éles és pontos képreprodukció

Az Expression 12000XL és 12000XL Pro kiváló minőségű A3 méretű szkennereket nagy pontosságot igénylő alkalmazásokhoz tervezték. A szkenner egyszerűvé teszi a nyomathordozók pontos beolvasását akár A3+ méretben is, és minden alkalommal kristálytiszta képeket és professzionális eredményeket biztosít. Ez a termékcsalád kiválóan alkalmas részletes képek rögzítésére, beleértve a történelmi feljegyzéseket, röntgenfelvételeket1, filmnegatívokat, építészeti terveket, igazságügyi bizonyítékokat és műalkotásokat. Emellett rugalmas, használata egyszerű, és a korábbi Epson modellekhez képest alacsony a teljesítményfelvétele.

Optimalizálja a szkennelést

Epson Expression 12000XL

Az Expression 12000XL 3,8 Dmax optikai sűrűsége és 48 bites színmélysége éles és pontos beolvasást biztosít a lehető legszélesebb színskála reprodukálása esetén, még a sötétebb területeken is. Továbbá a 2400 x 4800 dpi felbontás és a hihetetlenül pontos Micro Step Drive technológia kivételes tisztasággal teszi lehetővé a felhasználóknak még a legapróbb részletek rögzítését is.

KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ KÉPREPRODUKCIÓ

A 2400 x 4800 dpi felbontás, a 3,8 Dmax optikai sűrűség és a 48 bites színmélység lehetővé teszi, hogy egyszerűen és állandó jelleggel kiváló tónusokkal és színreprodukcióval rendelkező beolvasásokat érjen el.

READYSCAN LED-TECHNOLÓGIA

Az Expression 12000XL energiatakarékos és környezetbarát fényforrással, a ReadyScan LED technológiával rendelkezik, amelynek nincs szüksége felmelegedési időre, így hiperhatékony szkennelést biztosít. A 3,8 Dmax optikai sűrűség és a 48 bites színmélység lehetővé teszi, hogy egyszerűen és állandó jelleggel kiváló tónusokkal és színreprodukcióval rendelkező beolvasásokat érjen el.

TISZTÁBB, ÉLESEBB BEOLVASÁS

A 6 soros CCD érzékelő tömb nagy képpontokkal nagyobb beolvasási részletességet biztosít minden beolvasás során. Az Auto Focus (automatikus élességállítás) rendszer automatikus fókuszálást végez a képminőség javítása és a képpontosság érdekében, így tűpontos élesség érhető el, ugyanakkor Ön is végezheti a teljes kreatív vezérlést, ha a Manual Focus (manuális élességállítás) opciót használja. A 3,8 Dmax optikai sűrűség és a 48 bites színmélység lehetővé teszi, hogy egyszerűen és állandó jelleggel kiváló tónusokkal és színreprodukcióval rendelkező beolvasásokat érjen el.

SOKOLDALÚ FILMBEOLVASÁS

Az Expression 12000XL Pro segítségével átlátszó és egyértelmű nyomathordozót készíthet páratlan szintű részletességgel. Az egység számos filmformátumot támogat akár A3+ méretig.

Optimális hardver és szoftver kombináció

Partnerünk a vezető szoftver szakértő, a LaserSoft Imaging, a SilverFast megalkotója, amely hozzáadott értéket és hatékonyságot biztosít a szervezetek számára, ahol kiemelt fontossággal bír a legmagasabb mértékű pontosság rögzítése.

Nyomathordozók széles választékának szkennelése, beleértve a filmnegatívokat is

Az opcionális átvilágító egység lehetővé teszi, hogy a felhasználók átlátszó nyomathordozókat, például pozitív vagy negatív filmeket és diákat olvassanak be - professzionális eredménnyel. Ez azt jelenti, hogy digitalizálhatja és megőrizheti a nyomathordozót kiváló minőségben.

Szeretne többet megtudni?

Vegye fel a kapcsolatot valamelyik csapatunkkal, és fedezze fel, hogyan csökkentheti a kiadásait, illetve hogyan dolgozhat hatékonyabban.

¹ A csillaggal * jelölt mezők kitöltése kötelező