Hatszínes T-sorozat

A SureColor SC-T7700D egy rendkívül biztonságos és hatékony nyomtatást kínáló, intelligens funkciókkal ellátott, könnyen használható, 44 hüvelykes, teljesen integrált nyomtatási megoldás.

Sokoldalú kialakításának és kis helyigényének köszönhetően az SC-T7700D bármilyen munkakörnyezetbe könnyedén beilleszthető. A bizalmas dokumentumok biztonságos kezeléséről a speciális informatikai és biztonsági funkciók gondoskodnak. A nagy nyomtatási sebesség és a két különböző tekercs használatának lehetősége növeli a termelékenységet.

SureColor SC-T7700D

44 hüvelykes

A SureColor SC-T7700D egy hatékony nyomtatást kínáló, intelligens funkciókkal ellátott, könnyen használható, 44 hüvelykes, teljesen integrált nyomtatási megoldás.

Főbb jellemzők

Még jobb képminőség és jól látható megjegyzések a speciális vörös tintának köszönhetően

Az Adobe Postscript 3 által alapkivitelben támogatott SC-T7700D a legjobb minőségű és részletgazdag nyomtatást teszi lehetővé a 2,64 hüvelykes PrecisionCore MicroTFP nyomtatófej, a változó cseppméret-, és a fúvókaellenőrző technológia segítségével. A 6 színű UltraChrome XD3 pigmenttinták között már az új vörös tinta is megtalálható, amely a megjegyzésekkel teletűzdelt CAD-tervek nyomtatására, a vörös árnyalatok realisztikus leképezésére, valamint a vállalati logókban szereplő piros színek tökéletes megjelenítésére szolgál.

Nyomtatási állapot valós idejű ellenőrzése távolról

Az Epson Cloud Solution Port felhőalapú platform segítségével távolról felügyelheti a telephelyek berendezéseit, vagy egy telephelyen akár több nyomtatót is, bárhonnan és bármikor. Az Epson Cloud Solution Port egyik alkalmazása, a Production Monitor könnyen érthető grafikákkal segíti abban, hogy egy pillantással felmérhesse, miként teljesítenek a flotta egyes nyomtatói. A részletes adatok segítségével könnyedén elemezheti a termelékenységet, és a rendszer napi működési összefoglalókat küld a különböző helyszínekről. A karbantartás nyomon követése és a távoli hibaelhárítás tovább növeli a termelékenységet és a hatékonyságot.

Szeretne többet megtudni?

Vegye fel a kapcsolatot valamelyik csapatunkkal, és fedezze fel, hogyan csökkentheti a kiadásait, illetve hogyan dolgozhat hatékonyabban