SKU: C13S450281

Texturált és finom nyomatok

Áttekintés

Áttekintés

Archiválási minőség

A finom gyapotalapú művészpapír egy ismert papírgyárból származik, készítése folyamán magas minőségű nyersanyagokat használnak, ennek köszönhetően kiváló archiválási tulajdonságokkal rendelkezik. A papír természetes fehér színe, amely mentes minden optikai fehérítő anyagtól (OBA-mentes), különösen alkalmassá teszi a múzeumminőségű megőrzési feladatokra.

Kivételes színek és részletgazdagság

A nyomatok élénk és nagy fényerejű színei ragyognak, amikor a fejlett UltraChrome tintákat használja ezzel a prémium minőségű Fine Art művészpapírral. Mivel a Fine Art művészpapírt az UltraChrome tintákkal közös használatra tervezték, papírbevonat-technológiát alkalmaz a tintáinkkal létrehozható lehető legszélesebb színtér biztosítása érdekében.

Teljes körű megoldás

Hogyan érheti el a legjobb eredményt problémamentesen? Ha megbízható együttműködésre kifejlesztett termékeket választ. Papírjaink, tintáink, nyomtatóink, nyomtatófejeink és szoftvereink az Ön tökéletes nyugalmát szolgálják, hiszen teszteltük egymással való működésüket.

Gyors és zökkenőmentes beállítás

Papírjaink megtalálhatók az Epson Surecolor SC-P nyomtató-illesztőprogramokban, így minden beállítás készen áll, hogy Ön stresszmentesen nyomtathasson.

Egyéni igényekhez szabott felület

Legyen szó bármilyen projektről, a Fine Art művészpapír termékcsaládban megtalálható a Smooth Bright, a Smooth Natural, a Textured Bright és a Textured Natural termékeknek megfelelő felülettel rendelkező papír.