Presentation Matte Paper Roll, 24" x 25 m, 172g/m2

Magas és rugalmas minőségi szintjének betudhatóan Prezentációs matt tekercspapírunk 172g/m² négyzetmétertömegű matt papírfelületet bocsát rendelkezésre.
SKU: C13S041295
Presentation Matte Paper Roll, 24" x 25 m, 172g/m2
Áttekintés

Áttekintés

Az Epson tekercspapírok ideálisak olyan nyomtatási feladatok elvégzésére, melyek többlethosszt igényelnek és könnyen laminálhatók.A prezentációs matt tekercspapír a legjobb alapanyag fotó minőségű nyomatok készítéséhez olyan felhasználók számára, akik költséghatékony matt papírt keresnek. A papír felhasználható promóciós anyagok, tervrajzok, tárgyalótermi feliratok, próbanyomatok, beltéri képek és poszterek nyomtatásához. Költséghatékony alternatívát jelent, amikor a fényképeket nem feltétlenül szükséges a lehető legjobb színminőségben kinyomtatni. Könnyen laminálható, hogy a fénnyel és nedvességgel szemben fokozottabb védettséget élvezhessen.Mint az Epson minden innovatív nyomathordozója, a lehető legnagyobb felbontást és színtelítettséget nyújtja. Mint mindig, az Epson kellékanyagok Epson minőséget garantálnak. Mint mindig, az Epson kellékanyagok Epson minőséget garantálnak.

Kompatibilitás

Kompatibilis készülékek

Az alábbi modellek kompatibilisek egy vagy több termékkel ebben a termékcsaládban. További részletekért kérjük, olvassa el az alábbi linkeket, vagy a termék kézikönyvét.