SKU: C13S450285

Texturált és élénk nyomatok

Áttekintés

Áttekintés

Archiválási minőség

A finom gyapotalapú művészpapír egy ismert papírgyárból származik, készítése folyamán magas minőségű nyersanyagokat használnak, amelyek kiválasztásánál az elsődleges szempont a kiváló archiválási tulajdonságok elérése volt, hogy Ön hosszú éveken át élvezhesse a nyomatokat.

Kivételes színek és részletgazdagság

A fotó- és képzőművészeti alkotások élénk és gazdag színei és mélyfeketéi ragyognak, amikor a fejlett UltraChrome tintákat használja ezzel a prémium minőségű texturált Fine Art papírral. Mivel a Fine Art Cotton Textured papírt az UltraChrome tintákkal közös használatra tervezték, papírbevonat-technológiát alkalmaz, hogy a tintáinkkal létrehozható lehető legszélesebb színtér reprodukálását és a tökéletes részletgazdagságot biztosítsa, amelyet a papír kellemes textúrája hangsúlyoz.

Teljes körű megoldás

Hogyan érheti el a legjobb eredményeket problémamentesen? Ha együttműködésre kifejlesztett termékeket választ. Papírjaink, tintáink, nyomtatóink, nyomtatófejeink és szoftvereink az Ön tökéletes nyugalmát szolgálják, hiszen teszteltük őket, hogy az optimális eredményeket biztosítsák.

Gyors és zökkenőmentes beállítás

Papírjaink megtalálhatók az Epson Surecolor SC-P nyomtató-illesztőprogramokban, így minden beállítás készen áll, hogy Ön stresszmentesen nyomtathasson.

Egyéni igényekhez szabott felszín

Legyen szó fotografikus munkához alkalmas sima, fényes fehér felszínről, vagy képzőművészeti reprodukcióhoz használandó texturált, természetes fehér felszínről, ez a termékcsalád a legszigorúbb követelményeknek megfelel.