LÉPJEN AZ AKCIÓ SŰRŰJÉBE

Hagyja a túlméretezett tévéket, és fedezze fel, hogyan teheti otthoni szórakozását egy projektor minden képzeletet felülmúlóan lebilincselővé.

EPSON OTTHONI PROJEKTOROK

Innováció, ami számít

Engedje be otthonába a legfejlettebb technológiákat a világ immár 17 éve első számú projektorgyártó vállalatától1. A kivételesen magas kontrasztarány és a nagy fényerő révén a filmek érezhetően több élettel telnek meg, a sportesemények megjelenítése pedig még meggyőzőbb.

Ne érje be kicsivel!

Tegye az események középpontjává otthonát az Epson házimozi projektoraival. Vigyen színt a hétköznapokba – kövesse kedvenc sporteseményeit, nézzen meg egy klasszikus filmet, töltsön le egy új sikerfilmet, vagy játsszon a legújabb játékkal. Kösse le mindenki figyelmét a lenyűgöző, akár 300 hüvelykes képpel, hozza össze a családot és a barátokat – hogy együtt élvezhessék ezeket az emlékezetes perceket.

Nagyobb fényerejű, élénk kép

A fehér fényerő önmagában nem elég ahhoz, hogy életre keltse a bennünket körülvevő valós színeket. Ezért biztosít az Epson projektorokban található 3LCD technológia egyformán magas fehér- és színesfény kibocsátást (CLO). Miért érné be tompa, fakó és élettelen képekkel? Tapasztalja meg az élénk és élethű képeket az Epson projektoraival.

Epson 4K PRO-UHD²

A nagyszerű kép a technológiák kombinációjának eredményeképpen jön létre, köszönhetően az egyformán magas fehér és színes fényerőnek, a 3LCD technológiának, a HDR10-nek, a kontrasztnak és a színfeldolgozásnak. Az Epson 4K PRO-UHD² projektoraival a képmegjelenítési teljesítmény túlteljesíti és jóval meg is haladja a 4K tartalom fogadásának, feldolgozásának és kivetítésének puszta képességét.

Ez a funkció nem minden modellen érhető el. Ha ellenőrizni szeretné, hogy az Ön modellje rendelkezik-e ezzel a funkcióval, kérjük, olvassa el a termékleírást.

Ultraszéles színtartomány

Tapasztalja meg az élethű színek gazdag választékát.

Képbeállítás könnyedén

A prémium optikaizoom-aránynak és a széles tartományú lencsemozgatásnak köszönhetően a telepítés gyors és könnyű. A különböző képméretarányok közötti váltást lehetővé téve a motoros zoom, a fókusz- és objektívmozgatás több mint 10 különböző pozíció eltárolására képes.

Ez a funkció nem minden modellen érhető el. Ha ellenőrizni szeretné, hogy az Ön modellje rendelkezik-e ezzel a funkcióval, kérjük, olvassa el a termékleírást.

Élvezze a szórakozást akár 15 éven át³

Projektoraink közel 10 000 órás lámpaélettartamának³ köszönhetően mindennap megnézhet egy filmet a következő akár 15 évben anélkül, hogy cserélnie kellene őket. Az Epson projektorai megbízhatóságukról ismertek, ezért nem kell aggódnia, hogy kedvenc filmjének, mérkőzésének vagy műsorának akár egy percéről is lemarad.

A termékcsalád megtekintése

1 A felmérést a Futuresource Consulting Limited végezte 2001 és 2018 között.

2 A 4K hatást nyújtó technológia az összes képpont átlós eltolásával kétszerezi meg a Full HD felbontást. A felbontás Full HD 3D módban

3 A számítás alapja: egy átlagosan 1 óra 45 perc hosszúságú film megtekintése naponta, gazdaságos módba állított lámpa mellett

4 A WirelessHD funkció 28 EU-tagállamban, valamint Izlandon, Norvégiában, Szaúd-Arábiában, Svájcban, Törökországban és az Egyesült Arab Emírségekben érhető el. Ez bármikor módosulhat. Az egyes piacokon való rendelkezésre állással kapcsolatban az Epson helyi képviseleténél tájékozódhat.

5 Napi átlagosan ötórás tartalomfogyasztás alapján, energiatakarékos gazdaságos módba állított lámpával.