Velvet Fine Art Paper, DIN A3+, 260g/m2, 20 Lap

Savmentes, 100% gyapot alapú papír, négyzetmétertömege 260 g/m2, és élénkfehér felülete kiválóan visszaadja a színeket. Az összes gyapot alapú papír közül a legmagasabb D-max értékkel rendelkezik, és azonnal szárad.<br /><br />Azon fényképészek számára, akik sima, matt felületű terméket óhajtanak kimerevíteni, az Enhanced Matte Posterboard termék ideális választásnak bizonyul.
SKU: C13S041637
Velvet Fine Art Paper, DIN A3+, 260g/m2, 20 Lap
Áttekintés

Áttekintés

A művészek és fényképészek professzionális munkájukhoz hordozófelületek egész sorát igénylik, ezért büszkén tudatjuk, hogy bevezetjük Velvet Fine Art termékünket - ez első olyan gyapot alapú papír termékünk, melyet a digitális nyomtatás céljaira fejlesztettünk ki. 100%-osan gyapot alapú, beállított pH értékű, savmentes, így népszerű Enhanced Matte Coating termékükkel bevonva kiváló színeket és magas D-Max értéket tanúsít.<br /><br />Bársonyos felületét úgy a fényképészek, mint a művészek különösen kedvelik antik és minőségi hatása miatt. A nyomtatható műanyag és gyapot alapú papír Epson technológiával történő kombinálása olyan papírt eredményezett, mely számos évre előreláthatólag klasszikus marad.<br /><br />Tökéletes, megbízható papír bemutatókhoz és jelentésekhez.<br /><br />Ez a fényes fehér karton tökéletesen szolgálja a rövid távú címkézés és kiállítási elrendezés céljait. Erőteljesen telített képeket hoz létre, miközben a részletek ragyogó fényben történő megjelenítését és árnyékolását csodálatosan megtartja. Lényegében Epson UltraChrome™ tintával történő használatra fejlesztették ki, s így e többcélú poszter karton színes tintákkal is használható. <br /><br />Legyen Ön hobbi vagy profi digitális fotóművész, az Epson Enhanced matt poszter karton figyelemre méltó megoldásként ajánlott projektjei megvalósításához.

Sorozat modelljei

Egyéb termékek a sorozatban

Termék
Kompatibilitás

Kompatibilis készülékek

Az alábbi modellek kompatibilisek egy vagy több termékkel ebben a termékcsaládban. További részletekért kérjük, olvassa el az alábbi linkeket, vagy a termék kézikönyvét.