Presentation Matte Paper Roll, 24" x 25 m, 172g/m2

Magas és rugalmas minőségi szintjének betudhatóan Prezentációs matt tekercspapírunk 172g/m² négyzetmétertömegű matt papírfelületet bocsát rendelkezésre.
SKU: C13S041295
Presentation Matte Paper Roll, 24" x 25 m, 172g/m2
Áttekintés

Áttekintés

Az Epson tekercspapírok ideálisak olyan nyomtatási feladatok elvégzésére, melyek többlethosszt igényelnek és könnyen laminálhatók.A prezentációs matt tekercspapír a legjobb alapanyag fotó minőségű nyomatok készítéséhez olyan felhasználók számára, akik költséghatékony matt papírt keresnek. A papír felhasználható promóciós anyagok, tervrajzok, tárgyalótermi feliratok, próbanyomatok, beltéri képek és poszterek nyomtatásához. Költséghatékony alternatívát jelent, amikor a fényképeket nem feltétlenül szükséges a lehető legjobb színminőségben kinyomtatni. Könnyen laminálható, hogy a fénnyel és nedvességgel szemben fokozottabb védettséget élvezhessen.Mint az Epson minden innovatív nyomathordozója, a lehető legnagyobb felbontást és színtelítettséget nyújtja. Mint mindig, az Epson kellékanyagok Epson minőséget garantálnak. Mint mindig, az Epson kellékanyagok Epson minőséget garantálnak.

Sorozat modelljei

Egyéb termékek a sorozatban

Termék
Kompatibilitás

Kompatibilis készülékek

Az alábbi modellek kompatibilisek egy vagy több termékkel ebben a termékcsaládban. További részletekért kérjük, olvassa el az alábbi linkeket, vagy a termék kézikönyvét.