EPSON EUROPE:
A VÁLLALAT TÖRTÉNETE

Globálisan vezető innováció.
Globális együttműködés.
Helyi alkalmazás.

Töltse le a brosúrát
Videó megtekintése
Az Epsonról

Örökségünk

Arra törekszünk, hogy vállalatunk nélkülözhetetlen legyen, hogy világszerte bizalmat élvezzünk, ezért elkötelezettek vagyunk a nyitottság, a vásárlók elégedettsége és a fenntarthatóság mellett.Tiszteletben tartjuk az egyéniséget, miközben támogatjuk a csapatmunkát, és elkötelezettek vagyunk abban, hogy innovatív és kreatív megoldások révén egyedülálló értéket biztosítsunk.

Az ügyfél-elégedettség számunkra

A vállalat története

1940 + 1950

Mérföldkő 1942 és 1956 között

1960

Mérföldkövek 1964 és 1969 között

1970 + 1980

Mérföldkövek 1975 és 1985 között

1990

Mérföldkövek 1992 és 2004 között

2010 – napjaink

Mérföldkövek 2010 és 2016 között

Az intelligensebb szemlélet ereje

Technológia összhangban a környezettel

Ha a technológia megválasztásáról van szó, az Epson tisztában van vele, hogy a vállalkozások a megbízhatóságot és a környezetre gyakorolt hatást helyezik előtérbe. Ennek megfelelően olyan újító jellegű termékeket hozunk létre, amelyek megbízhatóak, újrahasznosíthatóak és energiahatékonyak. Ez a környezetre gyakorolt hatás iránti elköteleződés termékeink életciklusának minden állomását befolyásolja.

Az Epson folyamatosan új lehetőségeket fejleszt a környezetvédelmi szabványoknak való megfelelőség érdekében, kutatásaink és fejlesztéseink pedig lehetővé teszik, hogy innovatív és nagy pontosságú technológiákkal legyünk jelen a piacon, amelyek többféle energiatakarékos megoldással rendelkeznek. Ez azt jelenti, hogy nem kell választania egy jobb bolygó és a vállalata számára alapvető előnyök között.

Üzleti és otthoni megoldásaink

ÜZLETI

Mindenre kiterjedő támogatás a globális vállalatért

Partnereinkkel világszerte azért dolgozunk, hogy mindenre kiterjedő megoldásokat hozzunk létre, amelyek az üzleti tevékenység minden területét lefedik, a tervezéstől a megvalósításon át a karbantartásig és a folyamatos támogatásig.

Erős, hosszú távú és folyamatosan fejlődő partnerkapcsolatokat építünk ki a változó igényeknek való megfelelés és a legújabb technológiák felhasználása érdekében. Az erős kapcsolatok kulcsfontosságúak: mind az ügyfelekkel, mind az alkalmazottakkal, mind azokkal a partnerekkel, amelyek képviselik az Epson márkát.

Ügyfeleink támogatása az egyik legfontosabb prioritásunk, ezért termékeink megvásárlását követően is gondoskodást biztosítunk. Ennek megfelelően például az Epson szolgáltatási megoldásai biztosítják az üzleti tevékenység fenntartásához szükséges biztonsági hátteret, valamint a Menedzselt nyomtatási szolgáltatások (Managed Print Services) rugalmas választéka az Ön igényeinek megfelelő, költséghatékony nyomtatási műveleteket kínál.

Díjak

Az Epson örömmel fogadta a számos iparágban, világszerte elért eredményekért járó elismeréseket. Az alábbiakban a teljesség igénye nélkül mutatjuk be díjainkat.

TIPA-díj

A TIPA (Technical Image Press Association – Fotótechnikai Lapok Világszövetsége) a világ egyik legnagyobb és legrangosabb fotó- és képalkotási szövetsége. A díjakat nemzetközi szakemberekből álló zsűri ítéli oda széles termékkínálat megvizsgálása után.

Otthoni

Elhozzuk otthonába a technológiát

Egyetlen otthon vagy otthoni iroda sem teljes Epson nyomtató nélkül, de innovációinknak köszönhetően kreativitást és határtalan lehetőségeket is hozunk minden olyan háztartásba, amelyben az egyszerű nyomtatáson messze túlmutató termékek széles választékára van igény. Élvezze szélesvásznon a filmeket a nappalijában, a drónvezérlést Moverio okosszemüvegünkkel, vagy nyomtasson tintapatron nélkül a rendkívül alacsony fenntartási költségű EcoTank nyomtatóinkkal. EcoTank nyomtatóinkkal.

Red Dot díj

Az 1955-ben Németországban alapított Red Dot Design Awardot a Design Zentrum Nordrhein Westfalen dizájnközpont szervezi, és világszerte elismerik, mint a formatervezés egyik legrangosabb díját.

¹ A 2016 novemberében készült Seiko Epson globális felmérés alapján a PaperLab az első irodán belüli papírkészítő rendszer, amely száraz eljárást alkalmaz.

² A 2019. március végéig tartó év az 1 japán jen = 0,0080 euró feltételezett árfolyamon alapul

³ 2018 Thomson Reuters Top 100 globális technológiai vezető jelentés

⁴ 2017 Clarivate Analytics Top 100 globális innovátor

⁵ A 2018. március végéig tartó év az 1 japán jen = 0,0077 euró feltételezett árfolyamon alapul

⁶ A nyersanyagok gyártása és feldolgozása, illetve a kellékek gyártása alapján. Az Epson módszertana alapján vizsgálva: 1. A kalkuláció csak a CO2 kibocsátását veszi figyelembe üvegházhatást okozó környezetterhelésként. 2. A kalkuláció eredménye önbevalláson alapszik. (Nem került sor harmadik fél általi ellenőrzésre). 3. Az „LCA Pro” JEMAI-adatbázisban közzétett CO2-együtthatót használtuk (kg-CO2/egység).

⁷ BLI által végzett tesztek, 2017 februárját megelőző két hónapos vizsgálati időszakban, konkurens készülékek adott csoportjával összehasonlítva, az Epson megbízása alapján. További információért látogasson el a www.epson.hu/inkjetsaving.

⁸ BLI által végzett tesztek, 2017 februárját megelőző két hónapos vizsgálati időszakban az éjszakai üzemszünetet követő első nyomat elkészülési idejéről, a közzététel idejéig tesztelt konkurens készülékekkel való összehasonlításban. További információért látogasson el a www.epson.hu/inkjetsaving oldalra.

⁹ 140 oldal átlagos havi nyomtatási mennyiséggel számolva, figyelembe véve a legkisebb mennyiséget az első tintakészletből.

¹⁰ A 2016 januárjától elérhető, hasonló funkciókkal rendelkező konkurens modellek gyártóinak honlapján található információkkal összehasonlítva a Moverio BT-300 súlya: 69 g.

¹¹ A felmérést a Futuresource Consulting Limited végezte a 2001 és 2015 közötti időszakban.