ÉLETRE KELT KREATÍV RAGYOGÁS

Epson installációs projektorcsalád
INSTALLÁCIÓS PROJEKTOROK

Vezető szerep a vizuáltechnikában

A vizuális kommunikációs ágazatban a siker kulcsát annak szabadsága jelenti, hogy fényesebb, merészebb és kreatívabb képeket jeleníthessünk meg, bármilyen környezetben. Keményen dolgozunk azért, hogy innovatív, sokoldalú megoldásokat fejlesszünk ki, amelyek új dimenziókba emelik a kivetített vizuális elemeket.

Az a tény, hogy 2001 óta a világ első számú projektorgyártója vagyunk1, a termékminőség, a technológia és a kapcsolatok iránti elkötelezettségünknek köszönhető, amelyet páratlan szolgáltatás- és támogatásrendszer tesz teljessé.

Projektoraink intelligens és haladó megoldást biztosítanak az oktatástól és a művészeti galériáktól kezdve a digitális reklámokig és a céges rendezvényekig, a házon belüli projektorflottáktól a kölcsönözhető, rendezvényeken használható rendszerekig.

Úttörő technológia

Projektoraink szinte minden környezetben rugalmasságot, minőséget és kreativitást kínálnak. A termékek miniatürizálásától az egyszerű telepítőeszközökig az Epson továbbra is arra törekszik, hogy forradalmasítsa a megjelenítési megoldások piacát, és világszínvonalú kivetítést kínál az egyre növekvő piacon. Megalkottuk a világ legkisebb 20 000 lumen fényerejű projektorát1, az EB-PU2220B modellt, amely a legújabb generációs 3LCD és lézertechnológiákkal működik.

Az EB-PU2200 sorozat könnyebb telepítést és beállítást, egyszerűsített karbantartást, kiemelkedő képminőséget és valódi környezetvédelmi előnyöket kínál.

Legyen kreatívabb a világ vezető projektortechnológiájával

Az Epson a világ első számú projektorgyártója, és elkötelezettek vagyunk amellett, hogy megtartsuk ezt a pozíciót. Az 1100 fős kutatási és fejlesztési csapatunk 70%-a kizárólag a projektortechnológiában rejlő izgalmas lehetőségek felfedezésén dolgozik. Folyamatosan azon munkálkodunk, hogy a legjobb minőséget, megbízhatóságot és rugalmasságot kínálhassuk ügyfeleinknek.

Bérlési és színpadi megoldások

Hozzon létre páratlan vizuális élményt

Egy előadás sikere nem csak a színpadi teljesítményen múlik. A közönség csak a textúrák, az éles körvonalak, a képtisztaság és a részletgazdag vizuális hatások révén képes igazán összekapcsolódni az előadókkal.

Sokoldalú, nagy teljesítményű, Pro AV projektorainkat, így az EB-L30000U, EB-PU2220B és EB-PU2010B készülékeket, a kivételes megbízhatóság és a rugalmasság jegyében terveztük.

Feleljen meg a színházak, előadótermek, koncerttermek és nagyszabású vállalati rendezvények közönségigényének.

Szemrevaló installációs megoldások

Biztosítson hihetetlen élményt, amelyet a közönsége soha nem fog elfelejteni

A lenyűgöző vizuális elemek képesek olyan emlékezetes élményt nyújtani, amelynek köszönhetően a közönség még többet akar majd látni. A ragyogó és élethű, szivárványhatástól mentes megjelenítés jegyében a legfejlettebb projektoraink a 3LCD és 4K hatást nyújtó technológiákat élénk színekkel és nagy kontrasztaránnyal ötvözik – a vetített tartalmak szinte azonnal szelfiért kiáltanak.

A rendkívül sokoldalú EB-PU1000 sorozatú lézerprojektorok 6000 és 10 000 lumen közötti fényerő-tartományt biztosítanak, és számos lencseopciót támogatnak, hogy mindenki rátalálhasson a számára tökéletes megoldásra. Akár külső Epson kamerát is használhatunk a fejlett telepítési és kalibrálási funkciók igénybevételéhez.

A kompakt, mégis nagy teljesítményű, 10 000 lumen fényerejű EB-PU2010 csúcsmodell megbízható teljesítményt nyújt, miközben kiemelkedő képélességet és fényerőt biztosít. Ennek köszönhetően tökéletes választás lehet számos helyszín számára, beleértve a galériákat, vidámparkokat, digitális művészeti létesítményeket és számos más turisztikai látványosságot.

Vállalati és felsőoktatási megjelenítési megoldások

Lépjen szintet a kommunikáció terén

Vonja be a diákokat nagyobb fényerejű prezentációkkal a felsőoktatási megjelenítési megoldásaink segítségével, hogy a lehető legnagyobb hatást érje el a tartalmaival.

Az EB-PU1000 és EB-PU2200 sorozatú lézerprojektorainkat nagy fényerősségű igényekre terveztük, a 6000 és 20 000 lumen közötti tartományban. Az opcionális, motoros optikával rendelkező lencsék rugalmas telepítést tesznek lehetővé, ami tökéletes a meglévő megjelenítési megoldások cseréjekor és korszerűsítésekor.

