A JÖVŐ FORMÁLÁSA HŐ NÉLKÜLI TECHNOLÓGIÁVAL

Növelje a termelékenységet, és csökkentse a környezetre gyakorolt hatást kompromisszumok nélkül.

Hő nélküli technológia

Az Epson tintasugaras nyomtatók a hő nélküli technológiát használják a fejlett előnyök biztosításához az ügyfelek számára.

Nyomtatási folyamat összehasonlítása

A lézer- és a tintasugaras nyomtatók kívülről ugyanúgy néznek ki. A belső azonban nagyon is számít.

Az Epson technológiája nem igényel hőt a tintakifúvási folyamat során. Ehelyett elektromos impulzust küld a piezo modulnak, amely ettől előre, majd hátra hajlik, és így préseli át a tintát a nyomtatófejen.

Ezzel szemben a lézernyomtatóknak fel kell melegíteniük a fixálóegységet a nyomtatáshoz.

Termál-tintasugaras nyomtatási folyamat

A termál-tintasugaras technológia elektromos áramot használ, hogy forralja a tintát, és átfecskendezze azt a nyomtatófejen.

Piezo tintasugaras folyamat

A termál-tintasugaras nyomtatókkal és a lézernyomtatókkal ellentétben az Epson technológiája nem igényel hőt a tintakifúvási folyamat során. Ehelyett elektromos impulzust küld a piezo modulnak, amely ettől előre majd hátra hajlik és így préseli át a tintát a nyomtatófejen.

A hő nélküli technológia előnyei

Konzisztens nagy sebességű nyomtatás

Az Epson technológiája nem igényel hőt, hogy üzemkész állapotba kerüljön bekapcsoláskor vagy az alvó állapotból történő visszatéréskor. Ez azt jelenti, hogy azonnal elkezdi a nyomtatást a lézernyomtatókkal ellentétben, amelyeknek elő kell melegíteniük a fixálóegységet a nyomtatáshoz. Még a nagy nyomtatási sűrűségű dokumentumok esetében is biztosított a nagy sebességű nyomtatás.

Kisebb teljesítményfelvétellel energiát és pénzt takarít meg

Az Epson hő nélküli technológiája kevesebb energiát használ, mint a lézertechnológia, mivel nem használ hőt a bemelegedéshez. Mivel a tintasugaras nyomtatóknak nincs fixálóegységük, amelyet fel kellene melegíteni, ez jelentősen alacsonyabb energiafogyasztást eredményez.

Kevesebb pótalkatrész, kisebb környezetre gyakorolt hatás

A lézernyomtatók általában többféle kellékanyagot alkalmaznak, és több esetben igénylik a henger, az átvivő szíj és a fixálóegység rendszeres cseréjét. A hő nélküli technológiának köszönhetően a tintasugaras nyomtatók kevesebb alkatrészt használnak, amit cserélni kell, mint a lézernyomtatók, és a nyomtatófejek nem kellékanyagok. Ez csökkenti a gyártás és a keletkező hulladékok miatti környezetterhelést.

A kevesebb beavatkozás növeli a termelékenységet

Az Epson tintasugaras nyomtatók hő nélküli felépítése azt jelenti, hogy kevesebb olyan alkatrész van bennük, amely elromolhat, ami csökkenti a szükséges beavatkozás mennyiségét. Az Epson tintasugaras nyomtatói ennek eredményeként megbízhatóak, és jelentősen lecsökkentik az állásidőt.

Fedezze fel az Epson hő nélküli technológiájának előnyeit

Találjon rá az ideális nyomtatóra nyomtatókereső eszközünkkel.

Termékek megtekintése

Kapcsolatfelvétel

Ha többet szeretne megtudni az Epson megoldásairól, egyszerűen adja meg az adatait lent, és az Epson képviselője felveszi majd Önnel a kapcsolatot.

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező.
Kapcsolatfelvétel