NINCS SZÜKSÉG TÖBBÉ FESTÉKKAZETTÁKRA

1 db tintapalack = akár 5 db lézer tonerkazetta1

EcoTank fekete-fehér nyomtatók

Világelső a tintatartályos nyomtatók gyártásában9.

70millió eladott tintatartályos nyomtató világszerte10.

A mellékelt tinta 5 db lézer tonernek felel meg²

Az EcoTank készüléknek nagy, újratölthető tintatartálya van, amely a mellékelt tintapalackokkal van töltve. A nyomtatóhoz mellékelt nagy mennyiségű tinta biztosítja, hogy több ezer oldalt nyomtasson, csökkentse a költségeket, és időt takarítson meg, mivel nem kell gyakran cserélnie a festékkazettát.

A monokróm lézernyomtatók összes funkciója az Epson EcoTank költségmegtakarításával

Lézeres nyomtatókhoz hasonló jellemzők

Költségtakarékos előnyök

1 db tintapalack =
akár 5 db lézer tonerkazetta*

A megtakarítások kiszámítási módja a EcoTank nyomtatókkal

  1. Válasszon ki egy Epson EcoTank Mono modellt, és hasonlítsa össze a 20 legnépszerűbb monokróm lézernyomtató valamelyikével

  2. Adja meg, hogy havonta hány oldalt szokott nyomtatni, és várhatóan hány évig fogja használni a nyomtatót.

  3. Kattintson a „Kalkuláció” gombra

Epson M100 vs Cannon LPB-6030B

Akár összeget is megtakaríthat a kiválasztott modellhez képest

Vagy akár Ft-ot a piaci átlaghoz4 képest

А részletes eredmények megjelenítése Оldal kinyomtatása

Az Ön eredményei

  • PIACI ÁTLAG

AZ EREDMÉNYEK KISZÁMÍTÁSI MÓDJÁNAK MEGÉRTÉSÉHEZ KATTINTSON IDE A HASZNÁLT MÓDSZERÉRT ÉS A LEGFONTOSABB FELTEVÉSEKÉRT.

A fenntartási költséget a piros vonal jelzi, havi oldal éven keresztül való nyomtatása alapján.

A fenntartási költség a hardver vásárlási költségén és a tinta/festékkazetta vásárlására vonatkozó állandó költségeken alapul. Egyéb költségek is befolyással lehetnek a fenntartási költségre és további megtakarításhoz vezethetnek, mint például a lézernyomtatók által használt további kellékanyagok és a teljesítményfelvétel. A nyomtatók és a kellékanyagok átlagos eladási ára az IDC EMEA Hardcopy Peripherals felmérésből (2018. harmadik negyedévi adatok – 2019. második negyedévi adatok) és az IDC EMEA Consumables felmérésből (2018. második félévi adatok, 2019. első félévi adatok) származnak.

Összehasonlítás másik nyomtatóval

Tekintse meg a választékot

Hő nélküli technológia, ami átformálja a jövőt

Növelje a termelékenységet, és csökkentse a környezeti terhelést kompromisszumok nélkül.

Találja meg az Önnek megfelelő EcoTank készüléket

1 Az Epson kalkulációja alapján, a lapköltségre vonatkozó átlagos megtakarítás és az EcoTank „110” tintapalack által nyomtatott oldalak számával megegyező számú oldal nyomtatásához szükséges festékkazetták átlagos száma. Összehasonlítás az EcoTank „110” tintapalack kapacitása (ISO/IEC 19752 szerinti A4-es nyomtatás) és a Cseh Köztársaságban, Magyarországon, Lengyelországban és Törökországban a 20 legkeresettebb 1–20 lap/perc sebességű, tintapatron-alapú fekete-fehér lézernyomtató által használt eredeti kellékanyagok (IDC, Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker, 2021-as időszak, 2021 első negyedévben közzétett adatok) kapacitása között (IDC, Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker, 2021-as időszak, 2021 első negyedévben közzétett adatok). A lapköltséget úgy számítottuk ki, hogy elosztottuk a vonatkozó tintapalackok/tintapatronok értékesítési bevételét és teljes kapacitását az eladott darabszámmal.

2 Az EcoTank Mono termékcsaládhoz mellékelt tintatartályokkal kinyomtatható lapszámra számított átlagos festékkazetta szám. Az összehasonlítás a 2019-es EcoTank monokróm termékcsalád mellékelt tintapalackjainak átlagos kapacitása, és a Közép- és Kelet-Európában, a Közel-Keleten és Afrikában a 10 legnépszerűbb monokróm lézermodell (20 lap/perc kategóriáig) mellékelt tintapalackjainak átlagos és eredeti cseretintapalackjainak kapacitása között történt a 2018. január-decemberi időszakban. A festékkazetta-kapacitás kiszámítása a gyártók webhelyén közzétett adatok alapján történt.

3 Az ISO/IEC 24734 követelményei szerint meghatározva, az átlagos ESAT értékeket jelezve az Irodai kategória teszt alapján alapértelmezett egyoldalas nyomtatás esetén. További információkért látogasson el a http://www.epson.eu/testing weboldalra.

4 Az Epson iPrint szolgáltatáshoz vezeték nélküli kapcsolat és Epson nyomtatóalkalmazás szükséges. Az Epson Email Print és az Epson Remote Print Driver szolgáltatás internetkapcsolatot igényel. További információkért és a támogatott nyelvek és eszközök listájáért látogasson el a következő weboldalra: www.epson.hu/connect

5 Az ISO/IEC 17629 követelményei szerint meghatározva, az átlagos FPOT (mp) értékeket feltüntetve az Irodai kategória teszt alapján alapértelmezett A4-es egyoldalas és kétoldalas nyomtatás esetén. További információért látogasson el a http://www.epson.eu/testing weboldalra.

6 Az Epson M1120, M2170 és M3170 modellekkel történő nyomtatás közbeni teljesítményfelvétel és a Görögországban, Csehországban, Lengyelországban, Magyarországon, Romániában, Szlovákiában, Szlovéniában, a többi délkelet-európai országban és Törökországban a 2018. január-decemberi időszakban kapható A4 méretű egyfunkciós monokróm, vezető lézernyomtatók 75%-ának (20 oldal/perc alatti nyomtatási sebesség) összehasonlítása. A gyártók webhelyein közzétett teljesítményfelvételi értékek alapján.

7 Az oldalankénti költséget a cseretintapalack/-festékkazetta árának az oldalkapacitással való elosztásával számoltuk ki. Az oldalankénti költségek összehasonlításának alapja az Epson fekete tintapalackok (110-es sorozat) bevezető árai és az A4 méretű egyfunkciós fekete-fehér, vezető lézernyomtatók (20 oldal/perc alatti nyomtatási sebesség) 77%-a esetén elérhető legnagyobb kapacitású eredeti OEM fekete festékkazetta átlagos árai a Cseh Köztársaságban, Magyarországon, Lengyelországban és Törökországban a 2018. január-decemberi időszakban. A gyártók webhelyein közzétett konkurens lézer festékkazetták kapacitásainak alapján.

8 A kétoldalas nyomtatás nem elérhető az M1100 és az M1120 modelleknél.

9 Az IDC globális, negyedévente megjelenő Hardcopy Peripherals Tracker 2010-2020-as időszakot érintő felmérése alapján (2020 első negyedévben közzétett adatok).

10 Az Epson nagy kapacitású tintatartály-rendszerével felszerelt nyomtató összesített globális értékesítései elérték a 50 millió készüléket a 2010-es bemutatásuk óta.