Fotógyártás

Kiváló minőség, biztonságos nyomtatás megnövelt termelékenységgel

A 44 hüvelykes SureColor SC-P8500D ideális választás nagy volumenű poszternyomtatásra, illetve nagy formátumú fotónyomtatást kínáló fénymásoló üzletek számára. Olyan felhasználókat szem előtt tartva terveztük, akik értékelik a kivételes képminőséget, az alacsony üzemeltetési költséget, a nagy nyomtatási sebességet és az egyszerű nyomtatókezelést. A kompakt SC-P8500D ráadásul zökkenőmentesen illeszkedik valamennyi kereskedelmi környezetbe, ahol korlátozott hely áll rendelkezésre.

Főbb jellemzők

A termelési szintek valós idejű nyomon követése

Az Epson Cloud Solution PORT böngésző okostelefonra és táblagépre készült alkalmazásával bármikor és bárhol ellenőrizheti nyomtatóflottájának állapotát és kezelheti azt.

A Production Monitor alkalmazás könnyen értelmezhető grafikonok formájában mutatja be a flottához tartozó nyomtatók teljesítményét. A rendelkezésre álló részletes adatok segítségével könnyen elemezheti a termelékenységet, és bármikor, bárhonnan elérheti az egyértelmű működési frissítéseket, ezzel támogatva a magas termelékenységet és hatékonyságot, valamint nyomon követheti a karbantartás távoli hibaelhárítási szolgáltatásait.

Szeretne többet megtudni?

Vegye fel a kapcsolatot valamelyik csapatunkkal, és fedezze fel, hogyan csökkentheti a kiadásait, illetve hogyan dolgozhat hatékonyabban