Nyűgözze le vállalata közönségét nagy méretű, vetített tartalmakkal

Váltson a legújabb lézeres megjelenítési technológiára a közepes és nagy tárgyalótermekbe szánt, megfizethető árú projektorainkkal, amelyek akár 7000 lumen fényerőt és akár 4KE felbontást biztosítanak az EB-L700 sorozat esetén.

Tartson kiváló minőségű, nagyképernyős prezentációkat rugalmasan, különböző források bevonásával, így vezeték nélkül a beépített képernyőtükrözési technológia és az új ELPWP10 vezeték nélküli prezentációs rendszer segítségével. A széles körű manuális lencseshiftnek és a 4K bemeneti támogatásnak köszönhetően a régi megjelenítési megoldások egyszerűen lecserélhetők.

Egyszerű felügyelet és ellenőrzés

Könnyen felügyelheti projektorflottáját, és vezérelheti az alapvető projektorfunkciókat, például a be- és kikapcsolást vagy a forrásváltást. Távolról beállíthatja az objektív fókuszát vagy a kompatibilis projektorok képpozícióját, de ugyanígy ellenőrizheti a projektor legfontosabb működési adatait is.
Férjen hozzá projektorflottájához bárhonnan az Epson Projector Management Connected (EPMC) felhőalapú megoldásunkkal.
Az Epson Projector Management letöltése
Download Epson Projector Management Connected

Egyszerű konfiguráció

A kis hatótávolságú kommunikációnak (Near Field Communication, NFC) és az ingyenes Epson Projector Configuration Tool (EPCT) alkalmazásnak köszönhetően a kiterjedt Epson projektorflották beállítása és konfigurálása még sosem volt ilyen egyszerű. Egyszerűen regisztrálja a projektorok adatait egy okostelefon használatával, olvassa be és módosítsa a beállításokat az alkalmazásban, majd töltse fel a beállításokat az egész projektorflottára anélkül, hogy be kellene kapcsolnia a projektorokat.
Az Epson Projector Configuration Tool for Android letöltése
Download Epson Projector Configuration Tool for iOS

Vetítsen nagyobb, fényesebb tartalmakat, még gyorsabban!

Több projektor egymásra helyezésével és képük kombinálásával rendkívül nagy fényerejű vagy ultranagy méretű vetítőfelületeket hozhat létre. Egyszerűen csatlakoztassa az Epson ELPEC01 kamerát, és kövesse a beépített egymásra helyezési és keverési műveleteket, hogy néhány perc alatt, számítógép nélkül is megvalósíthassa a projektorok egymásra helyezését és a képeik kombinálását. Ha több projektorra van szüksége, vagy ívelt felületekkel dolgozik, az ingyenes Epson Projector Professional Tool (EPPT) szoftver fejlett funkciókat és támogatást biztosít akár 15 projektor esetén is.
Az Epson Projector Professional Tool for Windows letöltése
Az Epson Projector Professional Tool for Mac letöltése

Tökéletes színvezérlés

Az Epson innovatív kameramegoldásával zökkenőmentes szín- és fényerő-beállítást, színkalibrációt és színegyenletességi beállításokat végezhet.

Kivételes tartalmak

Az Epson Creative Projection alkalmazás segítségével élményjellegű és reklámtartalmakat hozhat létre. A választott tartalmak ráadásul közvetlenül, akár egy SD-kártyáról vagy egy pendrive-ról is bejátszhatók az Epson Projector Content Manager Software révén.
Az Epson Projector Content Manager letöltése
Az Epson Creative Projection letöltése

A termékcsalád áttekintése

Bővített csatlakoztathatóság

Kapcsolódó ProDisplay megoldások

Ismerje meg a lenyűgöző esettanulmányainkat

Tekintse meg, hogyan használják ügyfeleink az Epson nagy fényerejű megoldásait, hogy új magasságokba emeljék a kreativitásukat, és élénk vizuális elemekkel, valamint magával ragadó élményekkel ragadják meg a közönség érdeklődését.

Kivételes minőség, Usain Bolt jóváhagyásával!

Valamennyi Epson projektor amellett való elköteleződésünk eredménye, hogy a kiváló képminőséget, az egyszerű üzemeltethetőséget és a megbízhatóságot szem előtt tartva végezzük a kutatást, a fejlesztést és a gyártást.

Pro AV megoldásaink a nagy fényerőt, a kivételes képélességet és az élénk színeket páratlan telepítési sokoldalúsággal ötvözik, így olyan erőteljes, élénk képeket állítanak elő, amelyek mindig lenyűgözik a közönséget.

Hírek

Legyen naprakész az Epson legfrissebb híreivel, és fedezze fel a
legújabb Epson termékekkel kapcsolatos érdekességeket.

Esettanulmányok

Fedezze fel az Epson termékeivel és megoldásaival, valamint a piaci trendekkel kapcsolatos információkat
tartalmazó esettanulmányok széles választékát.

Szeretne többet megtudni?

Vegye fel a kapcsolatot valamelyik csapatunkkal, és fedezze fel, hogyan csökkentheti a kiadásait, illetve hogyan dolgozhat hatékonyabban.

1 2001 és 2022 között, 500 lumen és afelett, a képernyő nélküli tévék kivételével, Futuresource Consulting – negyedéves projektorpiaci információk – Worldwide Analyzer CY22Q4
2 IP5X, az IEC 60529 szabvány szerint tanúsított. Az IP5x tanúsítás az optikai motorra és a fényforrásmodulra vonatkozik.