Velvet Fine Art Paper, DIN A3+, 260g/m2, 20 Lap

Savmentes, 100% gyapot alapú papír, négyzetmétertömege 260 g/m2, és élénkfehér felülete kiválóan visszaadja a színeket. Az összes gyapot alapú papír közül a legmagasabb D-max értékkel rendelkezik, és azonnal szárad.<br /><br />Azon fényképészek számára, akik sima, matt felületű terméket óhajtanak kimerevíteni, az Enhanced Matte Posterboard termék ideális választásnak bizonyul.
SKU: C13S041637
Velvet Fine Art Paper, DIN A3+, 260g/m2, 20 Lap
Áttekintés

Áttekintés

A művészek és fényképészek professzionális munkájukhoz hordozófelületek egész sorát igénylik, ezért büszkén tudatjuk, hogy bevezetjük Velvet Fine Art termékünket - ez első olyan gyapot alapú papír termékünk, melyet a digitális nyomtatás céljaira fejlesztettünk ki. 100%-osan gyapot alapú, beállított pH értékű, savmentes, így népszerű Enhanced Matte Coating termékükkel bevonva kiváló színeket és magas D-Max értéket tanúsít.<br /><br />Bársonyos felületét úgy a fényképészek, mint a művészek különösen kedvelik antik és minőségi hatása miatt. A nyomtatható műanyag és gyapot alapú papír Epson technológiával történő kombinálása olyan papírt eredményezett, mely számos évre előreláthatólag klasszikus marad.<br /><br />Tökéletes, megbízható papír bemutatókhoz és jelentésekhez.<br /><br />Ez a fényes fehér karton tökéletesen szolgálja a rövid távú címkézés és kiállítási elrendezés céljait. Erőteljesen telített képeket hoz létre, miközben a részletek ragyogó fényben történő megjelenítését és árnyékolását csodálatosan megtartja. Lényegében Epson UltraChrome™ tintával történő használatra fejlesztették ki, s így e többcélú poszter karton színes tintákkal is használható. <br /><br />Legyen Ön hobbi vagy profi digitális fotóművész, az Epson Enhanced matt poszter karton figyelemre méltó megoldásként ajánlott projektjei megvalósításához.

Kompatibilitás

Kompatibilis készülékek

Az alábbi modellek kompatibilisek egy vagy több termékkel ebben a termékcsaládban. További részletekért kérjük, olvassa el az alábbi linkeket, vagy a termék kézikönyvét.